Till jobbet

Japp ska jobba dygn, känns som en hel planering när man ska ha jouren. Mat i massor ska man ha med sig =) jag har inte hunnit äta lunch idag så de ska jag ha med samt nått till kvällen och frukost och lunch dagen efter =) Någon bok är kul och kanske något gott de är ju lördag =)
Var hos min jenny igår, sötnosen tack för kaffet =)
Nehe nu ska jag ta och göra mig klar börjar nu kl 13.. ha de

Fredag

Ja dagarna rullar på..snart är det vår! Härligt? ja om.
Det har väl som vanligt inte hänt så mycket. Lite skoj har jag väl gjort. Nu funderar ni om jag fortsatt med min träning? Jo då lite eller ja som vanligt. När vi nu kommer att jobba dygn så kommer jag att träna 3 ggr i veckan och inte två. sedan går jag 2 ggr veckan och försöker så gott jag kan gå på LCHF..
I onsdags var vi i Stockholm och kolla på inspelningen av parlamentet, de var trevligt, rekommenderar det vi åt mat och tog en öl..ÅNGEST ha ha mend men
Träningen är riktigt kul. ska se om jag hittar nå bilder så får ni avgöra om jag gått ner i vikt något? Vad sägs om det? Elelr törs jag det? jag har inte fått elaka kommentarer på ett tag nu, förut fick jag att jag var jävligt ful, tack för de sötnos =) Jag tycker alla människor är fina, jag tycker inte de finns fula människor..Om de är nartuliga dvs men sådana som förstorar en massa saker i annsiktet gör om sig, DÅ kan de se onartuligt och fult ut..tycker jag.

Har Eva givit upp sin träning?

Nej de kan har hon inte =) Hhi hi bra va? Hon har ökat vikterna fast hon inte ens täner på de, och LCHF går hrlt oki.. =)
Annars då? jag har väl inte så mycket att uppdatera, Har inte hänt så mycket, har vart ut en del, men inte så mycket att hurra för eller ja de beror ju på vad man söker ha ha

RSS 2.0