Dagen igår och dagen före!

Var ganska intensiva- I Onsdags var vi på föräldrar träff ganska så intressant men inget som jag tycker att jag kan ta till mig angående Leo. Leo har n utvecklingsförsening, men de berättade bara saker om andraq "sjukommar" Tyckte inte att det var något FÖR Leo. Det var två dagar jag gick båda mellan 9-15 Fredrik tyckte det var skit mamma mwed hon följde med dagen efter...

Samma dag som mamma och jag var på mötet så gick vi ner på stan i Uppsala. Vi var till Forex och växla in pengar till JOhannas och min resa.. Snart är det dax ju..

Sedan åkte vi till MAXI där handla jag en massa små saker som kan vara bra, som shampo balsam solskydd mm..Känndes skit dumt att handla solskydd när det regnar ute. ha ha..

Jag har aldrig smörjt in mig i Sverige har aldrig bränt mig eller så .. Men nu ska vi ju till Turkiet

JAg hade tagit massor med fina bilder som jag ville lägga in. Vad jag handlat och en bild på mina turkiska pengar ... Men så får jag inte in skiten i datan!! fy fan säger jag vad arg jag blir..

Inte får jag ta med någon kamera till turkiet heller, fredrik säger att jag bara slarvar bort edn..funderar starkt på att åka till SIBA och köpa en kamera, den kostar runt 700 den jag spanat in. jag behöver ingen värsting kamera bara jag får något som kan förlänga och bevisa mina minnen =)

Nu har jag skrivit skit fort för jag måste gå på dass... ha ha se upp för stav fel..

ska se om jag hittar någon annan bild att lägga in
puss

Här sitter Leo en  elstol =)  det är där jag brukade jobba ibland förut




Hej hej

Jenny jenny!!

Idag var jag där en snabbis, drack kaffe och skratta, Jenny är tokig. tack för strippen gumman mo ha ha ha,Fick en drös med kläder av jenny till Leo. Hittade lite kläder som är Jennys också några av dem kunnde jag ha, de tänker jag norpa ett par veckor för de ska följa med till Turkiet ha ha!! Snygga kläder....

Nehe ska äta paj nu som jag gjort..KRAM

Ps jag fick snor bra lön denna månad...STOLT!!

******SKADAD*******=)

Vet inte vad jag ska ha för rubrik riktigt.. Så här sitter jag. ska börja fundera vad jag ska ha med mig på min resa. Måste växla in pengar och så. Det får Fredrik hjälpa mig med.. Åker ju snart..

Annars då? Jag har ont i armen och fotknölen, Va ut med en rullstol igår och slog i knölen på foten, EN JÄKLA SMÄLL bidde de, hade jag vart 10 år ingre eller ehh 20 år yngre hade jag börjat stört grina..men nu va jag ju tvungen att hålla modet uppe =) en brud på 26 kan ju inte stå och lipa mitt i Sala city ha ha...Ont i armen har jag också..skulle jaga en busig hundvalp..som bara sprang o sprang..ritch så repa jag upp huden på armen i en härlig repa =(  Det gjorde också ont ha ha..men jag är van. PÅ armarna är jag ju ingen fara där har jag så mycket ärr ändå--

Nu sitter jag här vid min lilla data. Ingen mens ännu.. Trodde den va på g..men jag var bara ehhh he he de va inget. *S*
Ska försöka ta mig till Jenny snart och hälsa på henne.. Va ett tag sedan nu..Har ju semester snart..Sista dagen på fredag och jag är leig imorgon och på torsdag..

Vad ska jag sätta in för bild idag då? jag när jag är skadad ? he he


AJ AJ AJ :´/





BYE

Sitter här och funderar

Sitter här och funderar på en sak...I natt drömmde jag en dröm, Konstig dröm, blev så ledsen av den. Men jag vet ju att de är så mitt liv har varit förut.. Jag hatade drömmen. Men rersten får min bok avslöja som jag håller på att skriva.
Just nu så är jag lite ledsen och besviken på saker. Men jag ska igentligen inte bry mig om saker, antar att de är min dröm som spelar in på allt..

Nåja jag ska inte fundera på det..ska inte

Igår var Fredrik jag och Leo hos Emmi och Marek och deras barn. Vi åt kräftor och myste, satt och pratade lite mm..De är ett gulligt par. Vi får se till att träffas oftare tycker jag,

Snart drar jag o johanna till turkiet. de ska också bli skoj

Så vill jag återigen tacka söta pinglan Elenor för ditt pigga på sig tips.. Jag har känt mig hängig nu menså fick jag ett tips om en otrolig smörja jag skulle dricka så man blev pigg...och ja det fungerade!!
Helt otroligt den ska jag ta ideg med och lura i grannen som inte heller mådde bra.
Jag har haft undertemp hela helgen  (runt 35 grader ) men nu börjar jag må bra..nu har jag 36,7 så nu kanske jag kan träna lite = )


HA de bra!!

Vart är den förbannade MENSEN????

Och NEJ jag är inte gravid..jag vill bara ha skiten innan jag åker till Turkiet..Fy 17 för att få den där. läcka ut i sängen och svettas som ett as för det där röda äcklet ska ut..vill inte vill inte...

Igår va jag ute och gick. efter mig gick en karl med sina hundar. och hur mycket jag än traska på så gick han lungt efter med sina vovvar..jag fick sådan panik att jag ökade takten och jag lyckades ruska av mig man och hundar...trodde jag, han var närmre än jag anat. I det ögonblicket var jag väldigt tacksam över att jag inte släppt av någon brakare som bara jag kan eller att jag nynnat med i min MP3...Det första hade jag antagligen dött av, säkert de bakom också. Hundarna hade fått andnöd och legat o flämtat på marken....Jag svettades som Göran Persson i en het debatt och mannen gick efter med sina hundar , jag tittade på karlsloken och sa : Hur kul är detta då?? Här är en karl ute på sin vanliga kvällspromenad och så går han om mig när jag håller på att banta...Han sa försäkrande att hundarna hade brottom hem..Jag trodde honom inte!

Varning för känsliga!! =)

Igår tränade Fredrik och jag igen! Det är så grymt skoj. Jag la på 10 kg på bänkpress och tänka sig de va tyngre men det gick ganska bra. Känns härligt att det börjar vandra framåt =) sedan så kör jag med stång för kilalr inte för tjejer och oftast med lutande bänk. De är lite svårare =) men skit kul.

Vem är vem? kan du se vilken som är jag ?? =P











Nåå vilken var jag????? nr 1 eller nr 2
 mo ha ha ha


Fredrik och jag!! Jag med fult smalj
 

fula va??


Här bor vi!!



Så sista bilden på sambon =)
det blev en lite uppvisning idag!



KRAAAAAAAAM

Ohhh shit vad trött jag är!!

Hela helgen har det vat kanival i Heby.  I fredags var jag med i pig lyftet, man skulle lyfta en säck på ett flak, jag kom till final.. 50 kg var inte så svårt.. Sedan i finalen va det 60 kg de va svårare ha ha. Igår drack jag o johanna vin, vi hade lite massage och såg film. Mysigt. Idag fyller hon är 25 år grattis till dig
Nu ska jag hänga tvätt..kram

Tröttis!!

Vem var det som hade skrivit senaste kommentaren i min blogg? Anar lite men de stämmer inta med Ip nr.. Är det den jag tror så ska den gumman inte ta åt sig. För du är en bra gumma!!

Idag ska det drickas lite vin tror jag, beror på..
Kommer nyss hem från Jenny. Vi har  spelat ett nytt Ps2 spel de gick skitdåligt för mig, men de va skit skoj ha ha.. Jenny och Karin va skit duktiga, =)

Sedan vill jag klaga lite..Låt 2 personer vara de klarar sig bäst på egen hand!! Stå på er tjejer!! BLÄ..

Nåja nåja jag hoppas att Fredrik kan fixa min dator snart för ALLA mina bilder är borta över 100 bilder och ALLA mina braiga länkar =( jag hade fixat skit bra i vissa mappar bloggar för sig, skoj o trams i en mapp. aktuellet och jobb mm Skit trist =( blir ledsen

Nää ha de bra..som sagt nu har jag inga bilder heller så ni får klara er!!

vill bara skrika rakt ut!!

gahhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!! Mycket som jag blir sne på...mamma o pappa var här idag. Jag berätta lite hur jag mådde och hur jag kännde (inget om dem men saker som händer runt omkring mig) pappa blev skoggs tokig och sa att det ska jag banne mig INTE acceptera.. han svor och va sur. Han ville inte att hans lilla dotter skulle bli behandlad som skit...ha ha älsakr min pappa!!!

Äslakde pappa du måste bli frisk!!





väntar på jenny så jag kan beklaga mig lite till =)

Bye bye

Wirre är här!

Lilla Wirre är här medans Jenny jobbar, vi har vart hos grannarna och hälsat på. ALLA älskar han. Annica mata i hen en bulle. Sorry gumman men ingen kan motså hans valpögon =) Hon hade gett han en hel smörgåstårta om jag sagt Ja ha ha..Han älskar barn den lilla plutten ch barnen har skit kul med han. Nu springer Leo runt runt med Wirre i hälarna..Så sött hi hi. .

Vi måste ta våran filmkväll snart gumman! Kanske när Alex åker till sin pappa och Fredrik är hemma med Leo då kan vi sitta i mörkret och se en skön film!!

Kram på er mina vänner

Tränat styrkelyft!!!

Idag har jag vart och kört styrkelyft, gjorde både marklyft bänkpräss och benböj, det var en bra dag, dax att slänga på lite extra vikter snart, de börjar bli lätt!! Älskar att träna. Idag var Johanna med och fota mig. Hon var impad på mig!! ha ha
Jag har gått ner mellan 5-6 kg beroende på när jag väger mig och minskat 7 cm i midjan!! Längtar som en tok till nsäta lördag då blir det ett pass till...  
STOLT!!!

Här kör jag benböj 10: or på  50 kg

60 kg är det jag klarat! Men man måste vara rädd om kroppen och ta det lungt!  Så man inte skadar sig.




Ha re bra vänner!!

VAR ALDRIG VALP OCH BARNVAKT SAMTIDIGT!!


Så här börjar denna  saga..(värklighet) mardröm eller vad vi ska kalla det...jag vaknade upp hos jenny, hon jobbade så jag var barn o valpvakt till hennes son och hennes valp, min leo var ju också med. Jag vaknar upp av att jag hör att vovve tuggar på något, de är kims halsband värde flera tusen kronor!!  Vovven kissa på golvet x antal gånger ( när jag skulle fylla å vatten i skurhinken har någon vänt dusch strålen utåt..Jag trodde de skulle komma i tappkranen men jag satte på max och fick en ordentlig dusch.. Dy blöt så svabbar jag upp pisset, men inte ensam en glad valp jagar svabben och drar runt pisset ännu mera. jag svär hunden är super glad jag drar av mig kläderna och sveper om mig en filt.. För att sedan sno lite kläder av jenny så måste jag störa henne s sovande bror. där inne börjar hunden dra i filten och de kläder jag tar fram.. vovve och jag står och drar i varsin ända av kläderna. han tycker de är skit skoj..jag svär hunden viftar glatt på svansen....Ungarna springer runt och skriker och lever om, tjatar om oboy och grejer. jag börjar bli vansinnig. Hunden naffsar ännu mera efter jennys kläder och snor mina strumpor som jag försöker få torra..hunden kissar igen och försöker sno mina smörgåsar jag nallat av jenny. ska försöka få ut hunden för att bajja och antagligen kissa ännu mera, men jag hinner bara tänka tanken och vovve har laggt en stor hög på hallgolvet..Jag svär och svabbar hunden jagar svabben...Sedan springr hund och ungar runt runt i hela lägenheten. Skrattande och gläffsande..Eva börjar få svga närver och väldigt dåligt humör. Ungarna hoppar i soffan och hunden försöker sno alex action gubbar...
Ungarna vill ha mera oboy men nu får de bann emig vara bra. Då ska de ha saft, saften duger inte när jag väl blandat den..ska jag fortsätta???  MEn de va så kul ändå.. På måndag kommer den lilla valpen hem till oss iställt..

Hon vet vad vännskap är!

Jag vill bara säga att det känns så skönt att jag har dig gumman att prata med när jag är ledsen. Tack för att jag fick komma och lätta mitt hjärta hos dig när inegn vill höra.. Vi är så otroligt lika. Du vet att du kan ringa mig också..
Och jag hade så sjukt kul ändå när vi åkte till Jönköping moha ha ha. Skönt att vi kan hitta bra eller hur.. Karlar ska inte köra bil!!
Och "kalle" är UNDERBAR =)

Love you!!

Jenny och jag är på väg till Jönköping ha ha




Lilla sötisen!



puss

Chips chips chips CHIPS!!!!

Jag är så otroligt sugen på chips! Jag har alltid vart heltokig i skiten. Det ligger en påse i skafferiet, den har legat där länge. Jag har inte ätit chips snart på 2 veckor...helt otroligt fattar det inte. Jag har snart fixat 2 veckor. 2 vekor utan godis popcorn eller chips.
Jag luktade i påsen och det doftar underbart åhhh vad jag vill ha dem nu!! Ha ha men jag kan inte, jag kan inte...suck....
Måst låta bli!!!



Chipsliga hälsningar!

Jag ser något i hennes ögon!

Idag när jag hälsade på Jenny. Så såg jag något med Jenny, Någon med hennes ögon. Jag såg en gnista som jag länge saknat.. Hon var sprudlande glad och hade något att berätta *L* Visst så har hon avslöjat en sak tidigare, men jag ville så klart höra!
HI hi jag vet ju inte hur mycket jag får skriva här, men de är något skoj. och jag tycker hon ska gå in på den banan! VERKLIGEN!! det behöver hon. Jag ser att hon längtar och jag kan inget annat än att stötta henne GO 4 it girl säger jga, vad har du att förlora!

Puss

Ser ni längtan i hennes ögon ?? =) 
(hon fryser lite också) ha ha



Leo och Alex...öhhhh




KRAM

Mycket att skriva!

Nja kanske inte så mycket, men det var ett tag sedan jag skrev nu..jag vet, hoppas att ni inte blir sura, men jag har jobbat och jobbat och ja jobbat!
Idag har jag många bilder, och istället för att skriva en massa och sedan lägga in bilder om det så lägger jag isället in bilderna och skriver om dem inder..fattar du?? Tänkte det..så ddå börjar vi med bild nr 1..ha ha



Bilden är på Johanna och hennes nya pojkvän..ha ha nä då, johanna och jag var i Sala för att fixa pass till våran resa, och när vi ändå är där så kikar vi i affärer. Våra ögon föll på denna krabat 100 kr kosta den och vi köppte den till Leo!! Han blev tol glad ha hal..




Detta goa käka Fredrik och Leo.. Johanna lite också till våran filmkväll,,Jag som lovat mig själv att gå ner i vikt, försökte hålla mig ifrån sådant skit. Jag har bett Fredrik att pucha mig till 1000 och därför bett han att vi mig sluta äta sådant skit..ha ha jag toh inte ett ända chips!! STOLT!!



Men detta ¨t jag till filmen...små paprikabitar, pumpakänor samt ett glas vatten...mummmms ??? njaaa




Idag var det folketspark dag. där va det svindyrt men grabben fick rida lite ponny =)




Och åka karusell.de var skoj!! 25 kr för några varv i en skit karusell!!




Nu på kvällen var vi i flen, Fredrik känner en kille som bor däroch de jobabr ihop, det regnade åskade och blixtrade när jag och Leo satt där med hans fru Lena samt hennes två döttrar samt den enas kompis och den andras son med kille, de va jätte trevligtverkligen roliga människor. På vägen hem fick vi ha ögonen på denna vackra regnbåge!!

Nu är de sent ska upp o jobba imorgon!!

Lycka till gumman,,,du vet vem du är!!

LOVE

RSS 2.0