Fasiken så går han på pencilin!


Leo har fått pencelin nu, inte skoj, men men

Chokladen är ganska så oki!!

Den nya chokladen amigo från Marabou är helt oki.. Testa den idag lite salt tyckte jag först men den blev ganska oki sedan. Jenny du måste få Crille att köpa den tror han kommer att gilla den..

Idag jobbade jag med securitas skoj två gånger av två har de vart jättetrevligt. Idag jobbade jag med en några år yngre kille.. Jocke hette han En trevlig prick. vi var ut till Vansjö och satte upp en brandstege.. Trodde den skulle se anorlunda ut.. Men men de blir nog bra bara de börjar brinna ha ha..

Nu ska jag göra i ordning lite bilder såg att Jenny hade sjut bra ordning på sina bilder i datan..här hittar man aldrig nått.. piss o kräm


Denna choklad får G-

Vet inte om den är söt eller salt


Nu är den öppen bara att läsa!!

Jag är ju så poppis!!!

Fattar inte

Hur kan jag ha 19 läsare då jag gett ut lösen till 4 ?? helt otroligt de går inte ihop för mig!! Måste kanske byta lösen igen?? Eller vad är detta???
Sjukt, har funderat på att göra den öppen igen detta kanske säger det, man kanske ska göra det? jag vet inte

Sjukhuset!!

Idag har vi hämtat pappa på sjukhuset. Men innan så var vi och köppte en present till honom han fyller 67 imorgon de blev en cowboyhatt!! skit snygg han ville ha en sådan. Det var en mysig affär.

Så hämta vi pappa han har legat inne 10 dagar. Han har tagit bort 97 % av sin magsäck..sjukt tunn han blivit =(
Men imorgon ska jag stoppa i han smörgåstårta =)

Uppdaterar senare. Lägger in en bild på den fina butiken de hade cowboyhattar och snygga skor!!

Här ska jag shoppa när jag blir rik =)
BYE!!

Fan så trött jag är!

Idag gick jag med Kurt på securitas.  Han var verkligen en trevlig prick. Han trodde jag skulle bli en bra säljare til dem. De hade många som hade sökt och jag var en utvald. VI gick till tre personer den ena va tveksam den andra hade inte sin fru hemma, och vi pratar gärna med båda samtidigt, men han var klart intresserad... Den tredje sålde vi ett larm till. Jag ska dit på torsdag när det ska instaleras..Sedan berätta de om att de hade brandstegar..Kom på att de behöver på ett ställe där jag jobbat så vi åt..(securitas bjöd ) =) på lustgården och drog till Vansjö..Där kika vi runt lite och vi ska dit på torsdag och installera en barandstege...Ska sälja runt lite flera nu ha ha...Vi fikade och snacka skit och sedan fick jag gå hem. dagen gick VÄLDIGT fort!!


Annars då? de är en vanlig fråga från mig..
Jag börjar bli otroligt less på vissa vänner...Fan vill ni ha kvar mig som vän så behandla mig rätt!!! nu läser inte alla mina "vänner" min blogg. men men. Det är EN som brytt sig om mig.. EN Det är Jenny J HON tog tillomed hand om mig när jag var sjuk, förkyld och hes, hon bjöd in mig till sitt hem utan att tveka fast jag var hängig.. Pyssla om mig, gav mig varm dryck halstabbletter och nästan stoppa om mig när jag skulle sova!! MEn fy vad jag skratta och hade skoj, de var länge sedan jag hade så sjukt kul..som jag skrev i ett tidigare inlägg

Just nu känner jag mig sjukt trött!! Kan nästan somna här o nu känns de som HELA denna vecka har vart fullt upp..Måndags jobba jag från 8 på morgonen till 19 på kvällen..idag från 10-15 imorgon ska jag hämta pappa från sjukhuset på torsdag ska jag jobba på securitas. Fredag på andra jobbet 6.15-17.15 lördag slutar jag vid 18 tror jag, sedan kanske kanske ska jag ut med JENNY!! Söndag LEDIG!!

shit vilken vecka :)

Ska snart åka till jobbet!

Trodde jag skulle börja 6.15 idag, men så kika jag på schemat jag börjar inte förrens kl 8..skit o piss, fy fan, hade hellre börjat 6.15 då hade jag också slutat tidigare =( men nu slutar jag inte förens kl 19 ikväll...blä..eftersom vi går 11 timmars pass så blir de kl 19..näväl jag får hitta på nå skoj. Odag jobbar jag med en annan Eva. hon är också go.som jag ha ha.. Tycker om alla mina arbetskompisar, alla är helt underbara,,bhuhu jag som kanske ska byta jobb...

JAg har fortfarande ont i halsen. men jenny var jättegullig igår. Hon pyssla om mig, gav mig halstabletter mm, Jag har ingen vän som gjort så förut..helt sjukt. En viss PIP (skriver inte namnet) tänkte bara på sig själv..sa bara oj då, dagen efter led hon av samma sjukdom, fast de kanske var panikångest eller körtelfeber....sjukt jag inser det mer o mer nu. och jag ska försöka blåsa av denna vännskap nu. För dn gör mig inte glad utan ledsen..Men hur gör man slut med en vän? Tips mottages gärna


.

Söta bilder 1

Ville bara visa lite fina bilder som jag gillar!


Visst är vi fina, jag är glad att jag har dig vännen. Hade så skoj igår..

Leo vill inte vara med på bild!!

Sigge vill också vara med på bild


Flera underbara bilder kommer senare ikväll/imorgon!!

Tror hon ljuger!, men jag bryr mig inte. Om hon mår bra av det så..

Ibland gör folk saker som förvånar mig, folk ska göra saker för att göra mig avis, fast det de inte ens gjort saken, de bryr mig inte, Hade jag velat gjort samma sak då hade jag gjort det. Och hade jag velat den personens sällskap då hade jag tagit det. Men jag klarar mig så otroligt bra. För jag har vuxit ifrån det skiten då folk inte kan få mig avis för små saker...Jag blir inte avis om en annan vän går ut eller lnullar runt. Jag skulle bli avis om en vän vann 100 000 de skulle jag, men inte om någon skryter för att den vart ute och festat eller så..

Kvällen igår va sketa kul..Jag Jenny Crile  Anna Jonas Jessica och lilla Sara var hos Jenny och Crille, leo och Alex lekte, men vi flammsa bara, jag skratta så mycket attt jag trodde jag skulle dö. Att magen skulle vända sig ut och in. Mina tinnigar värkte som satan och tårarna rann..

Vi tog sjuka bilder på oss..Vet låter tönigt men de va sjukt kul..Ni kan gå och kika på Jennys blogg för där finns några bilder..
Ha de gött mina vänner!

Förkyld!

Jag har ont i halsen och förkyld. vill bara murra upp mig och mysa. Ont i huvud också.. Idag blir de bara lugna saker. inga stora saker.

Igår var Helena gumman här.. Hon hade med sig gotti påse till Leo en tdning och kinder ägg. Han älskakar sådant.. he he....

Uppdaterar sedan....


Varför? Maria varför??

Kan inte fattar det.. Fick veta igår av Thessan att en tjej jag vet vem hon var inte finns mera =( Jag har jobbat med henne en jättego tjej..Vi brukade alltid hälsa på varandra när vi möttes..nu kommer jag inte att möta henne igen..suck..lessen för alla hennes nära vänner och familj..FAN också att de ska vara oretvist!!!!!!!!!!! fan!!!Hur gick dagen idag?

*Ringa lönekontoret---Done...suck ja ja
*Gå till psykologen---Done...SKit jobbigt men skönt
*tvätta bilarna--Done---klart även om Fredrik gjorde om det


Ja Meg som hon heter verkar skit bra. Berätta mycket. Om mycket..sjukt attt hon kan få fram saker som man inte ens vet själv..

Leos kompis Björne flyttar till Holland imorgon =( De är bästa vänner. Björna ska vörja skolan nu, han är 5 år. I holland börjar de skolan när de är 4 år..sjukt ju

3 måsten

Idag måste jag:

*Ringa lönekontoret
*Gå till psykologen
*Tvätta bilarna

Trist trist..  Men de ska göras
Jag vet inte vad jag ska skriva här just nu, kanske att mobilen funkar som den ska och att jag börjat lösa korsord?? ha ha..Nä men min mobil har vart skit men nu funkar den, nu kan jag börja lägga in bilder igen här. spännande va? =)

5 saker i min frys:

Köttbullar
Fiskpinnnar
Kanelbullar! kom o fika vett ja
Falukorv =( blä
Rådjursben !! jag vet vad ska jag göra med skiten?

5 saker i min garderob:

Tröjor
Linnen
Jeans
Balklännin
1 Klänning! ;)

5 saker i min bil:

Barnstol
Muggar
Mc papper
En tidning
Växelspak..

5 saker i min handväska:
Använder inte det men hade jag sp
Tamponger
pluska
mobil
vet ej  
vet ej =)Hej och morrn

Jag vet inte riktigt vad jag känner idag =(..Dagis va lite sura på mig för att de aldrig får bra tider, Hur ska jag kunna fixa det då min chef aldrig ger mig något schema? Eller schema har jag ju. Men jag vet inte hur länge jag ska kgå. det händer aldrig något!! Jag vet knappt vecka för vecka om jag ska gå till jobbet eller inte!!! FAN vad arg jag blir. Så får jag veta att Leos dagis fröken sitter i facket, igår gav hon mig nr dit hon sa att hon jobbade där i morgon och att jag skulle ringa dit, för så där ska jag fan inte ha det!!!! Jaha strul strul..jag berättade för henne att min andra chef hade vart konstig med. Jag hade LÄKARINTYG på att jag skulle behöva byta arbetsplats...Chefen ringer och säger..antigen får du säga upp dig elelr gå dit.. =( Birgitta skrek rakt ut..fy fan.. Mina arbetskamrater beudrar mig för att jag stått ut! De har vart upp dit och skällt på dem, just för att jag blivit behandlad som skit...

Skönt det, ska snart ringa chefen igen, hoppas han svarar, innan jag ringer facket så ska JAG säga vad JAG tycker =)

Underbar!

Här är en helt underbar låt som jag bara älskar!!  Den sjöngs på en begravning som jag var på i onsdags..Visst är den helt underbar!! =( Man blir helt känslosam när man hör den ju.
Tack Karin för ditt råd om en dagbok, har skapat en nu med lösen som bara jag kan =),

Idag ska jag åka till västerås. papap ska läggas in för han ska opereras i mor gon. Han ska ta bort sin tumör. Hoppas att allt går bra.

Fan att folk ska förstöra!

Jag älskar att skriva och blogga, emn pga av en person som ville göra mitt och min familjs liv till ett HELEVTE så måste jag göra den lite hemlig.. Man får fan inte lov att skriva om vad man vill..Du är ingen vän du som gjort detta. Och när jag får reda på vem du är så kommer våran vännskap att avbrytas med en gång.För en vän pratar med mig först innan den gör något sådant. .
Så är det

Idag har jag skallevärk, tror att jag har hål i en tand--hugha.

Ha ha ha

Kom in på min intervju. där satt två äldre herrar och en ung och mycket snygg man. He he. De frågade varför jag sökt jobbigt. Jag är tvungen..sa jag inte. Men för AMS är jag och A kassan. Men nåja jag hade inte behörighet för jobbet..SÅ de gjorde en deal. Den yngre snyggare klllen gilalde tydligen min öppenhet och allt sådant, att jag hade lätt för att få kontakt med folk och allt sånt där.. de behvde en sådan som jag!! någon som kunde charma mo ha ha ha Så de gav mig ett annat slags jobb!! he he..Berättar mer sedan *S* men jag är mer än nöjd med dagen...

ska på arbetsintervju idag!!

 idag ska jag på arbetsintervju hos securitas. Nervös som fan är jag! Jag hoppas att allt går bra. När de ser mig så vill de inte ha mig! Jag är ju inte så musklad som de vill ha, jag är kort och fet och ful. Man ska vara lång smal och vältränad..vad ska man säga till dem! Sjukt..


Bye

Mysig kväll!

Igår tog jag med lillgrabben till Sala, gänget var samlat. Jag Jenny Karin och Anna och Karins Micke åt tacos. Pratade och hade skoj!  Vi nattade ungarna och satte oss och snacka. Jag och anna fick varsin smirre, Jenny tog öl och Karin vin. Så satt vi och prata en jädra massa  strunt men också alllvar!  Äntligen fick jag prata ur mig lite, vilket var skönt. Jag vill inte snacka med vem som helst om vad som helst!


Fredrik gjorde ett test idag. Han kanske ska bli deltidsbrandman. och han fixa varje sak, skoj. vi får väl se nu då hur det blir =)

Älskar mina vänner!

Man kanske får vara lycklig nu??

Ja äntligen börjar jag må bättre..så otroligt mycket som hänt hälften har jag inte ens berättat om här.. Jag är inte van med att någon säger att de ska samla ihop jobbar gänget och gå och äta eller åka på kryssning och dessutom fråga om jag vill följa med...jag är inte van att få höra att jag gör ett bra jobb.. att någon tar mig till försvar och ställer cheferna mot väggen och menar på att jag blivit behandlad som skit..jag är inte van med at6t någon lägger handen på min rygg och säger att jag gör ett bra jobb, fan att man kan bli lycklig för så lite


Ikväll ska jag mysa me dkarin jenny och anna...längtar!!

Tack Karin och Jenny

Tack snälla underbara ni för kläderna, jag är evig tacksam för dem---

Ska prova allt nu innan jag börjar med maten. ska bli skoj-.

Kram

Är det säkert?

Idag på jobbet så bubbla min jobbar kompis om kryssning, vi ska på kryssning i november, de vore kul om man kunnde bli en tio pers. så bläddrar hon i kalendern, ehh oki vill hon att jag ska jobba eller vill hon ha med mig? Jag är osäker, varför skulle de lixom vilja ha med mig? är de sant vill de det?  eller behöver de folk som hoppar in och jobbar?? Jag vet inte..
Jag skulle gärna vilja åka med dem..om de inte tycker att jag är stel och tråkig så``

En annan super skoj sak är att pappa fått svar på sin canser, efter 9 veckor så har de kollat upp han..läkaren sa att de såg bättre ut än va de trodde de skulle göra!!! de ser jättebra ut!! så Jävla UNDERBART!!! så den 20/10 ska han opereras!!
Jag är så grymt lycklig--nu ska jag bara sortera bort vänner som jag inte kan lita på!!

Älskar er mina underbara vänner som jag kan lite på..


Love

Kaffe och kaka!

Föst vill jag bara skriva att jag är så glad för min goa tjej  Ella för att hon träffat en sån underbar karl..hi hi

Här sitter jag dricker kaffe och äter pepperkaka och pratar med jenny, äslakr henne med hon är så go min puma!!
skriver mer senare!!

Nytt jobb

Ja nästa vecka börjar jag nytt igen. tanken va ju att jag skulle vara kvar hos den herre jag är hos nu, men eftersom att de som var på mitt ställe inte ville vara kvar där så måste jag flytta mig. Nu kommer jag att arbeta hos en kvinna, har vart där förut så de blir nog bra..

Pratade med min chef idag, han är så snäll, han frågade hur jag mådde ich så.. Tror inte jag haft en sådan chef som bryr sig som han!

Ps ringde idag, jag fick tid den 22/9 skönt att komma o prata lite

Fest i helgen

Ja i lördags var fredrik och jag på en fest, Leo var hos mamma o pappa, vi tyckte att vi behövde fetsa tillsammans.. Vi har några vänner vi brukar åka till i Gävle, Jätte trevliga!!
Kvällen va skit rolig.. Vi hade det mysigt, Det var länge sedan jag skratta så mycket..Tyvärr hade jag Gävles sämsta humor då.. Jag skratta de nämligen jättemycket åt Jessicas historier om hur hon hade pruttat när hon spelade handboll..ha ha

Annars då? jo de är rätt så bra..Fredrik ska göra ett antagningsprov nästa söndag ha ha,,mer säger jag inte..Ella du vet va jag menar tänkte om du kunnde fråga din snubbe va de är för något man gör på ett sådant prov??
Hoppas du tjejen får en hel mysig helg! Och jag bara längtar tills du rör dig närmre ha ha

Jag Pasi och Fredrik!!Jag pasi fredrik och jessica!!!Fan ta den

Just nu när jag sitter hä så är jag så grymt arg och besviken på den som gjort så mot våran familj. Jag vill bara skrika rakt ut! FAN vänner gör inte så!!!! Jag blir extra ledsen om det är de nvännen jag tror det är..

Jag har fått en ny bil, dfen är helt oki central lås så jag är lycklig!!

Idag har Jenny och Karin vart här med sina små..skoj vi fikade och åt ost med kex.. drack kaffe och surrade..Sedan kom Madde och höll oss sällskap.. Och så sit men inte minst en crille som jenny snott åt sig ha ha

Nej nu har jag ingen lust att skriva mera. känner mig så ledsen och besviken på så mycket

RSS 2.0