VARFÖR ???

Var hos Jenny igår  som vanligt hade vi skoj, det har vi alltid när vi umgås
Vi kom också på varför jag är så jävla ful, igår starta vi tankebanorna "VARFÖR"

Det är ju ofta man ställer den frågan. VARFÖR
Det kan låta så här

VARFÖR ska jag var ful
VARFÖR ska jag ha sneda tänder
VARFÖR ska jag ha pigment
VARFÖR ska jag ha
VARFÖR
VARFÖR VARFÖR

Ja ni fattar, och sämst är det också om man lägger till en person bakom, varför ska jag se ut så här, och alla Bingo modeller vara så snygga, varför kunnde inte gud skapa mig så snygg, de fick allt jag fick inget.
Men så kom vi på det, gud skapade mig ful för att han visste att jag skulle palla trycket. han visste att jag skulle klara av att vara ful och missbildad =)  mo ha ha,

OBS detta är bara ett ironiskt skämt

Lyxfällan!!!

Srämmande, skrämmande skrämmande...Man blir mörkrädd!! När de stod och satte upp pengar på vad de spenderar så sa jag bara oj oj oj....Förstår inte hur man kan spendera så mycket

Och hur mycket la de inte på mat och dyligt, äter de oxfile varje dag??

Vi lägger kanske 3000 på en månad på mat och då tar jag i!!!!

Kläder?? 200 kanske de går mest till leo, sist jag köppte kläder minns jag inte..

de hade närmre 40 000 varje månad och spenderade mera än så..

Vi har inte ens halva det men vi klarar oss varje månad gott och väl är de en dålig månad har vi räkningar för 10 000

Glad att jag inte är en diva som måste ha det senaste..

Nehe nu ska jag dricka kaffe från willys dock gevalia men billigt va det =)

Läser gamla inlägg

Det är kul att gå tillbaka och läsa gamla inlägg...Jag har skrivit om en del saker
 

*Pappas cancer
*Elaka kommentare
*Anmälningar till soc
*min bok som snart ska bli klar,skulle bli klar till jul (förra året) vi tar nästa ha ha..Måste fixa bilder tilll  boken också. ska höra på modellbilder om någon vill fota mig till boken som sak ges ut på vulkan.se
* Min bilgrejs
 ja jag är glad att jag har bloggen. även om jag in te skriver allt jag känner för de har jag ju en annan blogg för som är stängd för ALLA!



fulla frysen, full fart

Det är kul att folk som hatar mig läser min blogg..jag är ganska intressant ändå!! Tänk att de vill lägga sin dyrbara tid på att läsa om mig =)  Sedan spelar det ingen roll om de skriver elaka kommentarer för de har ändå ägnat tid...Det är ganska roligt, jag besöker inte folks bloggar vars ägare jag ogillar =) Tycker det finns mer spännande skaer att göra tax lära mig hur jag sopsorterar på kommunens hemsida..Nu kommer jag nog få skit för denna text med, någon kommer att skriva en kommentar i stil med, "man måste ju se hur jävla blåst du är"  Som sagt så spelar det ingen roll om jag skriver att jag hatar mig själv, att jag är ful och äcklig, för då skrivre någon, Men åhh tyck synd om dig, du vill bara ha en massa kommentarer om att du är bra och underbar..Skriver jag att jag är underbar och vacker, då är man dum i huvve... egotrippad..Jag tror ärligt att jag ska ta bort bloggen snart för jag är trött på en viss person.......

Nåväl idag tog jag med mammsen för att handla, oj oj handla för säkert 1500 massor med mat, fyllde på kolsyra och käka god mat..Nu kan jag ha en tre rätters middag för mina vänner och MIN UNDERABRA SAMBO som INGEN annan vill ha!!!


Puss

Väntar

Sitter nere i Frediks firma, Svensk fastighetsförmedling ska komma, de vill hyra in sig i frediks lokal, så nu frå fredrik lite sällskap här kanske..

Sedan ska jag väl köra hem fredrik, hämta Leo och sedan mamma för vi ska dra till sala och handla.. Har en lååååång lista med saker som ska inhandlas, sjukt sugen på smörgåstårta också, man kanske skulle göra en liten en..
Får uppdatera senare

Funderar

jag måste nog vara VÄLDIGT kräsen på karlar, för ingen av Linda Rosings karlar var fina, inte snygga inte upphettsande, skulle tända på en skyltdocka bättre...Inte för att jag har sveriges snyggaste, menar jag ser ju själv ut som fan så jag kan inte få nå bättre  men skulle jag få välja sådär och bara gå efter det yttre så skulle ingen av dem toppa min lista.. Som sagt så ska de inte vara någon smörig jävel, En karl ska kunna lite också,
Ett exempel, en man var här skulle köpa en bil, skulle lyfta in skitiga däck i bilen..vad gör han...sätter på sig handskar. ohh hjälp.. skakar på huvudet...
Han ska träna (som min fina älskling) men så klart inte på nått pippinett gym...Älskar stället där Fredrik och jg brukar vara... ahhh inte en trikå så långt ögat kan nå... På gym man tidigare besökt så ser man många som vill visa upp sina "feta" muskler som de fått efter 6 månaders träning...En bakad potatis har mer innanför skalet än de fejkade musklerna somliga har. Det är ingen mötesplats de är ett gym..
Shit vad jag saknar min träning...
Hade hoppas på att bättra på min bänkpress, men men''

nähe hörrni ha de bra 

Badhuset

Fredrik och jag lura Leo idag.. När han var på dagis så planera vi värsta kuppen.. Vi hämtade han och kl 16.30 sa vi attvi skulle åka och tanka, vad han inte visste var att vi mugglat ut badkläder och allt före i bilen..Vi åkte mot macken, men svängde v vid badhuset, han titta på oss och skratta, han blev så glad. Så alla tre har haft en mys mys stund i badhuset.. nu är plutten helt slut =)

råa djur

stod och plocka med disken, när fredrik plötsligt började att yla, kom kom sa han men gå försiktigt, (oki han yla inte jag försöker vara rolig) men på vägen ca 5 m från huset går 2 rådjur, så söta så! de kollade på oss, och lullade sakta vidare, mys mys...

mamma jag älskar dig

Det äcktes jag av i morse,,sötnosen..

Sedan hade jag fått sms av Jenny och sedan plinga de till från Helena, både grattade mig på min dag..
Ska åka ut till mamma och pappa sedan.
Hade en sjuk dröm i natt
drömde om min vän Jenny, hon skulle presentera en ny kärlek för mig..

När ja kom berätta hon att de var en tjej, Känns värre om de är en tjej, tror att en tjej skulle bli mer sotis på hennes vänner än om de hade vart en kille..



Tack gumman Helena..fick en tidning av henne, eller ja en hel premenation!! Puss

Kalas

Leo och jag var ute och lekte, vi är ute varje dag om han inte är på dagis för då är han ute där..Alla barn har rätt att vara ute varje dag.. 

vi hann vara ute i 30 min då grannen ropa in oss på tårta..Deras son fyllde 7 i torsdags så de var full rulle där nu.. Leo hade skitkul, jag och mamman satt och snacka och drack kaffe,, Hon är så snäl lden tjejen, hon har läst min blivande bok och hon gillade den...

Hur som haver hade vi skattjakt och allt.. Leo hade så skoj, vi bar där flera timmar och nu är vi helt slut både Leo och jag..
Nu ska vi mysa och senare se på MF, ska iväg och handla nå gott sedan bara..

puss på er



Kärlek

Vill bara skriva idag hur lyckligt lottat man är. Jag har allt jag vill ha, ja man är ju så dum så man tänker inte på allt man har bara det man saknar!! men vad saknar jag?? vad saknar jag som är vesentligt?? jag vet faktiskt inte..




Jag har en underbar sambo!!! Ja jag gnäller på han, men han är det bästa!!!
Jag har en underbar son som är de finaste vi har
Jag har körkort de är ju skönt att ha
Jag har fast jobb det är inte att klaga på
Jag har hus skulle aldrig vilja bo i lägenhet
Jag har ordnad ekonomi kan ju också vara bra


så varför ska jag klaga !! =)


Se alltid de små guldkornen!! Du kommer aldrig att finna ett berg!!
 Samla alla små guldkorn tillslut har du en handfull.

Idag är jag glad för att  sonen och jag hade så mysig frukost!!! Vi satt och pratat han åt naturell yoggi och rostmacka jag drack kaffe och macka, De var mysigt..
Jag är glad för att fredrik är ute och fiska så vi får god fisk
Jag är glad för att Leo kramade om mig och sa " mamma jag älskar dig"

Sök efter det lilla och du blir så mycket lyckligare!!


Tack älskling!

Fick födelsedags present i förväg..lips till våran xbox360 vi har 3 st xbox 2 vanliga som vi har till film och 1 360 som vi har till spel och så fick jag denna bärbara data! Det är en data han haft i företaget men nu fick jag den..Nu har jag sjungit massor och haft skoj..
Ska laga tacos senare och så ska vi mysa lite, de bidde ju ingen fest så vi tar det lungt, åker till sala kanske och hälsar på min bror..kram

Jag väntar ännu

och nej med förra inlägget mena jag inte något med att föda barn eller så, jag menar att jag vågar dumpa vänner som inte ställer upp som de säger att de ska göra..


Upp till bevis

Är så less att jag kan spy..Är så trött..säger bara upp till bevis, jag har gjort det en gång och an göra det igen

Tycker du att Eva är en gold-digger...

Någon tycker det, de ska bli intressant att se vem det är.  Blir lite sne på det, jag är den sista som är det...jag håller på tycka till om mina vänner nu, sedan så ska jag se vem som tycker att jag är en

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Jaha då är det alla ♥ dag. En tråkig dag om man frågar mig, vad ska man med den till?? Ett affärs jippo.

En eftermiddag ute!

Leo och jag gick ut, som vanligt drog jag runt han 2 km skittrist tyckte vi båda, vi lekte lite i en snöhög och hade oss..Så ser vi hur  påbyltad Fredrik kommer ut, han rotar fram Leos BOB och ger vi oss bort till den STORA backen. lovar den är stor, de är inte många som vågar åka ända uppifrån..men Leo och Fredrik kastar sig ut i den skrattandes och stojandes...Leo åker ensam ett par gånger dock inte ända uppifrån, men nästan...oj oj, nu sitter vi här, kalla om nosen helt slut =)

♥♥♥♥♥ Ni betyder nått för mig! ♥♥♥♥♥

Ta åt er alla som vet att de ställt upp för mig..


Jag vet inte jag men Fredrik tycker att vi ska ha en fest till min ära i helgen, det blev inget dildo party för lustgården hade laggt ner sina homeparty...synd de hade vart skoj..Vet inte om jag vill ha en fest.. Får se, är det någon som skulle vilja komma?? Vi får se hur det blir!!


Jag var så sur!

Jag har vart sur hela morgonen, arg och butter, inte alls på humör, klagade påallt och alla, en riktigt gnällspik var jag..Så ringer Jenny, hon var den som fick mig på bra humör!! helt otroligt, jag trodde ingen skulle kunna få mig på bra humor idag..

Jag har bestämmt, elelr tillsammans med Leo har vi bestämmt att han ska få börja på miniminijorerna, jag vet jag vet de är kyrkans grejs men de gör inget, de är inte jag som ska gå de är Leo, de är för hans skulle, att han ska få leka med andra vänner..Ska fråga grannen också om hon villatt jag ska ta med Vera dit..

Jaha nej hade bäst..puss

Nu får det vara nog!

Jag blir så förbannat trött på att andra ska yppa sin käft och säga precis va de tycker, att man ska behöva ta mot så mycket svälja det och leva med det, och när jag ens säger vad jag tycker om vissa saker så blir det tandgnissling och motsägande.... Jag är så trött på att folk inte kan acceptera MINA åsikter utan andra bara ska få säga va de vill.... Fy fan säger jag, jag är så trött på sådant...Nu ska jag fan stå på mig säga vad jag tycker, andra ska inte få tycka om inte jag får det.



I en vintervärld!!

Idag så jobbade jag några timmar, sedan va det min grupp och efter det så bylsa Leo och jag på oss och gick ut i snön.. Vi åkte pulka i ca 20 min, eller jag drog runt han i en pulka, vi byggde gångar i en stor snöhög och Leo lekte lite själv i snön, jag satt och kika på och drack en varm kopp te. Underbart jag satt och myste i det underbara vädret och Leo hade snölek.. kunde inte låta bli att hämta kameran och fota min lilla eskimå!!

Leo lagar snömat!!

 mumms vad gott!!



Leo ville inte alls vara med på denna bild!





Vårat vackra träd!

Detta träd är alltid vackertm vår med alla knoppar, sommar med alla gröna stora blad, på hösten är det en massa vackra blad och vintern ja de ser ni ju!!




ha de gött!!

Blod och köttsmak, jag är underbar!!!

Ja jag drog ju ur en tand igår.. Gnäll och pip som vanligt av mig. Så missa jag Jannicas sminkgrejs bara för att jag ska vara en sådan mes---
De hade haft trevligt, de hade jag också haft om jag inte hade legat hemma och gnällt...

Nåväl det var ett tag sedan jag skrev, jag har inte haft lust. Har vart sjuk också ju.. Och idag har jag jobbat..Skoj som vanligt, många kanske tycker jag är konstig men jag trivs där jag är, folket som jobbar där är samma virke och sådana folk är alltid underbara!! för jag är ju det ha ha..nä nu får jag skit för det, man ska vara en som klankar ner på sig själv...eller de ska man inte heller vara..skriver man att man är ful och äcklig så blir man anmäld till soc. man är en dålig mamma då..de var en vän som anmälde mig dit för att jag mådde dåligt, JA EN VÄN...
Så skriver man att man inte mår bra, så är man en idiot som tycker synd om sig själv..skriver man att man är underbar och ljuvlig så är man en självgod idiot

En annan skrev hoppas du blir deppad vid nästa barn"! Ehh vilket nästa barn vill jag fråga, tror du att du är någotm var en kommentar

Så vad man en skriver får man skit för det..så vad är jag..Ful och äcklig eller underbar och ljuvlig??
 Ingenting?? står jag bara mitt i??  Ingenting Ingenting definieras bäst av ett tomrum , en avsaknad av substans och rymd. Ordet ingenting härstammar från den indo-europeiska ja jag vet inte

Funderar lite..funderar mycket?? Hur man än funderar vad kommer man fram till? ja jag vet vad jag är. Jag är jag och det kan ingen ändra på!!!

Trött trött

ögonen kommer snart att falla igen, är trött och snuvig..ska försöka plocka lite hemma..pust och stön..
har märkt att man fan inte får klaga i sin egen blogg längre för man får så mycket skit för det. blä..skulle vilja klaga på lite folk som gör mig piss off, men det får man ju inte i sin egen blogg..

Förlåt Jenny!

förlåt jenny föt att lilla Cebbe blivit smittad av Leos äckliga magsjuke baciller!! Jenny och lilla Cebbe var här i måndags, jag har vart sjuk idag och igår och nu är den lilla plutten sjuk..En härlig liten söt kille hi hi.. jag börjar bli bättre nu, är förkyld och hes som 17 bara..

jag skulle vilja klaga lite också på vissa som jag är besviken på, men man får ju inte alltid göra det.

bilder




modiga små killar sjunger karaoke för mins 50 pers!!!





leo kollar utsikten






god och DYR mat





Ska snart uppdater med bilder

Ka bilderna från kryssningen ska ju läggas upp =) de var en skoj kryssning!!! känner att jag håller p bli sjuk också !! bajs

RSS 2.0