Onsdag

Tycker att dagarna går rysligt fort! Eller veckorna går fort. Hinner inte med. =) 
Jag känner för att skriva ett klagoinlägg, men de kanske inte är så kul för de få läsarna jag har =) Men jag har inte så mycket att skriva. Jag kan inte hålla på att skriva hur besviken jag är på folk, det går inte, för de är inte dem de är fel på, de är ju mig =/ jag antar det. ja ja inget att gräva ner mig för. Men jag tycker folk som inte kan tänka sig höra av sig till mig IRL eller strunat blankt i mig på fb, de kan plocka bort mig där och sluta läsa här! OK då behöver de inte bry sig,,,fy fan så jäkla trött jag är på sådant uch och fy !!!! 

mehhh

skrev fel i inlägget under de ska stå gosa bebis inte GÖRA bebis ha ha

börja jobba

ja när ska man börja jobba igen då ? längtar lite tills vi kommer in i de rutinerna. inte för att jag skulle tycka att de är tråkigt att va hemma med lilltroll. jag ÄLSKAR att vara hemma och göra bebis. verkligen älskar det!! Men ändå. jag funderar på att börja jobba 50-75% i början av februari. jobba ett dygn i veckan så kan Fredrik ta ut pappapeng. 1/8 vill jag skola in tilde på dagis. då är hon ett år och nästan 2 månader. då ska jag dra igång med 100% hur gamla va era små märk de skolades in på dagis och när började ni jobba?
nere lite mat nu då..tok hungrig

trött

ja jag är lite trött i ögat :-)

snö

Leo blev glad jag lite ledsen hatar snö och kyla :-( blä blä jag saknar sommaren massor varför lixom..man borde fanns flytta tull ett varmt land..

Oct. 23, 2012


mobil jävel

ja den funkar ju inte !! eller konstigt nog går de att surfa på den men inte sms...ringa har jag inte testat.. fast ingen har ringt till mig sedan lördags så nått är de ha ha. .den har inte kontakt med telenor säger den..nehe ja ja går väl ringa dem och klaga antar jag..fast måste erkänna att de vart skönt att den vart tyst :-)

vakna

ja jag älskar det programmet Martin björk är sjukt sexig. hmm he he när då inte därför jag kollar jag älskar deras humor. så dricker jag kaffe till det och myser med tilde om hon är vaken.

solsidan

love it!!<3 längtar till nästa söndag. vad tycker ni om solsidan.

vänner

ja jag vet inte vad jag ska säga om det..jp jag har vissa jag håller av men de bor så långt bort saknar min Helena andra har lixom försvunnit..jo jag känner det .jag är sjukt trött på att jag ska höra av mig och åka. jag är det faktiskt..riktigt trött..så jag tänkte nu ska jag se vad jag är värld som vän svaret blev så klart inte ett skit..ja.jag antar de då. jag brukar verkligen inte klaga på min blogg men idag när vi satt och åt Fredrik och jag så prata vi om vänner..vi gick igenom mina.resp hans vänner och tänkte nej.de är borta.de är väl mig de är fel på eftersom de inte hör av sig...ja ja.

sover bäst ute

ja jag tror Tilde sover bäst ute..snuttan. dock inte på natten då ha ha då får hon sova bredvid mig <3 men på dagen mår hon bra av att sova ute i sin vagn nedbäddad ser så mysigt ut sedan blir hon så rosig och snuttig om kinderna :-)

hon älskar henne

ja de blev en liten favorit. och den blir nog mer älskad senare när tänderna kommer. och suger och försöker snutta på den. har läst att bebisarna gillar den och de gör tilde


RSS 2.0