Svar på en rolig fråga =)

En tjej frågade mig en sak, och nää  det har jag inte tänkt på *S* det vet man ju inte ha ha...nä jag tror hon är kär i en viss kille *L* som hon inte vill erkänna! Varför vet jag int, kärlek ska man väl inte skämmas för ?

Idag har jag vart hos mamma o pappa och hälsat på, pappa fick inget kul svar tyvärr, jag hoppas han blir bättre snart..

Fredrik är borta igen han kommer hem på onsdag, sedan åker han på måndag och fiskar och kommer hem på söndagen...suck trist..ensam ensam ensam..men men vad gör man inte, de är ganska lungt o skönt också....Jag tänkte snart se en film och mysa med mig själv..äta tacos i min ensamhet och tända ett ljus!

Har köppt ett ganska fint ljus som ändrar färg när de brinner, slänger in en bild på skiten...

Ljuset!

Blå



Och grönt!



Fint va =)

Underbar kväll med brudarna!!

Äntligen va det min tur att gå ut!  Jag och Johanna lyckades dra med Jenny ut..Innan tog vi ett glas eller två hos Jenny satt o snacka skit på hennes balkong och hade mysigt!! Vi pratade om sanningens ögonblick som Jenny kommer att vara med i. Vi pratade om gammla ragg och ex och annat skit....Precis så som en tjejkväll ska vara..

Sedan tog vi en sväng till hotellet...hatar den platsen men med "rätt" vänner så blir det underbart!! En fin kille kom fram och prata med mig, tiggde en kram.. Drack någon drink och dansade lite...Mest så minglade vi och spana in goa gosingar. Jag är ensam om att ha partner så jag fick bara se och inte röra..Jenny uppnåde ett krav..att få ett tele nr...Hon lyckades..Han var ganska så söt stackarn...

  Jag hoppas att jenny träffar en vettig karl snart!!

Johanna var mest blyg kvällen till ära...men jag anar nått. eller jag vet nått som inte hon vågar erkänna!! varken för sig själv elelr för mig =)

Nähe jag ska vänta på fredrik för vi ska ut till mamma o pappa tror jag och fortsätta med kattluckan de fattades nått till den häromdagen..

sätter in en bild från gårdagen!!

Jenny och Johanna.. (börjar bli lite lulliga! )



Vin är gott!




Bye bye!!

Han är hemma

Fredrik kom hem igår, han hade köppt en bil till leo som är radiostyrd..Han älskar den Men frågade varför papap köppt en till han. För att han villde det sa jag för att han tycker om dig så mycket. Men men jag har inga penagr sa Leo ha ha...han ville betala sin pappa för bilen =) sötis..

Snart ska vi äta tacos kenth är här de håller på med nå bil grejs.
Ja ja inget mera att berätta!!

Gräsänka!

Fredrik är inte hemma, han har vart borta sedan igår och kommer hem i morgon. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknar honom. Men man behöver vara ifrån varandra ibland också..

Leo och jag har sovit son tokar hela eftermiddan. Han sov i sin älskade vagn och jag på våran lilla soffa. Vaknade med sådan huvudvärk, och var helt svettig. Solen lysste in rakt på mig. Jag är så känslig för sol. Så utlanresa för mig kanske inte är så bra!

nähe har väl inte så mycket att skriva om, ville bara uppdatera lite..

Leo i långt hår! (blir han hård rockare tro ) =)



kram på er alla goa läsare, ser att jag har en del iallfall..skoj!

Hemma idag

Leo fick vara hemma från dagis idag med, jag fick anmäla sjukt barn. Han hade ingen feber idag, men han skulle ändå ha en feberfri dag innan han återvänder till dagis...
Vi var hungriga så vi tog en snabbis till Sala för att äta lite, de bidde Salas vidrigaste pizza, fy det har vart så goa pizzor där förut, men nu va de vidriga...Jag Leo o mamma delade på en pizza, de var så små och ändå blev den INTE uppäten....URK..Mamma sa bestämmt OM pizza gubbarna skulle fråga om de smaka bra. Så skulle hon minnsan säga NEJ! Ha ha Mamma är inte den som inte vågar säga vad hon tycker..är pizzan vidrig så ska de veta det...Tur att de inte frågade det.

Nåja, på vägen till bilen så tog vi en titt in på en söt liten butik med leksaker, Leo fick puffar till badet.. och nån vattenpistol av mamma..

Nähe nu ska jag se på film..Fredrik är inte hemma o Leo sover, köppte smörgåsstubbe med räkor idag också. ska äta den nu o mysa...för mig själv.


Leo provrider en polle i den fina lekaffären =)

Han ville mer än gärna ha den hästen..och han hävdade att pappa gärna ville ha den när han fyllde år..Humm ja jag vet inte jag...



Tack mamma för en mysig dag!
Älskar dig o pappa!!
Och alla mina vänner förstås
O Leo o fredrik
såå nu har jag vart lite sentimental!

KRAM

Mamma o pappa

Igår var vi över till mina föräldrar, de hade vart i Västerås och handlat. Mamma och pappa brukar aldrig köpa så mycket till sig själva, visst så unnar de sig god mat och lite gott dricka, (de har ju råd att lägga lite på sig själv nu när de inte har 3 barn som äter dem ur huset)
Igår hade de minnsan handlar både de ena och andra i Västerås =)

En GPS (pappa har länge vart pilsk på våran, vi tänkte faktiskt köpa en GPS till honom när han blivit lite bättre, men han köppte en själv)

En kattlucka hade det blivit också. deras katter är inte som andra katter! De har fått en stege upp till fönstret som de älsakr att vandra på...Där går de upp även om dörren är öppen och de ger sig inte förrens någon öppnar!! Även om man står och ropar i dörren så ska de in genom fönstret.. Sitter de i tv rummet klättrar de upp på ytterdörren och kikar in genom det fönstret..SÅ vi får se om en kattlucka är ett bra alternativ... Tror inte de eftersom de är Så mycket bortskämmda...

De hade även köppt en ny hemtele, men en massa finesser =)

Vi fikade där och pappa o fredrik grejja med deras nya GPS, de två var som barn på julafton..

..............................

Jag har blivit så sugen att börja fota, fråga inte varför men jag tycker de är skit kul! Man kanske skulle norpa Fredriks kamera och fota lite =) 

Idag är jag hemma med Leo han har haft feber länge.
När jag skulle ringa till FK för att anmäla sjukt barn så var det en kö tid på 20 minuter och jag hade plats 345 i kön..SÅ skit kul....nä

Annars då?? Hummm jag vet inte ja, de kanske inte var så mycket mera??

Har fått 2 filmer på posten idag, en till Leo och en till mig, Babe och Ghost, ska krypa ner under täcket ikväll och se den..Jag är ensam hemma med Leo tills på torsdag så de blir en massa mys här!!

Pontus är grymt sugen på kakor!!



Pappa och Fredrik leker med GPS



Min lilla Leo är sjuk! Han ville ha min migrän mask för han hade ont i pannan sa han..
ville bara sätta in denna bild för jag tycker han är sååå söt i den!



söt söt!

Så sedan tack tjejen för att du ringde idag, det betydde så mycket!





Blir det sanningens ögoblick för oss???

Ja de är inte klokt!! jag skrev ett långt härligt mejl till dem på kanal 5, att min vän Jenny måst vara med, för hon är så undrbart cool!! Ja den som har vart med henne VET vad äventyr är, de kan ni fråga både Karin och mig om......Nåväl så glömmde jag bort mitt mejl, kom det ett svar från dem, de frågade efter jennys nummer och en bild, jag mejlade tillbaka och sedan idag så har de ringt henne, så nu hi hi nu får vi se! Det ska bli tok kul!


HA RE!!!(hare) ha ha vad kul jag är!!!


Jobbig natt!!

 Både Leo och jag har haft en skit jobbig natt, jag har haft skallevärk hela natten och le har vart varm...Skit trist. Jag själv tog en alvedon strax innan säng dags, de blev tidig kväll för oss båda, jag hade tänka att vi skulle ha mysa kväll, men båda vi somna vid 23.. Jag vakna vid 3 och tog på kylmasken och en alvedon, vakna vid 7 tog en ny alvedon och kylde ner min kylmask, vakna nu..Leo kräktes, nu ligger han på soffan och dricker blåbärs dricka.

Går dagen va ganska cool ändå. Leo fick prov sitta kennehts MC vilken han älskade!! Sedan hade Fredrik sin bror här och de spelade gammla godingar som Leo bara älskade!!

Skriver mera sedan, måste ha en kopp kaffe..

Leo sitter på MC




Tuffing!!



Kan någon förklara för mig hur man lägger in små klipp så blir jag super glad!!

bye bye!

Fullt upp hela dagen!

idag har de vart fullt upp, eller de började ju i natt. Leo vaknade och var ledsen, han var jätte het, anade att han hade feber så han fick en supp.. Vi somnade om..
Vi skulle ha besök idag så vi har städat. Sedan fick Leo feber..igen, nu sist hade han 39,8.
Så jag var i väg och handla blåbärs dricka.
När jag kom hem,  så fixde vi lite till..
Så kom Fredriks kumpan Kenth. de chipade en bil och kom hem och åt. Jag hade grillat  flinta med potatis sallad, vanlig sallad, och en massa gott..Sedan hade jag gjort bål med jordgubbar annanas och banan.. Efterrätten var grillad bannan med glass. De är inte många som ätit det, men de var uppskattat av Kenth som är här. Tyvärr kan han inte äta så mycket söt saker då han har diabetes

Så får vi se hur det blir med dansen ikväll Fredrik har sett fram mot den idag, eller hur länge som helst, men det blir nog inget nu. Fredriks bror kan inte gå dit med han, och det är ju inte SÅ kul att gå ensam precis. Ja ja vi får sitta o mysa här istället. Hade handlat popcorn chips och dipp till killarna..

Lägger in en bild på febriga Leo

Leo med feber =(
Han sitter och ser en film och halv sover...



Bye bye friends!

Midsommar!

Idag är det midsommar..eller det ska föreställa midsommar, Vi har inte gjort så mycket, vart ner till parken och kikat. Leo fick rida häst och fiska fiskedamm. Så gjorde vi nå lotteri. Annars så va det inget mera. De ligger och sover nu . Leo och fredrik, de har knölat ner sig i en två sitts soffa tillsammans =)  Älskar de så otroligt mycket. De två är mitt liv!!

Få se vad som händer ikväll då. det ser inte ut som om det blir nå bra väder. Imorgon ska Fredrik gå ut och dansa i parken. Hoppas de blir bra väder bara, annars är de ju inte alls kul.

Fortsätter kanske skriva senare. Ska hitta på nått att göra nu. Kan ju inte sitta här hela dagen!

Här rider Leo, han älskar hästar (visst ser han tuff ut ) !!




Här sover två trötta vänner!


Mysigt att grilla

Var ju och handlade igår, vi köppte grillbog, de är mumma det. Så satte vi fart o grillade.. De var så gott. Sedan satt vi familjen och kolla på en film och åt kött, potatissallad gurkamole (hi hi) och bea sås och cola cola, de va så mysigt så..
Idag ska vi nog ner till folketspark och titta

Sedan så vill jag svara anonym att de är MIN mamma, inte min mormor..
Så vill jag att folk ska skriva sitt namn hädan efter om de vill skriva något..annars kommer jag inte att svara på flera frågor...fegis fegis fegis!!!

Återkommer ikväll!!

Man gör så gott man kan för att få de mysigt!!




Så här brukar Leo bädda till sig när vi sitter o grillar!

Han tar fram luftmaddrass, lakan kudde och täcke sedan ligger han där o myser!



Ha de bra vänner och , du vet väl,skriv ditt namn eller inget alls!

Love


Mormor, mamma och Leo dag!!

Idag så slutade jag jobba tidigt. Så mamma och jag hade planerat att åka till Sala och handla..
Vi åkte till åkrahallen idag, handlade lite smått och gott, lite till en silltårta jag ska göra..jag vet det låtr skit snubbigt, men de är skit gott!! Vi köppte också två rosblommor som vi sedan satte på farmors och farfars grav, det var tio år sedan nu som farmor dog..Saknar henne så mycket!! Men jag vet att hon ser oss och följer oss.

Sedan åkte vi till kryddan, jag ringde innan och de öppnade =) handlade lite goa kryddor..Jag, mamma och Leo älskar kryddor så det stället är perfekt för oss!
Efter det så åkte vi till måns ols och fikade,mamma bjöd mig och leo.. Jag åt en stor maffig räkmacka, leo ville ha en 88:an och en kola kaka =)

Efter det så åkte vi till järnboden och fyllde på min läsk automat. så nu kan jag dricka ramlösa igen ÄNTLIGEN
Något mer skit kul har väl inte hänt, Sätter in några fina bilder från månsan, där vi fikade!! Puss o kräm

Mormor och Leo fikar lite



Vacker utsikt över sjön




Så här vackert är det i Sala på vissa ställen =)







Städat

Idag tog jag tag i kragen! Jag gjorde något som jag aldrig trodde jag skulle göra...Helt otroligt alltså..
Fredrik har LÄNGE tjatat på mig att jag ska ta tagi klädkammaren! Snälla Eva kan du inte göra något åt klädkammaren.. Jag förstår han, det har sett förjävligt ut där inne... Så när jag lämnat Leo på dagis och tagit en kopp stärkande kaffe så gjorde jag slag i saken...Ahhh härligt  de var när de var klart. Måste köpa in vissa saker bara. lite mera klädgaljar och någon korg att ha gardiner i =) MEn jag blev nöjd med det de ser bättre ut nu måste jag säga, synd att jag inte tog en före bild ha ha

Vart på Lindex idag. Köppte 3 nya trosor och ett par solbrillor.. Jag frågade om hjälp när jag skulle köpa brillorna och de var faktiskt jätteduktiga på Lindex med att prova ut ett par brillor =)
Så fikade vi på Silver..Mys mys

Snart kommer Fredrik hem, det ska bli kul att höra vad han säger om klädkammaren=) han får nog en hjärtinfarkt! Just de det var någon som tyckte han såg gammal ut..(någon som skrev en kommentar) han är 36 år fyllda, 37 i september.....snart 40. inte klokt.


Dagens inköp!





KRAM

Fredrik och Leo

Ja här är mina två..det var ett tag sedan men men glada är de iallfall


Myspys dag!

ÄNTLIGEN!!   så fick man träffa Helena igen (och Daniel med då såklart) De kom hit idag och vi grillade och hade mys! Åhh så gott och trevligt det var... Det var länge sedan de var så mysigt.. Har verkligen saknat henne. Min lilla gumma... Det var meningen att Helena och jag skulle åka o handla tillsammans, men de TVINGADE!!  mig att de skulle handla på vägen hi hi Så när de kom hade de köpt: fanta, coca cola, 2 sorters potatis sallad, bea sås, tzatziki, bröd, isbergsalld, 2 sorters tomater, gurka, och grillkött!! samt fika bröd. Och Helena minns fortfarande mitt favorit fika bröd!! .åhh vad gott de var, inte fick vi betala heller..grrr......Men vi grillade och åt..
En riktig partner middag!! Tillomed Leo hade sin flickvän här hi hi. så här satt vi 3 kärlekspar och åt... Sedan drack vi kaffe och kikade på när barnen badade, Fredrik och Daniel satt o mojsa med  våran GPS..suck typiskt karlar...nåja

Och tack Daniel för att du diskade ha ha..och greja avloppet =) Man är inte van med att ha en karl som springer runt o grejar i köket..oj oj

Nu är Leo hos Vera, de har så skoj ihop...

Sätter in bilder på Helena och Daniel, visst är de såååå söta!!

Detta är då Helenas snälla underbara Daniel =)



Och här har vi Helena!!



Tack snälla ni för en underbar eftermiddag!!


Bahh karlar

Ja men visst är de underbara!! MMmmmm visst
Jag tänkte att jag skulle få städat här hemma eftersom att vi får besök imorgon och så skulle de komma en tjej och titta på våra katt bebisar..
Det började imorse  då johanna kom över, hon hade rast och kom hit och fikade lite..Fredrik skulle åka till Norrtälje för att hjälpa en kille med sin bil..
Innan det så bad han mig följa mde till Enköping för att hämta en bil...klockan var ca 12 och jag ville gärna börja städa eftersom att katt tjejen skulle komma vid 14.30
Han lovade DYRT OCH HELIGT att jag skulle vara hemma i bra tid...Jaha
Lite övertalana att få med johanna, men lockade mc donalds... De blev en trevlig tripp... Fredrik drog vidare till Norrköping och johanna o jag åkte hemmåt...då ringer fredrik..han har glömmt kvar sin plånbok på bilfirman..suck..Han bad mig vända..kan säga att jag var inte hemma förrens tio i tre..kul?? nej nej, stända han jag inte med. och jag hade lääänge försökt få tag på numret till katt tjejen, det jag visste om henne var att hon var vetrinär och vart hon bor, ringde 118 118 men fick inte tag på henne...
Nåja



sambon som knölar rut o fular sig i sängen...
Hur lyckas han sno runt så mycket vet jag inte

jag vet 17 inte hur han kan sno runt så mycket som han gör när han sover

Bebisar de sysn inte så bra


Min kaviar

Varför?? Jag hade jobbat min timme på morgonen..svängde förbi ICA på vägen hem tänkte att jag skulle köpa ett gott bröd. Va så sugen på kaviar brukar aldrig vara det men nu var jag det. Jag vet att jag hade en tub hemma i kylen, inte en hel men en klick kvar som skulle täcka mitt kaviar begär...När jag kommer hem och brer omsorgsfullt mina tunnbröd med smör ler jag lite för mig själv..Kaffe va på och Leo satt o såg på en film..När jag sedan ska ta fram tuben så hittar jag den inte..i samma stund ropar leo att han vill ha mera oboy...På väg in till honom finner jag en ihop pressad tub på tv bordet..en gul fin tub....HELT tom!! Nej skriker mitt indre NEJ NEJ NEJ!!!! HAn har kommit hem i natt från uppsala och pressat ut all min kaviar denna tub har säkert legat i kylen 1 vecka och han har inte rört den!! Inte förrens nu..Va är detta!!!  I min panik gör jag allt för att få ut lite lite...Nej den är slut helt tömd.. Funderar om jag ska åka en snabbis till ICA och köpa en nu tub? Men nej jag får ta mjukost inte alls lika gott...=(


den är slut =(


Nu var det ett tag sedan jag skrev. jag vet .......men

Jag har inte alls mått nå bra..Min älskade pappa är sjuk =(..jag hoppas att han snart blir bra även om vägen dit kan vara lång och jobbig..

Annars så förutom det så är det rätt oki. livet måste ju ändå gå på antar jag. Så att jag här vid datan och kom på att jag inte skrivit här på väldigt länge..
Ska kanske uppdatera lite.. Min älskade lilla vän ska sälja sin lägenhet nu känns det mera jobbigt med det men hon har det bra hos sin älskade lilla Daniel *L*  Vi pratar så ofta vi kan

Annars då? jo idag så pratade jag med en tjej på tele en jätte go tjej hi hi hon brukar vara här och kika så du vet vem du är! Jätte många kramar till dig tjejen..

Nåja nej ska inte bli lång varig. brukar vara drygt att läsa om de blir för mycket
ASTA LA VISTA BÄBY ;)

Det här är jag

image27

RSS 2.0