Gahh

Jag vet inte längre vad jag ska ta mig till, just som jag hämtat mig från en sak så kommer de nytt..precis när jag fyllt på med ny lufty i mina lungor så är det någon som slår mig hårt, hårt i magen.. Luften försvinner och jag kan inte andas- Somliga säger att jag är stark!! är jag det?? Är jag stark? Ja det är jag jag är stark vacker och den bästa mamman som finns!! INGEN!!  kan få mig att sluta andas..


Im still breathing and you can´t bring me down!

Som ni ser så är nu min blogg anonym och bara nära vänner kommer att få lösenord och inlogg..
(function(){var s=document.styleSheets[0],l=s.rules,m=document.getElementById('mbEnd'),r,t;s.addRule('.s','width:auto');r=l[l.length-1].style;function c(){r.width=document.body.clientWidth-(m?m.offsetWidth:0)<=588?'auto':'544px';}window.attachEvent('onresize',function(){var n=new Date();if(!t||n-t>100){c();t=n;}});c()})()

dumma dumma maria!

Hon skrev det, att hon kikar på en viss sak på nätet, då blev jag också sugen att kika runt på just de, och drömma mig bort...suck
ja ja händer annars då?

Fredrik fyller år imorgon 37 år stora pojken *L* så jag har gjort smörgåstårta eller de var ju jag och leo som gjorde han va skit duktig!


Imorgon ska Fredrik och jag till Gävle och hälsa på några vänner..ta lite och surra ska bli såå mysigt..längtar! måste fixa kläder..bara det att jag blivit smalare.. nu drar jag åt skärpet ännu mera..suck de hänger ju de är inte fint. men skoj..kanske ska ta en tripp till sala imorgon och kika på brallor!!

Vad arg jag blir!

satt och kika lite på www.wighsnews.se..jag och 3 andra åkte förbi en olycka igår om en äls som blivit på körd..hemskt. jag ville kika lite mera om det och sökte på just /www.wighsnews.se då såg jag min lilla olycka med och det står så här

Heby: Singelolycka

Strax efter 16:30 inträffade en singelolycka i korsningen Sotarevägen-Grusbanan i Heby. En kvinna och hennes son är inblandade och enligt de första uppgifterna så skall kvinnan vara lindrigt skadad och sonen är oskadd.
Publicerad av
Teija, 2008-09-16 16:59:57

Vad är detta!! det stämmer verkligen inte..va fan..

Det var först kl 15 de hände sedan va det verkligen inte i korsningen sotarevägen grusbanan..

sökte på personen på hitta.se och hon bor inte långt ifrån..man kanske ska ta read på fakta innan man ringer in till en sida??
suck


Nåja

Igår va vi på en sians. Jag mamma Mary och Madde.. de va skit kul.. Det gör jag gärna om..Jag hade hoppats på svar från farmor..men de var andra som fick kontakt istället..


Idag då så ska jag åka till sala, handla lite saker till smörgåstårta och sådär..Kika lite i gallerian kanske, om de inte är mycket folk. Hatar den där hysterian då alla ska in på samma gång.. Va med när de ny öppna ett ställe. de va ju för fan kallabalik överallt, LÅNGA körer trängsel och..nej fy, antar att de är köer idag med..
Men jag måste hanla lite..Synd att madde är i skolan idag annars hade man kanske kunnat dra med henne på en kaffe eller nått..

Nehe ni får ha de så bra vänner

Tack vännen!

Igår va det en lång dag, jobb och allt.. Kommer till Fredriks firma och ser ett brev till mig..i det ligger en blomstercheck..Jag blev så glad..klockan va kvart i sex och jag sprang..he he halta till blommaffären och tog ut 5 långa vackra rosor vit slöja kafffegräs och nå annan..de var så fint,,jag älskar rosor.. Leo fick en vidiofilm gratis av dem, jag känner han lite och han tyckte så synd om oss för allt som hänt =)

Men tack underbara Helena och Daniel för blommorna!!!


Första dagen!

jag har inte jobbat sedan slutet av Augusti, men idag va det dax igen. På ett nytt ställe. Har vart där förut med men de känndes ändå nytt att komma tillbaka..Det var ju för fanken över ett år sedan jag var där..
Annars då? Jo jag vet inte jag..Lite ont ibland speciellt i knät och i ryggen, men va fan.

**
Tack jenny för det gullig du skrev om mig  *GLAD*
-
Nu va det ett tag sedan jag la in nya bilder..och jag lovade ju flera bilder från turkiet.. Så jag får väl lägga upp någon =)

Ha de bra vänner


Jag är INTE gravid!!

´

Favorit kocken! Genom snäll flörtig kille! =)ha ha

Kan en vän göra så?

Oki jag tar det med en gång..Detta är ett hemligt inlägg *L* jag kommer att skriva om en person.. MEN jag kommer INTE på några vilkor tala om vem jag tänker på... Bli sura om ni vill, men tanken är ju att de är min sida och jag skriver vad jag vill och det finns inga krav på att jag ska behöva tala om allt. EN person kommer att få reda på det. Hon bor inte här och känner ingen av mina vänner. De är henne jag lättat mitt hjärta för den senaste tiden, just nu känner jag inte något alls..Det känns inte som om de närmsta av mina vänner står för mig nu, ledsen att behöva säga det, men jag måste ju tala om det. Inte de jag trodde var mina vänner iallfall..

Mina bröder ska man väl inte heller tala om =( 

Nåväl. Jag börjar tro att mamma och fredrik har rätt om en sak..tyvärr. Jag hatar att skriva om det, men jag börjar fan tro att det stämmer =( , hur man nu ska kunna tackla det om de är sant det vet jag inte.. Men då är det bara att ta en dag i taget och kämpa..bryta det och låta allt vara som det var förut...

Detta blev ett konstigt inlägg, behövde skriva av mig..och fråga inte ens vad jag menar, ni kommer att få veta. Någon   gång..

Ikväll va jag och Leo hos emil och sofie, vi satt och fika och kika på film medans Emil och Fredrik spela pingis =) Hon är bra go den tjejen. Tok längtar tills deras bebbe kommer!!!
Annars är de bra, ont i knät och stel, men annars så är det oki


KÄRLEK !!

LOVE


I dag är det marknad!

Här sitter jag och väntar på lilla Sofie..eehhh lilla o lilla hon är ju för 17 höggravid.. Sedan om hon vill så ska vi åka till sala på marknad, kika runt lite, kanske äta nått gott..

Jag har fortfarande ont i knät. Men de går nog över.
Jag har laggt in en annons på family.se till alla underabara räddningdpersonal.

Gjort Heby!

Idag tog Leo och jag en prommenad ner till Heby..Det var skönt att gå lite, vi var tll ams och fixa lite..hon på ams är så underbar!! Träffa en tjej jag känner vi gick tillsammans till ica..Träffade en annan tjej också hon sa att jag blivit skitbrun..lät skoj he he. hon verkar vara en skitgo tjej även om jag inte känner henne så bra..
Lite nya kontakter är alltid kul!

hemma nu, det blir mys mys ikväll..med taco och chips..

nehe!! ha de

puss

Jag kan inte förstå!

Var och handlade på ICA idag, där mötte jag av en deras personal hon såg orolig ut och frågade hur jag mådde och om de var vi som var med i olyckan. Jo sa jag.. uch rös hon tur att allt gick bra..
Fredriks bröder kom över och kikade på bilen vi åkt i. De blev lite chockade.. Jag fattar ingenting. säger bara de var ju en liten runda..En liten runda sa de. Ni hade en jävla tur, Fredrik säger gång på gång att han är så tacksam över att vi hade sådan änglavakt..jag fattar inte, kommer aldrig att fatta..Jag ser bara hur allt kommer närmare, jag känner hur bilen sladar, att jag tappar allt.. och hur vi ser hur allt snurrar ett varv..Jag är lite chockad ännu, men fattar inte hur tur vi haft..Jag läser om en man som volta med sin bil och han lämnade efter sina barn =( Jag fattar noll, vadå!! hade vi sådan tur??

Jag var över till grannen idag, hon tog in mig på kaffe och ville prata om hur vi mådde,, Hon sa också att vi hade sådan tur..Men vi skratta också.. om min fummlighet, hur pinsamt allt var när de plötsligt stod ett gäng runt mig med halvsnygga brandmän ambulasnpersonal mm

Tack snälla ELLA för ditt stöd! du är otrolig!! Du låter mig prata och du  lyssnar så bra!!, Jag har fan aldrig haft någon som tröstat och lyssnat på mig som du!!!

Tack snälla ni

som vart så underbara mot mig dessa dagar. Ni som ringt och frågat hur jag mår!  Det beyder mycket, trodde inte att  någon skulle bry sig så mycket så som en del gjort..tackolycksbilen!

Är tok glad att kissebebisen vi lämnade bort blev tillgiven! Hon flyttade i tisdags (precis efter olyckan) och jag har aldrig fått ta i henne. Hon har bara fräst, nu låg hon i deras knä!!! och spann! helt otroligt..
Jag hade vart hemma en stund pratade med kärlekens gudinna ;) då det  ringde på dörren där stod en ung kille.. han skulle hämta en kattunge, just de ja he he. De va skönt att de kom och höll mig sällskap. Men katten är tvär ilsken och få tag på den gick INTE han bet mig i fingret och va sur..rev mig, jag halta runt i halva huset med blodigt knä och arg som ett bi..(på katten ) Men nu är ligger den i deras knä och spiner, pratas skitmycket. Jag prata nyss med tjejen i tele..hon är så snäll, trodde hon var runt 30 men hon är född 84! sjukt hon verkade så vuxen för sin ålder...Ska över dit och kika på kisse sedan och fika. skoj

Men de va så underbara människor som kom och hämta kisse, super goa!!
Sedan började en långa resan till Akademiska..

BILEN VI ÅKTE I. VI HADE SÅDAN TUR!!

Det syns inte att vi tagit ett varvSonen och jag va me om nått hemskt !

det va massor så menar jag massor med grus på vägen. jag tappa kontrollen över bilen, de va som att köra på en hal väg..vet inte om de blev ett varv och vi hamna på sidan, taket är buligt så d blev väl ett varv, han int tänka, sonen va med han grät, hade ingen mottagning på mobilen. fick veva ner min ruta och lyfta ur sonen och sedan klätta ur bilen, så fick vi gå 500 m jag ahde ont i axeln och i knät som de blödde bra ur...de är en ödslig väg och de tog en stud innan de kom en bil..Jag fick knappt stop på dem, en sur kärring satt i..ja gskulle knappt få skjus för jag såg förjävlig ut tyckte hon, (hur ska man se ut efter en olycka) Först vägarade hon köra hem mig, hon ville åka och titta på min bil..hon klagade på mig massor..men henns man va snäll och vi åkte hem..Hemma kom allt...ringde sambon..han skulle komma hem men han trodde att de inte va så farligt, så ringde jag min finsate gumma från libero och grina, tur jag har henne att ringa..så hände en massa däimellan men men..jag ville inte vara ensam gick till grannen,ville kolla upp sonen och mig, ringde 1177 hon ville skicka ambulans, ville inte jag, började må illa. då skicka de ambulans. de kom brandbilar 2 ambulanser och räddningbil..sjukt...de satte med en gång stöd krage på mig o sonen, fast de var några timmar sedan. sonen fick nallar och så bar de av till ackis i ambulans. där kika de först på sonen..han va helt oki, jag fick genomgå 2 olika röntgen. sambon hade hämta bilen med pappa, de fick en chock, vi hade VERKLIGEN TURoch besök på ortopeden. jag kom hem halv ett i natt..med krykor..jag är sjukt stel i nacke och knä.. ,mår piss.


http://www2.unt.se/avd/1,1826,MC=71-AV_ID=801197,00.html


Mor och son i bilvolt En singelolycka med en personbil inträffade på tisdagseftermiddagen vid Grusbanan i Heby. Föraren förlorade av ännu oklar anledning kontrollen över bilen, som rände av vägen och voltade. Personerna i bilen, mor och son, lyckades själva krypa ur fordonet och påkalla hjälp. De fördes till Akademiska sjukhuset, där de enligt preliminära uppgifter befanns ha undkommit med lättare skador.

Man måste hålla i det man har!

Jag brukar vara på en annan sida, ett forum som igentligen är riktat till en sak men som förvandlats till ett forum där alla diskuterar ALLT. Här om dagen fick jag veta hur kort livet kan vara. En kvinna hade förlorat sin sambo. Han hade stått och målat och sedan fått ont..allt var över på bara några minuter, där står hon nu idag ensam med två små barn..Fruktansvärt..

En annan flicka jag läste om (dock inte på samma sida) Hon hade bråkat med sin mamma.. mamman skulle på en båtresa. De skildes som ovänner och samma natt så dog mamman i Estonia..

Man vet ALDRIG hur länge man har varandra, vi måste vara rädda om varandra


---------------

Så blir jag grymt sur på posten..jag har inte fått kortet hit ännu!!! skickade  dem den 4 de från turkiet..1 har fått kortet, men ingen annan,, va är detta!!!!!!!  arg jag blir. det blir ju ett trevligt vykort...suck

Trött

Gäääääsp vad ska man säga jag är så trött..ska ta och städa lite idag. Annars då? Jag är ganska trött på vissa personer och inte så lite heller, Men ska inte ens försöka tänka på det för då blir jag bara ledsen.

Svårt att ta till sig!

Det är svårt att ta till sig när någon säger att jag är vacker. att jag har blivit en puma mm..skit svårt, jag tycker inte att jag är det..Jag har aldrig tyckt att jag ser bra ut..Men det värmer att höra,, även om jag tror att folk bara säger saker för att vara snälla..Man säger ju knappast till någon att de är fula om man tycker det eller hur? Nåväl Så är det iallfall...

Nu har jag hemmat mig

Resan till Turkiet var skoj, även om det var skönt att komma hem..Det var kul att väcka Leo på natten..aj aj kanske elakt men jag ville bara tok krama han och säga att mamma var hemma..Han blev glad men var så trött.. Sedan så somnade han om. så somnade jag i Fredriks armar har saknat han så mycket och han tyckte att jag blivit så brun och fin hi hi..

Planet kom inte i väg som det skulle i Turkiet och vi landade nästan 1 timme senare än vi skulle jag somnade inte förrens kl 4 på morgonen.. Även om jag sov hela tiden på flyget så var jag lite trött

 Fredriks mamma var ju här då och jag har inte träffat henne på över 4 år.. Hon skulle hem till Varberg och frerik skulle på ett jobb så det var för mig att kliva upp kl 7 för att köra tanten =)
Men det var skoj att se henne, hon fick ett armband från Turkiet och en drös med teckningar som Leo gjort..Hon avgudar Leo och tycker att han är så underbar liten kille..kramgo och glad..

Nåväl så börjar jag komma in i det svenska livet igen..även om det är tok kallt här!! Jag saknar faktiskt värmen i turkiet men är gkad att jag får användning för min D&G tröja här ha ha.. Leo fick en spiderman tröja som han älskar!!

Nehe nu ska jag ta mera kaffe =)
Vilka bilder vill ni se idag? Tog tyvärr ingen bild på svärmor (attans) 

EN GOD DRINK!Tack maria för det du skrev på msn, det är svårt att ta till sig!!

TACK EN VISS UNDERBAR TJEJ FÖR DITT OTROLIGA STÖD! JAG HAR INGEN SOM DU!!!!  VET INTE HUR JAG SKA KUNNA TACKA DIG!! OCH LYCKA TILL MED BRANDMANNEN!! =)


Hemma från turkiet!!

Vilken vecka!! vart ska jag börja ?? vilka bilder vill ni se?? det var såå varmt..40 grader i skuggan hugha ha ha men den va grymt härligt!! JOhanna och jag åt ute varje kväll!! mestandels kött, men en kväll va det tacos afton på hotellet,,mumms men svensk är godare.. Det var mysigt,,köppte ÄNTLIGEN mina ED HARDY kläder..2 linnen en t tröja och ed hary mjukisbrallor..samt D&G luvtröja och D&G Solbrillor... och så fick jag en massa strumpor så som playboy mm

Det var lite otäck att flyga men det gick så bra till slut...

Lägger in lite bilder itsället, en bild säger mer än tusen ord!!
hi hi

Jag och johanna vid en palm          Jag hotell jobbare och Johanna

               


                                                                MAJS!!!  

Jag äter Turkisk tacos                     Majs med medelhavet som bakgrund!!!

                                    


DRINKAR!!! och jag ser ut som en bajskorv!! Turkarna sa att jag såg ut som en turkisk brud !! ha ha
UNDERBAR UTSIKT!!!Även sjukt fint på kvällen!!!
Finns flera bilder men detta räcker nu ju!!!

Hej då

Nu ska jag inte skriva något mer idag förens jag kommer hem!! OM jag inte går på internet café i turkiet..=) Man vet aldrig det ska vara billigt, vi får se.. Nåja ikväll väntas idol smörgåstårta och lite lite chips.Leo är hos mamma och pappa. Jag sitter här med skallevärk och mens..kul

Jaha

Lägger in en bil på sötis, här är jag mormor o leo på kryssning =) (leos mormor)

Vi äter bufe mat!


Vem är jag???

Ja här är lite om mig ha ha

har
(x) snott den här listan från nån
( ) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
( ) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
(x) sett någon död
( ) blivit polisanmäld
( ) varit i kanada
( ) varit i spanien
(x) flugit
(x) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
(x) varit på festival
(x) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
( ) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
(x) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
(x) gått upp i vikt
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
( x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
(x) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
(x) gjort något med dig själv som du inte borde gjort
(x) busringt
(x) önskat jag vore någon annan.
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
( ) skrivit ett brev till tomten
( ) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
( ) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
(x) ätit hund-/kattmat
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
( x) burit en svart klänning
( ) drömt att jag gift mig med någon
( ) limmat fast min hand i något
(x) blivit jagad
( ) fastnat med tungan i metall
( ) pussat en fisk
(x) suttit på ett tak
( x) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) älskat någon på riktigt
(x) blivit älskad.
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
( ) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x ) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) haft ett förhållande i mer än ett år
( ) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är söt
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
( x) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
(x) haft sex på offentlig plats
( ) snattat
(  ) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) spottat på någon jag ogillat
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) haft sex i en IKEA säng
( ) haft sex i en IKEA säng på ett IKEA varuhus
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna
( ) dansat i mer än 4 timmar i streck
( ) ätit gul snö
(x) haft minnesluckor pga alkohol
(x) hatat mitt jobb
(x) spelat bingolotto
( ) varit med i en film
( ) varit med på tv
( ) bott i ett annat land än sverige
( ) ljugit i det här formuläret


HA HA HA

52 läsare!

Igår hade jag 52 läsare på en dag. Funderar, de va lite rekord för mig *S* Kanske för att ANdreas gjorde om min sida och de syntqes utåt på nå vänster? jag vet inte.

Jaha snart åker vi, i natt  allt är packat och klart. adresser är nerskrivna för vi ska skicka kort.. hi hi. .<Vill du ha ett kort från oss i Turkiet så skriv in din adress ha ha

Lite nervös är jag också, tänk om hamnar någon annanstans? ucha..he he Som Ensam hemma,,, ja ja
Vi ska ha grymt kul gumman denna veckan som kommer. Farligt skoj ska de bli.. Kommer att tok sakna Leo och fredrik bara men men

Skriver väl mera ikväll har lite att fixa idag små saker...som batterier och så...

Ha de bra vänner...Älskar er!! (ni vet vilka ni är)

Här ligger vi snart!! och solar och dricker drinkar!!

Med denna utsikt från vårt hotellfönster!

VACKERT!

Tack Andreas!

Tack för att du hjälpte mig med bloggen, jag fattar ju aldrig nått hur man gör. Tack igen!!

Jävla förbannat apskit

Tror ni inte den skiten kommit!! en dag före avresan, fy fan..Nåja de är bara att hålla modet uppe..andas!!! he he..Ja ni vet säkert vad jag menar = (..

Idag funderar jag på att åka till L..Lämna tillbaka sågen som jag lånade av honom. det är en rolig karl det. Men vi får se, jag måste ner till blå huset också och hämta pappaer annars får jag ju ingen lön!! =)

Imorgon är det onsdag då ska LEo till mamma och pappa, han ska sova där när fredrik kör JOhanna och mig till Arlanda.. För vi ska ju vara där senast kl 5 på morgonen och då kanske vi lär åka senast kl 3 på natten..hugha ha ha

En glad sak är att jag nu kommer i mina åka byxor, Jag köppte dem för ca 4 veckor sedan och tänkte dessa ska jag ha när jag åker, visst de var ju för små men jag skulle i dem den dagen jag åkte. Och jag prova dem för ett par dagar sedan och jag kom i dem!!!! Nu vet jag inte ha ha, jag åt lite fel i helgen tyvärr. men de ska nog bli bra..

Nehe ska kolla posten och fortsätta med maten

PÅ lunch menyn idag står det lax, potatis sallad och MIN romsås =) mumms

RSS 2.0