Modellbilder

Idag kom de bilder på Leo de tre första valde fredrik och jag, den 4 de kommer på fotografens hemsida
Tycker inte 4 de bilden va så bra, men de va den fotografen ville ha =)

tjat tjat

Leo vill ha en dator, du har en helt egen dator gubben..men jag vill ha en som du mamma, en lappis alltså..mamma jag vill ha en kamera, lånar ut min mobil..barnet fotat allt hugger tag i min haka tvångshåller den och tvingar mig att le, jag vill inte le ha ha...jag tänker så mycket nu,,för mycket =( funderar och funderar och tänker, känns inte som om jag kommer till någon lösning med något.....

bilder

ångrar att jag inte fota Gustaf och Leo tillsammans hade vart skoj ju! vet inte hur mycket man skulle våga fota och berätta för de skulle bli tydliga blixtrar =)
SÖÖÖT
FIKA
Öhhhh

MAT
Nu är dagen slut och Leo 'är trött =)

Tagning, de rullar avbryt, bra =)

De har ekat i skallen på mig idag::.Ohh vilken rolig spännande dag!!!
Ska fatta mig kort, menar 7 timmar =)
Vi kom dit lite efter åtta, hälsade på Magnus som han hette, en riktig sötnos ?=)
Först skulle barnen vara utklädda, leo ville vara tomte,
Så skulle de första tagningarna göras..barnen skulle prata med Gustaf Hammarsten som är med i huvudrollen. Stod stund vis och kikade på barnen, de var så kul, fick hålla mig för skratt, anställda och folk skratta inte lika mycket som jag ha ha, barnen prata i mun på varandra =)
Sedan så var de jag och Fredrik som skulle filmas lite, ha ha, de blev lite mera än jag trodde =) Skit kul
Så var det lunch mmm gott Leo åt massor!!!!
Sedan var barnen en annan sak..Och de togs samma scen från olika håll...
Skulle absolut kunna tänka mig vara statist igen och Fredrik höll med mig. de var trevligt och roligt och de bjöds på fika och mat så man behövde verkligen INTE vara hungrig. Kaffe fanns de som tur gott om..
Vad handlar detta om då??
http://nyheter.se.msn.com/noje/article.aspx?cp-documentid=148264337

Snöbilder

Leo och jag va till grannen en snabbis..en kvinna som bor ensam här brevid.. Hennes panna va sönder och hon hade fått ny,, men fy sa jag vad kallt..Nej sa hon jag har element på..Jaha sa jag hur kallt har du när du vaknar..Ja sa hon de är milt och skönt..hon hade 10-12 grader på morgonen och hon tyckte de var helt perfekt temp inne...hughaStockholm

Imorgon bär de av till Stockholm igen = ) Inspelning av filmen, de ska bli så intresant och skoj!! Hoppas bara inget händer, att Leo spyr hela natten, att bilen vägrar starta..de är snökaus eller nått. för detta ska bli så skoj..

Förutom att jag är bortgjord..Första samtalet jag fick av SVT så trodde jag de var en kvinna som ringde...Prata på med henne..Andra samtalet så hette han Magnus...suck idag skulle jag ringa SVT för jag fick kvinnans nr, denna svarade inte och telesvar gick på..då hette denna kvinna Magnus" WTF ha ha...suck jag som sa andra samtalet han gjorde att jag pratat med en kvinna =) ha ha typiskt mig...***Meny för tjejkväll***

Någon som skulle vara intresserad av en middag med spel och vin..har två inbokade tror jag
Liza och sara..de kommer bli MYCKET HET Skaldjursås med pasta och sallad..och vin då=)

28 år

Jaha då var man 28 år då
Fick mycket skoj
Av mamma och pappa fick jag en skinnjacka..tyvärr fel strl. ska försöka ta mig till Uppsala och få en anna. Presentkort på lindex
Av Pär och Camilla fick jag en så fin lampa och presentkort på Make up store då får jag komma och de sminkar mig i mina färger, vardags eller fest eller bröllop..Pär tyckte jag skulle ta bröllop..jaha WTF no no ;)
Tar ju fest och de som jag har till fest nu får bli vardag..nåväl så kostade de 495 kr och då får jag smink för de med..Så de är i Västerås..drar dit med Katti och sminkar mig så blir de utgång på Harrys sedan =)
Ja ja
Av Ola och Sara så fick jag vinöppnare med vinflaska...vi råka ju pajja sönde min öppnare på vinkvällen ajja bajja ha ha Sedan fick jag ett spel..ett tjejspel =)
SÅ vi får se vad lönen blir så blir de tjej middag med tjejspel har redan valt menyn för kvällen =)
Av Liza idag fick jag klippa mig..Tack vännen en så mysig dag..Några kg hår mindre och mycket snyggare =)

En liten bild eller två

Ja den första bilden är när Leo åker lilla vasaloppet..tack snälla du kille som låna ut skidor...hmm vilken sötis ;)
Här har vi Katti och Björne i full gång och sjunga!!
En riktigt mysig kväll =)

Trevligt igår!

Ja verkligen trevlig kväll igår, Björne kom hem till oss vid 18.20 åkte i väg till katti, började med vin lite mera vin och supergod mat!! Katti sminkade mig och sedan sjöng vi för fulla muggar! ha ha så kul, bilder kommer upp snart!!
Ska få katti att skicka dem till mig bara ha ha

Varför ljuger hon?

Har en vän, som skrev en sak till mig, jag va så glad för hennes skull. riktig glad. Jag vet hur mycket hon hoppats och kämpat. Men idag fick jag veta sanningen. De var bara påhittat =(..Varför ljuger man när de är lätt att komma på sanningen?
Riktigt ledsen blev jag, hade funderat ut en sak jag skulle köpa till henne för att gratta henne men ja ja, nu sparar jag pengar iallfall..
Så är det..
Funderar på tjejmiddag när jag fyller, men vem 17 ska jag bjuda in, jag har strukit några från listan faktiskt.
Blivit så besviken, de är inte många som skrivit en lite rad när jag talat om Leos tumör eller när jag skrev att den inte växt och att vi är så glada för det.. Ja ja..

bahh haa

Hemma igen..En mysig dag,,Fikade på café silver. Leo ville så gärna ha deras baguett med skagenröra med fanta..han älskar deras skagenröra =0) mammas lilla gormet unge!! ha ha..efter de så kikade vi i affärer, köpte en pyjamas till  Leo. Willys och handla lite smått o gott. Fikade..tyvärr va de inte den killen de brukade vara som stod där, han är alltid så söt, hur mycket fika vi än köper stiger inte summan över 50 kr ha ha..alltid 50 kr för 3 personer..
Nu är jag hemma..Fredrik jobbar men va hemma en snabbis o hämta en bilgrej..
Leo och jag sitter vid varsin data, tyvärr behövde fredrik min lappis så jag får sitta vid en vanlig. Leo sitter vid sin och spelar..NÖRDAR va ha ha. alla i familjen har en varsin data Leo har en, fredrik en och jag en.
nehe ska ta kaffe nu doppet får jag väl ikväll..PUSS

Handla

Fredrik ringde, han hade glömt en nyckel. så jag lär åka till sala med den...Va ju i sala igår hos katti, vi fixade mina papper drack kaffe och så fick jag kläder av henne.. tack.. Hjälpte henne med lite datasaker =)
Nu ska jag hämta Leo och mamma när leo slutar. Blir väl lite mat antar jag..hungrig..
Handlar kanske lite mat medan jag ändå åker till sala..någon som vill bjuda på lite kaffe så hör av er =)

betalt och klart

Nu har jag betalt bilderna..fick en gratis som ska finnas i fotografens portfölj..skit skoj! Allt bara går på precis så som vi vill. Leos tumör på synnärven hade ju inte växt, Leo älskade att fota och han vill så gärna vara med i tv, skulle aldrig tvinga han, detta har han valt själv =)

Underbara nyheter (för oss)

Ja Leos läkare ringde igår..Leos tumör har inte växt!! Den har inte förändras. Läkaren hade inte sett bilderna och inte vart med vid samtalet men han hade pratat med läkaren om bilderna, han ville se dem ändå. Men de hade sagt att de såg lika ut som i november, vi behöver inte oroa oss.. Så skönt
Allt känns underbart och skoj.. Konstigt människor som jag inte står nära har vart underbara..människor som jag inte ens trodde läste min blogg =) tack till er.. Tack tove, madde, Heidi för era kommentarer tack Ella, ni är är så fina.. Tack er som skrev en liten kommentar..


Jaha annars då? jag är i varv till inspelningen av SVTs nya film ha ha...oj oj oj..jag längtar mest efter maten vi ska få mo ha ha ÄLSKAR ju som sagt var mat..Hmmm lovar att jag ska fota inspelnings dagen =)


Helt sjukt

Vet ni vem som ringde nu??? SVT De ville ha Leo i en novellfilm som kommer i höst på SVT,,jag och fredrik ska också vara med men nu får jag inte berätta mer SEE YOU =)

dagen idag

jaha..de gick bra..Man skulle få köpa bilderna för 195 kr, vi valde ut tre bra, men vi ville fundera, så tog vi en sa vi att vi tar bara en..men då skulle vi få alla3 för 400 plus få inskrivningen och att hon ville ha hans bilder på hemsidan..sedan skulle hon ha han i tanken för visnigen bara hon fick ett datum =)

Våga in fota så mycket, hans modellbilder kommer inom 14 dagar =)

Omklädningbyter om
en mycket spännande dag =)

Ångest ångest

Jag har sminkat mig, försökt välja kläder. Denna dag handlar inte om mig, men att åka och träffa en modeikon en fotograf en argentur i stockholm.Jag har inte ens ryckt ögonbrynen...shit, vad ska de tro? att de är luffaren pundare som gått fel??? Nervös som fan =(  Kommer jag i miss sexty jeans en billig tröja förra årets vinterstövlat med kilklack..de är ju ute, WTF suck...

ja ja

OTUR OTUR OTUR

Ja jag har inte haft någon vidare tur de här två dagarna. de har ju unte vart STORA saker som hänt, men när de händer en massa små saker hela tiden vill man bara gå och dra något över sig..

De började igår när jag min jobbarkompis våran gubbe med son va ute och åkte..vi åkte en liten skoggsväger och så får bilen för sig att leka groda ner i två stora hål...vi skumpade runt i hela bilen och hela fram blev paj....suck...suck jag blev så chockad att jag stod och skratta åt de, vi plockade delar efter vägen för glatta livet..

Idag har jag vält ut linfrön tappa räksallad, misslyckas totalt med en rulltåra och en massa sådana dära små saker, Min kompanjon anneli skratta gott åt mig när de låg nå jädra linfrö över golvet, 2 min och 38 seckunder senare gör hon samma tabbe med linfrön, utöver golvet, JAG SKRATTAR moha ha ha..hon spiler ut öl över bordet och så..sonen i huset sätter eld PÅ spisen när han gör korv...ja de är fan inte klokt...nu är jag hemma. ska fan inte röra

OTUR OTUR OTUR

Ja jag har inte haft någon vidare tur de här två dagarna. de har ju unte vart STORA saker som hänt, men när de händer en massa små saker hela tiden vill man bara gå och dra något över sig..

De började igår när jag min jobbarkompis våran gubbe med son va ute och åkte..vi åkte en liten skoggsväger och så får bilen för sig att leka groda ner i två stora hål...vi skumpade runt i hela bilen och hela fram blev paj....suck...suck jag blev så chockad att jag stod och skratta åt de, vi plockade delar efter vägen för glatta livet..

Idag har jag vält ut linfrön tappa räksallad, misslyckas totalt med en rulltåra och en massa sådana dära små saker, Min kompanjon anneli skratta gott åt mig när de låg nå jädra linfrö över golvet, 2 min och 38 seckunder senare gör hon samma tabbe med linfrön, utöver golvet, JAG SKRATTAR moha ha ha..hon spiler ut öl över bordet och så..sonen i huset sätter eld PÅ spisen när han gör korv...ja de är fan inte klokt...nu är jag hemma. ska fan inte röra en fena, för denna helg har br tokig

imorrn blir de LIDINGÖ ;)

Shopping

Efter att Leo slutat skolan så drog vi till mormor hämta upp tanten och åkte till sala. bjöd mamma på mat, jaja men de var min tur =)  Så handla jag en skjorta med slips till Leo
Han ska ha två eller tre uppsättningar med kläder på söndag, där bland fest.. sötis min.

De blir som de blir

Vet att hon inte läser min bogg, men de finns en vän som ställt upp så otroligt för mig, en som lyssnar och håller om mig när jag gråter, ger mig tips hur jag ska göra..Hon är 20 år äldre och bär på så mycket kunnskap och förtroende, de finns ingen som hon..Ingen har någonsin lyssnat och ställt upp och funnits---
Och de finns ingen som jag öppnat mig så mycket som henne, helt otroligt!! De som inte hon vet om mig vet jag nog inte ens själv..Många vet bara lite, men denna person vet verkligen ALLT ! Sjukt De är någon som jag verkligen kan få råd och stöd av och de känns så skönt..


På fredag ska jag och andra brudar hem till katti, äta mat dricka vin och göra lite jobbsaker, de komemr bli trevligt fast de blir jobb prat!!!

På söndag så blir de CASTING för LEO I STOCKHOLM med en modellargentur ute på lidingö ;) Sjukt kul!!! Att Leo blev så snygg med så mysko föräldrar =) Kan ju bero på att pappan heter Brad Pitt men skvallra inte för fredrik nu för han tror han är pappan ;)

De blir som de blir

Vet att hon inte läser min bogg, men de finns en vän som ställt upp så otroligt för mig, en som lyssnar och håller om mig när jag gråter, ger mig tips hur jag ska göra..Hon är 20 år äldre och bär på så mycket kunnskap och förtroende, de finns ingen som hon..Ingen har någonsin lyssnat och ställt upp och funnits---
Och de finns ingen som jag öppnat mig så mycket som henne, helt otroligt!! De som inte hon vet om mig vet jag nog inte ens själv..Många vet bara lite, men denna person vet verkligen ALLT ! Sjukt De är någon som jag verkligen kan få råd och stöd av och de känns så skönt..


På fredag ska jag och andra brudar hem till katti, äta mat dricka vin och göra lite jobbsaker, de komemr bli trevligt fast de blir jobb prat!!!

På söndag så blir de CASTING för LEO I STOCKHOLM med en modellargentur ute på lidingö ;) Sjukt kul!!! Att Leo blev så snygg med så mysko föräldrar =) Kan ju bero på att pappan heter Brad Pitt men skvallra inte för fredrik nu för han tror han är pappan ;)

kallt

Börjar de bli kallare ute nu? 12 mius ute..suck..de är inte kul om de ska bli sån där bitande kyla igen..

Fredrik va ut igår, han kom hem så glad ha ha..Äntligen har han upptäckt att de är när man är ltie mera nykter som man får de flesta raggen=) De finns inte någon som vill ha en packad mupp..Nej nej de är äckligt med fyllon...

Vad ska man äta idag då? jag vet inte riktigt..Förslag någon?


Sexparty

kom hem från Fredriks syster för ett tag sedan. Hon hade sexparty, de var trevligt. Köppte en massageljus..ha ha de är inte vad det låter som.. utan de är ett ljus man tänder, av stearinet som blir ska man hälla det på ryggen på den man ska massera, de var inte  så varmt som stearin blir..Men de var ändå varmt och luktade så gott...


Missade samtalet från modelltjejen  idag, får ringa imorgon, mest troligt så åker vi på casting i stockholm nästa söndag den 14 de=) 16 barn..några blir utvalda, ska bli spännande =)  Han skulle gå och visa kläder, han får de kläder han visar, och en slant de sätts ju in på hans konto, så håll tummarna för vårt troll.. de är ju inte säkert att han kommer vidare heller, vi ser de som en kul grej och leo vill det själv med

Hjälp hjälp hjälp

De ringde en kvinna nyss..från stockholm..Leo de vill att leo kommer på en modell casting imorgon 16 barn ska åka dit där med Leo..vi får se hur vi gör..hmmm vet ju inte va de är men de skulle höra av sig så fredrik och jag får prata först

Då var det lördag

lördag hmm, ska försöka städa lite, sedan ska jag på sexparty ju..ska bli kul..
Leo börjar redan tjata om att gå till grannen =)
bloggar mera senare


Fredag

Här händer inte mycket-- fortfarande yr, men de går nog över snart, läkaren sa att de kan hålla i sig en vecka efter att man haft en infektion i kroppen..
Känner att jag skulle behöva åka och få lite healing skulle behövas nu..
Imorgon ska jag till fredriks syster på sexparty..kan bli skoj =) Tror jag håller mig nykter. Lite vin hade vart gott men vi får se, fredrik ska ut på kvällen tror jag så jag får nog köra honom.
Leo och jag tar nog en myskväll efter partyt ser en film och äter nå gott
Förresten ska göra en efterlysning..
Söker en som heter Sandra, hon ska bo i sala och vara veterinär..förr bodde hon på dalhem..

Fredrik gjorde jobb åt henne, vi skulle höra av oss om vi behövde hjälp med djuren och nu behöver vi hjälp..
Sigge och Bamse behöver få sina nötter knäckta.. nemo skulle behöva klippas, men de är folk som villl ha bebisar efter henne så de får vänta
Så om någon vet någon SANDRA som är vet så hör av er!!!!

Jobbig dag

Hej hopp på er alla fina människor.. Idag har vi vart på Leos andra MRT, Han var precis lika glad kille mot läkaren och mot ssk, han flörtade med sjuksyrrorna och fick dem att skratta, de har han fått efter sin far ;) Det var lika jobbigt när vi sövde ner våran lilla krabat, när han stilla somnade med tårar i ögonen =/ han säg så rädd ut..Ni får vi hoppas att inte tumören växt nått..

Tack fina Ella för presenten till Leo han lyste som en sol!!! Han vill gärna ringa imorgon och tacka!!

Fattar det inte

Min yrhet har inte gått över =( trodde den skulle det över natten men nej nej nej...suck nu är de flimmer med ögat också..skit trist. blir så besviken och sur att de inte går över... Vill inte vara så yr ju..

Annars är det ganska ok..har tråkigt bara..

Väntar på att en ssk ska ringa hit. Ringde och hörde med dem om Leos MRT om de är oki att vi kommer när vi vart magsjuka..

Vi mår ju bra, ja förutom jag som är grymt yr då

Svaren

1. Vad heter jag i efternamn ? Larsen
2. När fyller jag år ? 22/2
3. Var bor jag ? Heby
4. Var kommer jag ifrån ? Svartägen
5. Vad gillar jag ? Mat vänner sova
6. Vad hatar jag ? att må dåligt hissdörrar falskt skit
7. Vad älskar jag ? Leo fredrik och övriga i familjen
8. Favvo-kändis ? just nu joel kinnaman
9. Beroende av ? kaffe och cola =)
10. Musik jag lyssnar på ? blandat
11. En låt jag gillar ? mycket med Lady gaga bad romance
12. Vad gillar jag att göra ? sova, laga mat vara med vänner


0-3 rätt - Wannabe
4-6 rätt - Du känner mig pyttelite
7-9 rätt - Du känner mig bra
10-12 rätt - Du är en av mina närmaste vänner


RSS 2.0