Så söta valpar!!!

Jaaaaa!!!!! jag har träffat så söta valpar idag..tyvärr tog kah inte med mobilen, men de var 7 veckor gammla cockerspaniel valpar!! åhh jag trodde jag skulle dööö...
De naffsade och slickade på mig, ville bara ha en liten valp..men de går ju inte, vi måste vänta ett tag till, men visst blir man sugen =)


Dessa skor!! någon som vet nått om dem?? är de tjej eller kille skor ?? he he vet inget alls Det är ecco skor strl 40 tänkte lägga ut dem på tradera, men vill ju först veta vad de kan kosta..
Fredrik hitta dem en av hans ex anställdas skor är det, men han vill inte ha dem så han la ut dem i regnet....helt nya pappret va kvar i dem..

VAD ÄR DETTA FÖR SKOR OCH VAD KAN DE KOSTAT??

image25

bye bye!!

Vi tog en tripp till de nygifta!

Ja vi packa in unge och allt i bilen och åkte till Magnus och Lisa, Fredrik skulle hjälpa dem med deras data..Medans Fredrik hjälpte dem så satt jag och glodde lite på när Sara och Lisa spelade ett monopol inte det vanliga utan med tärningar, Jag fattade noll, men de hade skoj ha ha..Ja kanske ska skriva det med att bror min var där med Sara också =) Jag frågade Lisa om jag fick sätta in en bild på dem på min blogg, och de fick jag hi hi så jag slår in en bild nu istället
De har en så söt hund som heter Devil. Han var sötare än namnet *S*  Leo hade så kul så, han lekte massor med vovven, Men Leo som sagt har energi så tillomed Divel blev lite trött på han (ja trotts hans namn ) Det var trevligt måste jag säga..

LEO OCH DIVEL (inte så bra fotat)


image22


 Magnus och Lisa på deras stora dag!!

image23


Brudpar med bästa mannen och bästa tärnan =)

image24


Raggare hela högen hi hi

Syns o hörs

SÅLT KORV!

Ja igår så var jag med och ¨sålde korv till strå motorklubb, vi var i Heby parken. Intehelt fel, visst åt jag en korv eller två.. Det var trevligt att träffa folk och snacka lite. Det var tänkt att vi skulle ha ett band där på kvällen med, men de var ju så dåligt väder också så de ställdes in allt.. Vad ska man göra? så jag kom hem vid 20.30.. Men var helt slut. uch så trött jag var..

Jag funderar på att ha en taco kväll för mina vänner snart..och filmkväll, så nu mina vänner är de dax att börja fjäska in sig så ni får komma!!  Ärligt talat vet jag knappt vilka som är mina RIKTIGA vänner längre..Är trött på allt nu!!! Skit sne! 
Så nu är det dax att börja bevisa vem/vilka som vill vara min vän...annars skiter jag i allt!!!



image21





Övningsköra!

Ja ni Karin och Jenny, vi får väl se hur det blir med att lära er köra bil =) Det ska bli kul att köra med er.. Nu ska ni 17 få körkort hi hi..
Nu är det äntligen helg, imorgon ska jag sälja korv till raggar folket *S* Det ska bli kul faktiskt det med..

Annars så börjar det närma sig en sak, snart kanske jag kan berätta vad jag har i kikaren..hi hi, Snart är mitt liv helt underbart ( hoppas jag ) Ikväll är vi annars bort bjudna till Lisa och Magnus ikväll för att mysa o spela spel.. Vi  får väl an se hur det blir med det, jag är skit sugen men fredrik va inte så sugen =(
Nåja

Annars så mjoo jag vet inte har väl inget att tala om mera..
Hoppas du blev glad för MP3/Mp4 spelaren gumman =) den fick du nu för du har vart så go mot mig..Och för allt jag fått av dig, de betyder så mycket för mig!!


Mysig kväll!!

Ja ikväll hade vi tacos kväll, vi det tjejgäng vi hade på gymnasiet, tanterna, som vi kanske ska kalla oss för nu.. VI hade kul som vanligt, käkade tills vi trodde vi skulle spy...
Jenny hade fixat barnvakt kvällen till ära, snälla karin satt hemma med barnen. som tack vill Jenny göra något fint för Karin. Jenny ska ni veta är en romatinker ut i fingertopparna, hon lägger ner sin själ i att uppvakta Karin. Hon valde ut den vackraste blomman i sala, en vacker röd tulpan..Karin blev rörd av tanken =)  såg hur hon sken upp som en sol. Tyvärr hade tulpanen förlorat sina vackra blad.. men löken va kvar som tur var...Så visade jenny stolt upp sina dildo redskap, någon snopp man fäster på en tjej så två bruttor kan jucka..bh och trosa i godis. ha ha, det var såå länge sedan jag ahde så kul som ikväll..tack gummor..älskar er!

Jenny och Helena (munnen full med mat)

image19

JENNYS TULPAN (med lök) till Karin...

image20

Jag har haft besök!

Ja Helena kom över till mig, så trevligt, det var så kul att se henne! Blir alltid så glad när hon kikar över hon hade med sig fika, cola och muffins och mina favvo bullar åhhh du minns det gumman vad jag älskar för bröd!! Du minns det, sånt där betyder så mycket. jag skiter i om någon glömmer min födelsedag.. Men när dvänner minns vad jag tycker om för bröd det betyder mycket =) Tokig jag är va? Ja det skrev ju ifors Thessan till mig nyss. att jag var tokig, så jag är det då ha ha...
Annars då? vad händer i mitt liv annars? MYCKET vill jag lova, Det är så otroligt mycket jag vill skriva här men det kan jag inte.. Förutom att jag träffa en så otrevlig människa idag, jag har nog aldrig träffat en så otrevlig människa någon gång!!! Mer kan jag inte skriva.
Imorgon har vi taco middag, jag jenny och helena. bara vi tre..Det ska bli skit mysigt, de var ju vi tre som höll ihop i skolan så vi ska träffas och snacka minnen..och jag ska ta med mobilen och fota våra trynen =)
Här ser ni bilder på Helena och gott fika !!

GOSIGA HELENA

image17

GOTT FIKA SOM HELENA HADE MED(ser ni de där stora bullarna! de är så sjukt goa!)

image18

ses!!!

Jobba

Ska dra till mitt jobb snart, antar att vi kommer att tillbringa dagen i Uppsala den mesta av tiden iallfall.. Jag har just hällt i mig en kopp kaffe mår bytom urk den koppen var inte tillägnat mig =) mens har jag också ännu mera urk, jag hatar den förbenade mensen.. Men de är väl bra att ha skiten så jag slipper känna mig som en mullig äckelpotta.
Tack goa Sara om du läser detta för det du skrev här sist =) Vi syns väl på lördag *L*

Jag får ta och skriva lite mera ikväll ska göra mig o Leo klar =)
sätter in en bild på min bror  och hans Sara hoppas inte det gör nått. Jag norpa en bild från dem förut..
KRAM

OLA OCH SARA!!
image16

Nya foton

Ja jag har nu suttit i över en timma och kikat genom min dator jag hottade massor med bilder som jag inte ens kommer ihåg att jag och fredrik tagit he he skoj att se. Jag såg anorlunda ut på vissa foton måste gå ner i vikt blev sporrad nu.. Hittade bebis kort på Leo och kort från när vi var i Borgvattnet =) ska lägga in några..
Slutade kl 12 idag leo skulle till sjukhuset allt gick bra, förutom att min bil vägrade starta på jobbet, blä..ringde pappa som kom med en gång. ÄNTLIGEN någon att lite på när man behöver hjälp..hatar när folk inte kan ställa upp när man sittre i skiten... Nåja vi åkte till sala och hem igen lämna av pappa och åkte till sala igen  ha ha.. fika o handla och sedan hem till Svartängen Ringde Fredrik och vi alla åkte till mitt jobb och fixa skit bilen Tror startmotron är sönder på den..blä

Längtar tills på torsdag, då kommer min gumma..vi ska käka tacos på hörnan (tror jag det blir) DU också jenny va? Träffade lilla Jenny och karin i sala så kul att se dem båda två!!!
puss på er vänner

LEO OCH HELENA. (Leo är kanske 5-6 månader)

image14

BORGVATTNET LEO OCH JAG år 2004

image15

GRILLA!!

Leo sov hos mormor och morfar i natt de hade sovit i deras hus buss. vilket Leo älskar! Morfar höll tyvärr på att ge upp när Leo snarkade som ett sågvärk.. Fredrik och jag tog en mamma o pappa kväll vi såg på en film och myst. Vi vaknade inte förrens kl 10.30 men de var underbart.. Skönt att få sova ibland och bara tänka på varandra det var länge sedan.. 
Nu är vi snart klara med trädgården vi har slitit som djur! Nu mot kvällen grillade vi grillspätt med potatisgratäng ohh vad gottigt det är..
Nu ska ni få se bilder på våran lilla trädgård. eller ja nått iallfall bilden där fredrik och jag ska gifta oss. OM vi skulle gifta oss vilket jag inte tror..Men blir det så blir det där ha ha..

Här ska vi gifta oss =)
image11

Här sitter vi om kvällarna med levande ljus en kall cider och grillar!

image12


Som de flesta vet så ska jag sälja korv på lördag på en bilutställning. ska bli skoj funderar bara på vilken frisyr jag ska ha de måste ju vara lite rockabilly..lägger in en frisyr som jag gillar så får ni säga vad ni tycker..
Ha Re


Rockabilly!

image13

Ja detta är ju inte jag..bilden är tagen från http://www.rockabillyhairstyle.com//


Bröllop!

Idag va vi och på bröllop Lisa och Magnus gifte sig, Det var ett fint bröllop, Han är mer intill 20 år äldre..Men de är ett fint par. Så söta så. Bror min var best man och hans tjej var brudtärna, De åkte  en fin bil och såg så lyckliga ut..
Få se om jag går på festen ikväll men tror inte det, ska ta hand om Leo också.
Fredrik och jag har olika uppfattningar om bröllop.. Jag vill ha alt med fina kläder och allt, men fredrik vill ha tröja o jeans är det så kan man lika gärna skriva testamente istället.. Jag kommer inte att få gifta mig och jag har sagt att jag aldrig vill göra det heller, men det vill jag, emn säger nej för att inte göra mig själv besviken..
2 st har frågat mig idag om jag är gravid =( det är jag inte, jag är bara fet..

Varmt och skönt väder är det också. ska väl gå ut i solen och arbeta i trädgården


image10

Jag blir aldrig nöjd

Jag borde igentligen skämmas, ja det borde jag. Jag såg framför mig vilken myskväll jag och Leo skulle ha, vi kikade på alfons o milla och sedan skulle vi se top modell, men Leo somnade. Så blev jag ensam. märkte med en gång att jag saknar Fredrik, ingen är hemma o retas med mig, ingen som pruttar och tjatar om att grannarna elar i spisen (när han säger det så tittar han alltid mot annika och stefasn hus) med det menar han att han vill ha kaffe, ja jag vet sjuka vi är..folk kan sitta här och Fredrik säger, OJ nu eldar grannarna igen det börjar nog bli kyligare ute, med en suck reser jag mig upp snäser ja ja jag ska fixa kaffe slö korv..Då tittar besökarna på mig som jag vore dum i bollen..
Ja jag saknar han. han har vart borta sedan kl 9 imorse och jag saknar han,  I MISS HIM!!! sjukt efter 6 år som sambos så saknar jag han efter 12 timmar.. =)
 
LEO SERVERAR COLA
image8



Nåja Leo och jag va till sala en snabbis, vi käkade pizza och myste lite. Han ville ha räkor på  pizzan och det fick han ju så klart. där satt vi två och mula i oss pizza..Jag som skulle lova mig själv..INGEN MERA SKIT MAT. så va de med det.
Imorgon har jag sovmorgon ska bli underbart att ligga och sova, eller ja tills Leo vaknar.
Nu börjar jag bli trött i mina ögon, ska lägga mig och lyssna på en talbok =) jag vet pensionärs varning, men d eär as skönt att bara ligga o lyssna i mörkret.. inte behöva anstränga sig..
GO NATT

OCH ÄTER PIZZA MED BEA-SÅS ( min lilla lortgris )

image9

Göra ikväll då?

Jag som ville ha lugna gatan ikväll. Det är det också. men de är ju förbövulen stelt som i graven. Leo sitter o glor på shrek för en si sådär 325:e gången.
 jag hämtade han på dagis i vanlig ordning..Hans dagis fröknar är verkligen så otroligt gulliga!! De är underbara och trevliga. Jag är så glad att Leo fick plats där.
Nåja så åkte vi och handla, Självklart handla vi lite godis..ja jag vet det är onsdag. Jag skäms lite där..Till råge på allt så mötte vi en dagis fröken på konsum, mycket pinsamt. vad ska hon tro att man proppar i sin unge godis på en onsdag?? Jag sa iallfall som de var att vi smygåt för pappa är borta. Ha ha det brukade hon också göra sa hon.
Jag lär ju inte bli fet på det där godiset, Leo har ockuperat HELA påsen med snack och de är inte lite heller. under tiden som jag hämta en liter mjölk så han lilla plutten ösa i massor med skopor av det mesta..
Vi får väl an se vad vi äter till kvällen då- Leo vill ha köttbullar, jag är inte så sugen faktiskt.. Av alla mat rätter så väljer han köttbullar.


LEO MYSER!!

image7

FLEN

Idag åker Fredrik till Flen, han ska hjälpa sin nya kille med något. Så jag är gräsänka ett tag nu.. SKa börja jobba kl 11-17 och i morgon har jag sovmorgon, ska bli skönt. Får se vad Leo och jag gör ikväll då något mys blir det antar jag. Kanske lite poppis eller nått.
Jag skriver nog mera ikväll tror jag. Ha de så bra mina vänner

Jag saknar dig =(

Ja jag saknar min lilla vän Helena Hon har flyttat till sin kära sambo Daniel. Även om jag är så otroligt glad för hennes skull så saknar jag henne så mycket.. Det är konstigt sedan hon flytta så har vi hört av varandra mera!!Förut va det inte alls så ofta men de va klart hon jobabde så mycket då och jag med. Längtar tills hon får sitt bredband så vi kan snacka på msn..Pratade nyss med henne på tele. Över en halv timme tjaddra vi om dittan o dattan..Det roliga är att vi kan sitta för oss själva och bara ha den andre i luren vi behöver inte prata bara vi vet att den andre är där..
Nåja

Ska snart åka och jobba nu.
fredriks revisor är här de håller på med bokslutet han är jättebra dan han kan otroligt mycket och han är också jurist och vunnit massor med mål både mot samhälle så som poliser mm.. Jag går hellre till han än mitt fack om de är nått han har också håll på med personalfrågor länge.
Imorgon blir jag gräsänka fredrik ska åka på nått med sin NYA! Japp mer får ni inte veta. Han har börjat med ännu en sak hi hi.. Så han blir kvar tills på torsdag kväll.

Ha de bra vänner!

Min gumma =)


image6

Trist trist trist och åter trist. hatar att städa på gården..

Vill först passa på att skriva att jag är dyslektiker och de kan vara en del stavfel många är slarvfel också och vissa fel är tangentbordet..De visst någon som RÅKADE spilla ut lite kaffe. så ibland kan de bli lite fel...



Ja så var det åter igen dax för att städa den förbannade tomten..Jag tog hand om våran lilla äckliga damm som gror igen på gården. Jag funderar allvarligt på att skotta igen skiten snart! Är så trött på denna damm..Jag hittade massor med roliga saker i den som Leo slängt i under 1 års tid.. TEX en vinter sko..som jag letat efter den skon typ HELA vintern Ett glas jaha där va det gräver jag lite djupare kanske jag hittar en servis MÅNGA glas har bara försvunnit och jag som gnält på fredrik och trott han tagit ut dem i garaget.. Nåja det va inte de enda som fanns i våran trädgårds damm..Där fanns även en tröja..de var fredriks den va helt förstörd..den bara repades sönder när jag skulle dra upp den..Så hittade jag ett fiskespö..jo de ÄR sant..ett  spö som man har när man fiskar..Jag hittade även en vacker tidningkrog.. mitt på allt låg kattens sovkorg. den såg jag ju från början de va därför jag beslöt mig för att rensa skiten..Mitt där ligger också en slemmig hör med grodyngel..Hur de kan leva o frodas där vet jag inte..

Där va inte våran vår städning slut.. vi fällde två halv döa träd också  men de är en annan Story jag orkar inte skriva ner just nu hur jag höll på förlora både liv o underliv he he

Nedan våran vackra trädgård =) hi hi


image5


Lekparks dag!

Igår var jag, Leo och min mamma till Sala. Leo skulle få springa av sig lite och leka. Han var lite feg i början på att åka kana men efter mycket tjat o gnat åkte han och han tyckte det var jätte skoj!! D små kanorna tyckte han var skoj men de stora vågade han inte alls.. Men till slut så åkte han i varje fall den större.
Sedan gick vi för att fika på ett söndags öppet cafe. När mamma och jag stod och valde fika bröd så får jag se att det står en unge och pissar på trappen in till cafét.. öhh tänkte jag. Så viskar jag till mamam att det står en unge och pissar på trappen..Där står mamma och jag som ett fån. Barnet som är en sisådär 6 år kissar klart och kommer in i cafét igen och sätter sig vid sin mamma.. Jaha ja ja

image4

Fylleskinka!!

Kvällen för mig var ganska så cool. Johanna kom över och vi såg en störd film. ganska så kul film, och man måste ha sjuk humor för att fatta en "Eva" film. Leo fick somna i soffan ikväll för att det vart våran myskväll och jag satte mig på nätet en stund. Kl 1 tog jag med min lilla Leo upp. Vi hade precis börjat våran skönhets sömn när Fredrik traskar in genom dörren.. Klockan var då runt 3.45..Jag hörde hur han stampa runt i köket och höll på..Han öppna kylen och tog fram knäckebröd.. Så hör jag hur det prasslar...och DET ljudet DET känner jag igen på 250 m avstånd..De var min källarrökta skinka!! Min kära sambo har ofta gnällt på mig för att jag köper den skinkan.. Men det gör jag gärna, den är så underbart god att den smälter som skit i munnen...Och NU höll min underbara skinka som är som ryssk kaviar för mig på att försvinna.. Min underbara skinka!! Den höll på hamna i klorna på min sambo som förvandlade min goa skinka till fylleskinka...Inte 17 köper jag skinka för 209 kr/kg för att de ska bli fylleskinka!! FAN att jag inte la dn någonstans, ja gömmde den bakom mjölken eller nått..Så hade han kunnat äta snusk skinkan från euroshoper =( skinkan som smakar gummi..Nä Jag funderade på att storma köket och rädda min källarrökta skinka, men kvinnan i mig hejdade mig att man borde inte gå ner kl 4 för att bråka om ett paket skinka.. SAmbon kom upp ock skulle nartuligtvis gosa med sonenHan vaknar blir skit sne och vägrar somna om. Klockan hade blivit 4.15 och lilla plutten vägrade somna om.. han skulle se film sa han. Han ville se fimen Johanna och jag såg igår...De hade vart en uppstoppad pingvin i den filmen som han bara älskade, den var bara med i ett litet avsnitt och ändå skulle han se hela skiten..Jag suckade gav med mig..tog ner unge mitt täcke  o kudde. Satte på filmen och möla själv ner mig i våran fina 2 sitts soffa..Så börjas det..Mamma boy..mamma täcke..mamma högr ljud.mamma mamma mamma..GAHHHH ut i köket blanda boy..
Tillslut kunnde jag lura ett ögonblick innan han skulle ha mig som stutsmatta..Hur mycket energi har ett barn??


Vart i Sala

'

Idag tog Leo och jag en tur till sala. vi tänkte kika på silver regnet. Jag hade lovat Leo att han skulle få rida ponny. MEn till våran besvikelse så fanns det inga små hästar så långt våra ögon kunnde se. De va inte ett skit där.. Inte ens någon figur som dlade ut reklam godis..viket skit. Så vi gick och käkade.. Sedan besökte vi Jenny och alexander istället, där var karin och linnea. En trevlig tur. Det var jenny som fick mig att börja skriva på min blogg igen. Det var så länge sedan..när jag sökte efter denna blogg så fann jag 2 andra, vad har jag pysslat med igentligen?? Jag har ju 3 st..Typiskt mig.. Nåja
Frdrik har stuckit till ertik mässan i STHM jag bad han köpa en penis ring som stimulerar klittan, men de gör han väl aldrig, tror inte han vill lägga ut pengar på sådant..he he

Så kommer nog johanna hit, vi får väl se, vi ska gör

RSS 2.0