Dagarna går ganska fort

Jag är hemma hela dagarna, jag vet inte men jag känner mig inte redo för att åka ut med en liten, stört va? Men jag blir bara nervös av tanken att ge mig av till sala el nått.. Jag mår illa om dagarna vet inte va de är och de gör ont i magen ibland, kroppen är väl inte återställd ännu tror jag, 
2 veckor idag är hon =) 
 
Idag åker Leo i väg md jenny och cebbe och hennes andreas, konstigt de känns. Skumt blir orolig av tanken, men va fan han måste få komma i väg ju, de blir inte så mycket för honom detta år, dels för Tilde är kommen de är mycket med henne och så gör vi om hemma i trädgården med plats för en utebod och en parkering, vi har en stor traktor på gården och en grävmaskin. så allt som han kan ögra ska han väl få göra antar jag. Som sagt otroligt tacksam att jag har vänner som gör detta för Leo och oss =) 
 
 

Varmt

Idag blir de varm tror jag =) Inte så kul, jag vill ha svalt för tildes skull. Tycker de är svårt med bebis och värme. LEo har tråkigt, vet inte vad jag ska hitta på med honom, jag känner mig Tilde. Men igår va han på älgsafari med Jenny och Cebbe och i morgon ska han åka med Jenny cebbe och Andreas och fiska i dalarna, han ska sova borta 2 nätter, sjukt de känns, han har alddrig var borta på de viset utan oss! Ja med mormor o morfar då en natt, men nu är de två nätter!! skumt de känns. Men han behöver det, jag är sjukt tacksam att jag har vänner som gör sådana saker för mig, det betyder mycket!
 
 
 
 
 

Lördag

En vecka redan =) 
Hon är snäll vi måste sätta klockan på alarm annars sover vi över maten på natten =O Vet inte om jag vågar vara hemma på måndag när bvc gubben kommer hon har säkert brakat rakt upp då hon älskar mat och sömn ha ha =) 
Fredrik är helt till sig leo med, 
vi var till sätrabrunn på midsommar med leo och tösen, tror ni jag fick köra vagnen? NEJ inte ett smack ha ha 
 

Hon är en matmaskin

Ja jag måste säga att hon älskar att äta och sova!! helst på min mage ska de vara, synd att de är så varmt bara hon är alltid varm =( stackars liten. 
Känner mig trött idag lite illamående och jag hatar att jag inte slutar blöda =( när ska de ta slut kanske ska ta lite järntabletter? 

Hello

Få se hur mycket jag hinner innan hon vaknar, hon har inget namn ännu, vi funderar


Nåja så här var det

Fredag kväll låg vi och såg film. Somnade runt halv ett och vaknade runt två att de sa plupp..ja de va mysko i mutten så jag anade lite och gick upp på toa då började de rinna!!! Hela toan benen trosan allt! väckte fredrik och berättade. Ringde förlossningen och de sa att jag skulle ringa om en timma för jag ahde inte kännt av nå foster rörelser,  fredrik hämade liza som skulle va hemma hos leo, inga foster rörelser så vi fick åka in. då var jag inte öppen.. klockan ticka på och de blev värre o värre i ja alla som fött vet =) kort och gott så fick jag stormvärkar från helvetet jag öppnade mig 8 cm på några få timmar, jag minns faktiskt inte för jag vanästan död kändes det som... jag han inte ens ta ett nytt andetag efter att den första värken laggt sig innan nästa kom, jag fick aldrig nya krafter!! sjukt va ont de gjorde. trodde ärligt att jag skulle tuppa av. bm tyckte att de gick fort allt de gjorde de nog men gud säger jag =)

men så kom hon 13.06 då hade vi vart inne i ca 9 tim blir de va? använde mig av nålar och lustgas edan han inte ens ta  innan krystvärkarna började

=)

Ville bara tala om att hon är här nu! Vattnet gick kl 02-00 natten till lördag. Kl 13.06 den 16/6 föddes en söt tös 3710 g 51 cm lång berättar mer sedan

Torsdag

Tycker veckorna går galet fort, vrje fredag så googlar jag på "fredags gott" Och jag tycker nästan att jag gr det dagligen =O ha ha. känns ofta som fredag. Även om det är torsdag idgså klart, men i morgon är det ju fredag. Så jag ska väl se vad man kan äta för gott imorgon. Hmm jag är sugen på tacos, men de är ju inte en kotte som vill äta det med mig =( och laga själv? näää sitta själv och äta..
Vi får väl se då.
Vet ni? Just nu är jag så less på detta! jag vill att sigges sårskorpor ska försvinna..Jag är less för hans skulle att han inte kan va ute.. Jag ahr ont när jag sover katten jamar och försöker riva av struten hela natten.. Jag är sur och lätt irriterad! Nu vil jag verkligen att tratten ska av och att bebis kommer, nu vill jag det! Och jag tänker verkligen berätta på bb att jag inte vill amma!!! Jag måste det annars kommer jag må piss!!!  Jag vet det..
Jag har blivit bättre på att berätta vad jag tycker och tänker..
De va en sak som fick mig till det... de var när jag körde leo till en kompis, mamman skulel köra hem honom de hade de gjort en gång förut för de skulle ändå mot oss..så säger leo jag vill inte åka med dem för de har inga bälten elelr stolar i bilen så vi fick sitta utan..Åhh hjälp lixom, men jag sa inget jag ljög till mamman och sa att jag ändå skulle hennes väg senare och så hämtade jag leo..Nu sista gången sa hon samma, vi kan köra hem leo, men då tänkte jag va fan ska jag ljuga igen?? Nä, nu ska jag fan ta det med mamman..he he
Jo då leo hade haft bälte hem den gången efter att jag pratat med henne..
Jag skulle aldrig äventyra leo för att jag inte vågar säga något!
Så är det, så nu ska jag berätta på bb att jag inte trivs med att amma. Och jag vet varför faktiskt varför också, jag vet det, får se om jag berättar varför för dem el inte men jag komemr inte att göra det och personer som tycker jag gör fel får tycka det. för vet ni? jag bryr mig inte.
Tack alla för stödet jag fått på fb och här.

V 39

Ja nu är det hmmm vad sa appen? skit samma de stämmer ju inte ändå ha ha bebis kommer ju när den vill. Min jobbarkompis hade bf den 2/6 och ingen bebis ännu..Stackars henne.. Men jag känner att bebis får gärna vänta några dagar till =) Sigge måste bli frisk först =) sedan är de 112 dag i sala på lördag ha ha, jag vill spana in lite snygga poliser innan. TUR att man har Leo så att jag kan skylla på att det är han som vill göra besöket, även om de är jag som är mest intresserad hi hi...
men måste erkänna att de känns skumt ibland där nere, men debehöver ju itne betyda något. Funderade lite på om allt är klart? jag vet inte, har jag kläder så de räcker?? kikade idag h0 tar jag med och en strl större, men finns det strl 52 ? har jag det hittar bara 56? hmm skumt nu blir jag orolig..
Skulle behöva handla också.. Gick igenom frysen och vi har ju inte mycket hemma!! kanske tar en tur till sala i morgon till willys och handlar lite så de finns.. men vad är lättast at göra i ordning i matväg med ett litet knyte? OCH NEJ SÄG INTE LGA MT NU OCH FRYS IN LÄTT TT TINA I MICRO.. EVA är nämligen resthatare!! JAG HATAR rester..de jag kan äta i restväg är smörgåstårta och lassagne.. hatar fryst lagad mat. de ska vara nylagad mat varje dag..
he he
Sedan vet jag inte om jag ska köpa ersättning? jag vill inte amma men jag vet inte hur bb ställer sig till det och va de har för ersättning.

oj oj

5 dagar sedan, fort de går, har tagit hand om sigge, nu ska såret läka sedan är han frisk, hoppas jag, de kan ju komma tillbaka..om baskeluskerna inte är ute, men de borde de ju, han har fått piller och vi har gjort rent med koksalt.. lilla misse

KATTER MED IQ BADBOLL!!

Gahhh kattskrälle! jag blir tokig på Sigge, Sigge är verkligen min favvo kisse!! Vet inte om jag har berättat att ha nahde en böld på kinden. Försökte få tag på vet tid men de fanns ingen =( Men då såg jag att de hade dropp in i enköping. Så vi åkte dit, de hade inte drop in på sådana saker sa de, men de tog sig an sigge ändå..de slutade med en slang i kinden krage pencilin och smärtstillande..IMORSE vet ni vad han har gjort? Han har tagit av sig tratten och nästan dragit bort röret. Han va skitglad, jag svor, de va inte fins såret, vi gjorde rent slangen med desinfektionsmedel och såret med kokssalt.. tratten på. men jag fattar inte hur han lyckas, han är skitsur, han försöker få av tratten...kraffsar och har sig..=(

SOVMORGON!

Helt helt otroligt!!! vaknade först runt kl 5 för att sigge hade beslutsångest! Han visste inte om han ville ha mat eller om han ville gå ut, de slutade med att han ville ha mat. Stackarn, ena hans kind är svullen, =( Jag tror han blivit biteb an en geting el nått, han lider inte av det för att får känna på den och då murrar han som vanligt, avaktar tills imorgon annars blir de väl doktorn om de börjar göra ont el nått.
Ja just jag var ju i full färd med att berätta om min sovmorgon, så komemr jag in på siggemisse =) Ka sedan gick jag och la mig igen. VAKNADE kl 9.45!!! Så länge har jag inte sedan jag va tonåring!! SJUKT. Känns lite som om dagen är borta =O. Jag brukar få lite ångest om jag sover länge, då menar jag till kl 9 de är fööör länge!! Men nu då? men de känndes ändå oki eftersom att jag vet att min nattsömn kommer att bli allt annat än lång och underbar =)  Det komemr inte bli så att jag vaknar uppvilad =) men de gör mig inget alls =)
Vädret ät koko idag ser ni det? nyss va de lite sol ute men nu då? nu är det lite skumt, inne dag idag med =) jag ska fixa lite tror jag med spjälsäng, kanske göra klart bb väskan? Imorgon blir de uppsala, leo ska kika öronen om de läkt sedan han tog ut rören. så ska vi till ikea och mc (leos val) han brukar gilla maten på ikea men nu va det 1000000 år sedan (inte riktigt) men något år sedan vi åt på mc..ja om vi inte räknar med igår då ha ha..
Igår var vi på busborgen med emil och ebba. Sedan blev de mc, de hade inte jag valt i förta hand, men så blev det.. Jag tog den där nya mc warp el va den heter helt oki, jag gilalr inte sådan mat men men
Vilket bladder inlägg det blev
Leo gillade inte busborgen längre, han ville åka efter en timma.. han sa att han tyckte busborgen va tråkig att han är för stor..hmmm ja ja får komma på nått annat ställe.

Idag känner jag mig ledsen

Jag vet inte varför. Bebis lever om i magen som 17  och de gör ont i "mulipuppan" ibland. Jag vet att bf bara är ett riktmärke och min mobilapp säger 24 dagar kvar, men jag skulle inte bli sur om bebis ville komma nu. Nu är det väl ingen fara för ev hjärnskador och utvecklingsgrejs? menar tio dagar för den där jäkla plus och minus 14 dagar grejen! Just nu är jag trött på detta. Oki jag är inte riktigt klar ännu med allt. Måse köpa in ett par saker, det gör jag på måndag i uppsala
Tack och hej...återkommer när jag är glad

RSS 2.0