Magsjuka

Bahhh bahh bahhh!! Leo blev det, natten till tisdag. Gahh, men de gick bra ändå, trodde jag skulle kräkas jag med brevid honom, men nej då! Jag är sååå rädd för kräkor och att spy!! Jag tänkte att nu kommer de snart på mig jag blir kräksjuk började planera. jag planerade mitt jbb min kurs, hur många timamr de går åt om jag tar ut min sjukdom så och hur blir de då, då är de så många dagar till min kryss...Leo va hemma tisdag och onsdag. PÅ onsdag hade vi möte kl 14 sedan ska jag till jobbet, Tänkte mötet kan jag ta men sedan vill jag ha in vikarie, jag vill itne åka till jobebt ifall jag spyr, (mådde lite illa) men hur mycket jag än planerade och ringde så fick jag ine in vikarie. Ringde chefen och förklara att jag kan bli sjuk men nää då till jobbet ska jag...ja ja allt gick bra, kursen kom jag i väg på och ingen spya ännu ha ha..verkligen hatar magsjuka!! jag tar hellre feber och så, MEN MAGSJUKA NEEEEEJJJJ!!!!

Yhhhheee

Min gravidpeng gick igenom! De ringde idag, de hade frågor för de var ifyllt fel i datumen, så jag frågade om den kommer gå igenom och kvinnan sa ja utan att tveka, efterso matt de är dygn och att de är så tunga lyft. Åhh vilken lättnad! åhh så nu mina vänner!! nu jobbar jag på onsdag, men då tar jag timmar ( har ganska många timmar och kommer få flera pga av kurs och annat. sedan tar jag helt dygn sista april (om jag får in vikarie) sedan fredag då tar jag halvygn igen och sist så jobabr jag hela dygnet söndagen för då är de lugnt på jobbet, sedan ni är jag hemma och bakar bebis hela dagarna!
Ska på kryssning med leo på måndagen då jag går av JÄDRAR vad vi ska mysa jenny cebbe jag och leo. Eva får bra lön också =)))) Och jag behöver inte oroa mig för gravidpengen helelr att den ska bli dålig då jag jobba hela påsken och att ja gtar ut resterande övertid i pengar!! Så den kommer i slutet av maj och i juni före midsommar kommer ju skatten och den va mera än jag trodde!! åhh vad skönt, de var de ekonomiska jag oroade mig för men de löser sig..
HÄRLIGT!!
Någon gång får man vara glad också JU =) tänk om jag har tur 1 helt dygn kvar och och två halva! kan ni inte bara jubla med mig nu när ni ändå har snokat och läst era luspudlar!
Tycker iallfall att ni mina närmsta vänner kan vara glad annars blir jag ledsen i ögat ska faktiskt ha en liten tjejmiddag och bjuda på mat ha ha jag har skapat en inbudan på fb men än så länge är de bara jag som är inbjuden =) he he

Nu var det ett tag sedan jag skrev

Ja det var ju det, man har de inte i tankarna hela tiden. Förvånande så känns det inte som en trist söndag idag. Jag han precis komma hem från jobber när Fredriks bror ringde och ville hälsa på med Barnen Ebba och Alvin =0 he he, jag skulle ju städa, jag vet hur de blir när de små trollen kommer, ha ha bus bus bus..Försökte ändå att städa och laga mat, gick inte såå bra =) men men..Jag damsög tyvärr innan maten, vilket resulterade i att jag lär göra om det =) När de sedan åkt 78 h senare (2 h senare) så var jag trött och jag trodde att hela anastasia skulle falla ner ha ha gjorde såå ont högg flera gånger aj aj aj..Nu ska jag vila lite, sedan ska jag gå till jannica och äta smörgåstårta kolla på hennes valpar och ja kläder då ha ha =)

Snart till jobbet

ja jag tog semester igen på förmiddan, de är ganska tunga dagar, man får ju inte plats överallt på jobbet =D tungt och bahhh. Sedan tänker jag på min arbetskompis också, hon ska ju inte behöva göra mera för att jag är gravid. 
Fick ju 3 följdfrågor ang min gravidpeng, så jag var till chefen och hon fixade lite, hon tror de går igenom, men jag är inte så säker =/..gör det inte de så är jag glad att vi har kurs i hjärnskador. He he eva ska på kurs om hjärnskada de kan hon behöva =D men nåväl den är mellan 9-16 i tre dagar. Plus 1 h i resväg. de är ju i uppsala så jag räknar med 30 min enkel då är det ju 24 h! så då får jag dra bort de också om de skulle behövas, självklart vill jag helst ha ut de tim i pengar! men vi får väl se.
skrev jag att mitt SF mått va lite stort? Jag skulle när jag va hos bm ha 29 men jag hade så klart 32 hmm så hon ville ha dit mig om 2 veckor och se att de inte var en tillväxtperiod,, Annars blir de väl extra UL igen antar jag =) hmm ja ja..de är ju kul att se bebis igen. Men jag är ganska säker på att bebis inte är för stor, de var precis lika med leo. han kom 8 dagar tidigare och vägde 3605 och då hade jag vart på 3 el 4 extra UL.. så äch de är väl alal chips ha ha..idag har jag inte ätit nått onyttigt alls bra va=) inhandla lite torrostadejordnötter mini morötter så de får bli det.
Jag väl gå ner i vikt så fort jag kan sedan. SKA det JAG SKA ner till 67 kg MINAST som innan min grav helst lite till då men målet är strtvikten =)
Nehe söta lökar nu börjar jag jobba om 20 min-puss puss

Bm

jaha ett nytt besök. Mitt sf mått va 32 och jag är i v 30 så om två veckor blir de nytt bm besök, får se då går de åt samma håll eller jämnar de ut sig? jag kunde ju ha en tilväxtberiod sa hon, men jagtror inte de, de var ju lika med leo.. ja ja
och järnet va dåligt, de va samma som innan jag började med järntabletterna.. men bm sa att de hade väl vart sämre om jag inte tagit dem
nåväl håll tummran nu för mig =)

Vad ska man hitt på

de är måndag men söndag ändå, men de känns som en söndag fast att de är måndag ha ha...snurrigt va? vet inte ens själv vad jag skrev nu, men så är de alltid helt snurrig i bollen =))
Sugen på kaffe !! åhh men jag har druckit två koppar med mjölk och 33 cl cola..vågar man ta lite mera kaffe? De blev ju inte två fulla mugagr med kaffe eftersom att jag hade mjölk i också.
Vet ni? Nu kan de till omed göra ont när bebis sparkar. Idag har jag fått slag överallt, bebis sparkar, sedan fick jag en hundtass i murvelpurvel!! aj aj, hämtade leo på ett kalas som hade en såå söt labbe..älskar labbar, den va skitglad av att se mig så den smacka sin tass rakt in i min murvelpurvel..tack vovven!! =)
nå ja
jag vill ha tacos!!!

Underbar frukost

Ja ha ha vilken frukost leo ville ha idag!! Vi hade bara röd mjölk hemma..De ville han inte ha. han ville ha den gröna men den va slut..Jag jobbade ju dygn igår och fredrik hade väl säkert glömt handla..hmmm nå väl. han ville inte ha mjukt bröd heller.. han ville ha hårdmacka inte ville han ha varken korv eller ost på den heller, inte ens smör..Vad tror ni han åt? En torr knäckemacka och ett glas vatten! Hallå lixom vad gör man? Jag vill ha massor med pålägg på min macka.. Helst ska de vara en ljust bröd bakat av R*****, jäkla gott bröd alltså ska se om jag hittar länk. På det ska man ha skinka..inte vakumskinka utan kallrökt källarskinka!! brieost och sallad och någon annan grönsak...åhh så gott!!
Nu äter jag ju varken brieost el rökt skinka som gravid så jag får väl vänta..men den sagen bebis kommer blir de brakfrulle he he-...leo får väl äta vatten o bröd då =) vad ska man göra? tur de inte är varje dag ha ha
nå ja här kommer receptet på brödet. ska kanske baka det? men brieosten då och skinkan?
de kanske inte va det exakta de jag menade men detta är nog bra de med, bara man har i osten och de ska va västerbottenost!"!! ''
http://www.recept.nu/1.285484/bjorn_rallare/matbrod/mjol/foccacia_med_vasterbottensost

magen växer o växer

Idag kom grannens dotter in, hon bor i stockhlm men är hör för att hälsa på mor sin över påsk..och fredrik ska laga hennes bil.. Ha ha så söt hon är. Hon tyckte jag ahde en fin mage tack tack sa jag, sedan fortsatte hon med "men nu är det snart dax va?" he he nja sa jag i slutet av juni, Oj stammade hon fram =)
Ska bli kul att se om sf har vuxit, jag tror inte de. tycker de står stilla nu.
Vad har alla gjort idag då? Jag jobabde dygn fra, till i morse och kliver på i morgon igen..två storhelgsdagar alltså.. =) el dygn blir kanske någon 1000 lapp extra (hoppas) =)

arg arg arg

ja jag ska inte läsa artiklar från aftonbladet, gahhh jag blir å jävla arg....tyvärr kan jag ju int skriva här för yttrandefrihet är förbjudet i sverige.......(ironi) .man kan ju bli anmäld för allt ha ha

Snor frågor

1. Hur gammal är du om fem år?
-35 år! =O

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
-Det är så tidigt ännu, men Leo och jag har vart vakna 1,5 timme

3. Hur lång är du?
-163cm

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
-På bio? Lorax ha ha med cebbe jenny och leo.

5. Vem ringde du senast?
-Jannica

6. Vem ringde dig senast?
-Jannica

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
-Nepp. har även skickat sms

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
-Ringa

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
-sambos

10. När såg du senast din mamma?
-ja när va det nu tisdags kanske

11. Vilken ögonfärg har du?
-Nå blandat

12. När vaknade du i dag?
-8.30 först kl 7 men de är ju lov för leo så vi somnade om

13. Vad skrämde dig om natten som barn?
Inget jag sov som en stock....

14. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
När Liza berättade en sjuk sak ha ha ha. Skrattar väl varje dag men då var det verkligen hysteriskt roligt

15. Hur stor är din säng?
-Fredrik och jag har ju två 90 sänger tillsammans men min sida ÄR min sida så 90 ha ha

16. Har du stationär eller bärbar dator?
Vi har 3 st en var men min är bärbar eller 3 jag vet faktiskt inte hur många familjen har  7 kanske om jag tänker,  men de andra används ju i företaget


17. Sover du med eller utan kläder på dig?
utan

18. Hur många kuddar har du i sängen?
-en

19. Vilken är din favoritglass?
Tycker inte om glass

20. Vilken är din favoritefterrätt?
åhh jag älskar mat

21. Kan du spela poker?
inte riktig sm proffs men visst kan jag

22. Tycker du om att mysa/kela?
-nja ha ha

23. Är du en beroendemänniska?
-Ja

24. Har du någonsin åkt ambulans?
ja de har jag 2 ggr

25. Föredrar du havet eller en bassäng?
bassäng

26. Vad spenderar du helst pengar på?
jag är en snålverner men en tia lott kan de bli ibland

27. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
-slö tittar mest, de beror på vad de handlar om just då

28. Vad har du för ringsignal?
Baby turn de lights of,,,ja jag vet stav fel orkar inte titta


29. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
nja ett par skor kanske

30. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
-Ett munspelsfodral ha ha

31. Flirtar du mycket?
-Inte nu, men annars ja de gör jag =) faktiskt mycket

32. Kan du byta olja på bilen?
-Ja de tror jag

33. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
he he ja 2ggr 1000 kr och 3200 kr he he

34. Läser du dagstidningen?
-nej men på nätet

35. Dansar du i bilen?
-nej

36. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
-KRUSE OCH MAGNUS

37. Vad lyssnar du på just nu?
-Leo som pratar

38. Har du varit med i tidningen?
-Ja

39. Vad är det konstigaste du ätit?
soppa på komage, eller jag kika på de vägrade äta..


40. Vad är det för färg på din tandborste?
-orange/vit

41. Vem ringer du när du är arg/ledsen?
-öhhh fredrik får höra ali katti

42. Har du någon piercing/tattoo?
5 tatueringar snart kommer flera! 2 piercing


43. Din största vinst?
-Vinst på vad? pengar eller ska man gå så djupt  och skriva livet??

44. Civilstånd?
-sambo

45. Hur vill du att din kille ska vara?
-Ja jag vet inte normal kanske

46. Vilka hemsidor besöker du dagligen?
familjeliv facebook he he. Bloggar följer ja inte så mycket, jag tröttnar fort speciellt om jag inte umgås med folket

47. Är du fåfäng?
-NEJ

48. Ångrar du någonting du gjort?
Ja de gör jag.

49. Vilket är ditt drömjobb?
-Vet inte jag har ju ett jobb och de är jag glad för, jag har kämpat för att få jobb i mitt liv tagit skitpass blivit inringd hur som. Jobabt ssedan jag va 16 år

50. Vad har du haft för husdjur under ditt liv?
Hundar katter marsvin get några sniglar daggmaskar grodor en mört


51. Svär du ofta?
-tyvärr ja

52. Vad har du ätit i dag?
he he kl är snart tio lite har jag hunnit med, en smörgås med ost. Några smörgåsrån och popcorn =O


53. Vad gör dig glad?
Ett sms där folk frågar om de är bra med mig...de lilla lixom

54. Vad ska du göra i helgen?
JOBBA fredag dygn och söndag dygn..lördag äta middag


55. Vad är det knasigaste du har gjort på fyllan?
he he..pass...

56. Favoritlåt?
vet inte


57. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
nje

58. Vad har du på dig just nu?
rosa mjukbrallor munkjacka och linne

59. Vad är klockan just nu hos dig?
-09.52

60. Var dessa frågor roliga att svara på?
nja de är väl ok

Söndag

Fasiken kom på att jag jobbar imorgon..ja ja..de är sista måndagen innan jag går på mammaledighet..om nu FK väjer att ge min gravidpeng..vi får väl an se då..sedan blir jag fattig fet hemma mamma som ska leva på min karl och halva min lön..skitkul..hej då svindyrt kaffe på bondträndiga cafe hej då kläder hej då ja allt skit som jag laggt mina slantar på...lika bra det..
Nåvä jag har väl inte så mycket att berätta antar jag. Fredrik gick aldrig ut igår, jädra torrboll...förr sa han det att nää jag vill inte dricka min träning går så bra, men nu är ju fanskapet skadat så då kan han väl lika gärna dränka sina sorger i lite alkohol? Nää då..nu grymtar han om att han inte vill gå på korvfester..nähe...han vill väl ha brudar på festerna jaha men ta det som erbjuds för fan.. =) Tjejerna träffar man väl sedan på krogen? eller? jag går nästan bara på brödfester sedan släpper man ju loss ute. Då flörtar man ju med..ja allt som rör sig.. vakter poliser fula karlar snygga karlar unga gamla, ja allt ta me fan ha ha..
Ja han gick inte ut, han har inte vart ut på 6 månader! sista va ju hans 40 års fest. Men jag ska väl vara glad, för många gravida blir ju tokarga på sina karlar för att de går ut medan de är gravida. så oki jag är glad =)
Idag var vi på bio leo och jag och jenny o hennes cebbe då..Lorax..det är ca 150-200 platser i salogen.. tror vi var 9 st som satt där och kolla ha ha..Leo ville sitta längst fram!! de ville inte jag jag får ont i nacken av att glo uppåt..han satt längst fram själv..tänkte att han komemr väl när han känner sig ensam eller när läsken tar slut..men näää då han satt där hela filmen..ha ha, jag fick sitta brevid jenny och cebbe ensam..=)

RSS 2.0