Hatar att vara ensam

Ja ensam är jag ju inte, jag har ju Tilde och Leo. Men jag hata ratt va ensam utan fredrik..Hur ska de gå =/ sova ensam och höra en massa ljud. fixa semper till tilde. Får ångest av att vara utan honom, vad ska man hitta på att göra lixom.. Mår illa gör jag också.. Va till en vän pch hennes dotter hade kräkts i fredags och så såg jag nu att hon hade gjort de när jag åkt, fan mår illa med en gång jag hör SPYA KRÄKA SPYR... fast att de inte smittar så fan uch.. 
 
ja ja
 
Fredrik ska va borta en vecka, men helna kommer på onsdag och förgyller våran dag hon sover nog kvar till fredag hoppas jag. Kanske att fredrik kommer tidigare beror på vädret...hoppas det spöregnar!!

Sol sol sol

Hmmm ja jag får ta det då =/ he he..Ska snart äta och så fudnerar jag på om jag ska ta med leo och bada..HJÄLP lixom, men tar jag med mat till tilde och vagnen så ska det väl gå bra hoppas jag =) får vara i skuggan. Lite rädd men va fan jag kan ju inte gå runt och va orolig hela tiden, hur ska det gå då? Leo kan ju inte lida för att jag är osäker..Lika va de när leo föddes ha ha, ska inte ens prata om det, fasiken va Helena och jag höll på =O hi hi..
 
Nehe ska se vad lilla leo tog vägen då han skulle gå med anton hem till honom.. de två busarna. 

Jag är elak nu

MEN jag måste skriva att jag ÄLSKAR denna sommar! Förlåt förlåt...jag är lite ego, men för tilde är de skönt att de inte är gassande sol, tråkigt för leo att inte kunna bada så mycket.. Men han har gjort saker i sommar ändå..Han har vart på älgsafari och vart i en stuga och fiskat med en kompis (och hans mamma då) i två dagar, i morgon ska de på furuvik. Han har sovit i tält med andra vänner och lekt massor. SÅ jag hoppas att de räcker, de blir bättre nästa somamr då Tilde är lite större. 
Vi ska även åka till ett lekland när fredrik fiskar. 
ja kort och gott jag har lite ångest för att inte de har blivit en riktig semester med Leo, men jag hoppas att han förstår.
 
Tänkte at jag skulle beställa tid för tatuering och göra TILDE men jag får inget svar av min tatuerare..Skitsugen att göra hennes namn med nu. 

Söndag

5 veckor är tilde nu=) min lilla höna.. Konstigt, jag blir faktiskt lite sjuk när jag ser bebisar. Jag har aldrig vart stormförtjust i barn el bebisar. Visst är de kul om vänner el nått får bebis, men de har aldrig vart ÅHHHH jag vill gosa och lukta och mysa, de har vart GRATTIS vad kul.. Men nu när jag googla på hur man knyter en bärsjal så va de ett klipp på youtube och då fick man se en bebis. Dessutom så låg den som en groda (som jag kallar det) och då var det en känsla som bara åhhhh en bebis men åhhh ha ha... ville nästan väcka upp tilde och mysa lite ha ha... Nå ja

Jag har köpt en bärsjaö. el jag har inte fått den ännu och jag hoppas jag får den. satte in pengar i fredags till en tjej via FB jag känner henne inte hon hade en bara på köp och sälj...så vi får se, den kostade bara 150 kr inga pengar så men de vore ju tråkigt att bli lurad. Den var ju billig annars får man ingen för 500 kr ingen ny...

Bröllop

Ska på bröllop, min Helena ska gifta sig med sin daniel, ha ha 3 partnerskap =) nää då 
me nhur som haver, jag kikar på klänningar, jag passar inte i det känner mig inte bekväm..dels för att jag tycker att jag är FUL i klänning och så hänger allt på mig ju =( Vet inte vad jag ska köpa! skulle behöva proffs hjälp av en duktig klävetare, jag vet ju inte vad jag passar i! Svårt..ja ja
 
Leos kompis kom igår. 
 
Eller så här är det. Hmm inte så intressant kanske men va fan. 

När vi skola in Leo på dagis så fanns det en pojke där och med en gång fredrik såg honom så sa han att den pojken och leo kommer att bli bästa vänner!
 
Jaha sa jag de är inte alls säkert ju... Men ha ha de blev  de, de lekte alltid. tills de kom en dag då hans pappa sa: vi ska flytta till HOLLAND.yhheyy lixom...där började man skolan när man var 4 år..en typ av förskoleklass alltså.. Nåja de flyttade men saknade sverige så de beslöt sig för att handla ett hus här. ja i sverige. ett sommarhus/vinterhus som de kunde semestra i...vad händer! En tant dör mitt i mot oss..eller nu ljuger jag hon flyttar till ett hem..ha ha..och vem köper det då? JO DE så klart 20 från oss...leo har väntat hela sommaren och de kom igår och jag tyckte leo sa att de ska va här i 5 veckor! så nu behöver jag inte ha ångest på ett tag för att jag inte kommer på nått med leo..har ju så svårt att göra saker med tilde OCH leo men 
nu leker de för fullt <3
 
 
Måste berätta också, var till syn igår jag fick veta förra året att jag har starr, den har blivit värre =( så jag ska operera mig =( för starr!! fatta annars får man det vid 65..jag har bara fyllt 30!! men så skönt att se bra igen på höger öga 

Uppsala

Idag bär det av dit, jag ska till ögon. Få se hur jag ser ha ha.. Jag anväder inte mina glasögon =( dum som jag är. Men jag tror att syndoktorn som jag gick hos förr missbedömde mig eftersom jag har den sjukdomen jag har och de vet inte de, därför känns de bättre att gå hos dem i uppsala som vet. 
Ska snart väcka tilde så hon hinner äta innan. 
Nu när jag ändå åker till dem på UAS så ska jag höra efter min förlossningsgrej, jag har ju efter leo och vill ha Tildes med, de är så kul att läsa senare. Leos läste jag precis innan jag skulle föda Tilde. Sedan glömmer man ju vad som händer under tiden man föder ha ha.. Jag minns nog inte allt inte tidsmässigt iallfall .

Sala

Ja idag så åkte jag Leo och TIlde till sala. Jag har vart lite nervös för det. Hmmm kanske fjantigt, men jag ororar mig att Tilde ska få tokspel och vägra ligga i vagnen när vi går, hur gör jag då? Men de gick faktiskt bra. hon sov hela tiden. Vi åt Leo och jag. Leo pannkaka och jag sallad. Vi var på leksaksaffären och handla fotbollskort vi va i gallerian och kika sedan ville hon ha mat i bilen, sedan åkte vi och handla på willys =) 
 
Tänkte vi skulle grilla ikväll men nu blir ju vädret tråkigt...åskan hörs de har ju vart sol hela dagen ju...
 
 
 

=(

Jag vet inte hur jag ska göra, är bara så otroligt ledsen. Men de är bara att göra det bästa av det. för kärleken är ju ändå störst, men otur de ska ha kan man tycka..

Trött

Ja nu är jag riktigt trött. jag somnade på soffan en timma med tilde på magem, inte alls bra, jag blev riktigt trött av det.
Idag var vi på Bvc, hon väger 4.5 kg tror jag de var och jag vägdfed mig ocvkså. dock inte i bebisvågen =) 
Jag har gått ner över 10 kg, men de är ju bara bebis kakan och vatten då antar ja, men min mage börjar bli plattare. men den har ju aldrig vart riktigt platt he he. Men man kunde innan börja se konturer av lite snygg mage, hoppas jag kan komma ner tillsamma mage..Jag gick ju ner 7 kg innan jag blev gravid och vägde 67 kg vilket var länge sedan nu vägde jag 73 med kläder så nu när kroppen börjar bli bra och jag får G av BM ska jag börja gå ner i vikt ordentligt.
 
Hur som, efter som Tilde vägra vakna för mat på bb och bara sov så sa de till oss att väcka henne för mat var tredje timma och var fjärde på natten..Nu hade Tilde gått upp i vikt bra och följer sin kurva så nu ska hon få sova så länge hon vill på natten..Hon har vaknat 30 min innan klockan förr men vi har också fått väckt henne ibland.. Så i natt får vi se hur våran sömn blir, vad tror ni? Fredrik och jag brukar alltid se några avsnitt av GA innan vi sover. Jag tänkte ge henne mat efter det och sedan låta henne sova. Ska bli kul att se, nu vaknar hon säkert varje timma bara därför =) 

3 veckor

ja idag är Tilde 3 veckor <3 3 veckor vad fort de går!

Onsdag

ja dagarna går fort! rysligt fort. Tilde sover i vagnen, vi var ner på heby och handla. Eller ja jag tog ju bilen ner ha ha, sedan la jag henne i vagnen..orkar faktiskt inte gå ner ännu, jag blir ff rätt trött, kanske beror på att jag inte har ngon matlust, att jag mår illa när jag äter och konstig värk i magen ibland. Funderar på om livmodern verkligen är som den ska eller om de finns rester av moderkakan kvar ändå. för den var inte riktigt kvar. för den va inte riktigt som den skulle va när den kom ut sa bm..den var lite skadad el va de sa och på bb va de inte så att de kolla livmodern fast de på förlossningen sa till dem att känna på den. för den va inte ok när jag åkte upp, en läkare kollade med ul. bad dem kika men de glömdes av..ja ja får se på återbesöket då

RSS 2.0