tända brasa dagen

Har slängt ihop en smörgåstårta  i alla hast  en liten en som vi kan äta..Vart lite sugen på det.. Så vad ska jag göra ikväll då?? hi hi ja du...Jag har lust att skriva en sak hät och nu, men jag hoppar över det..

Kan säga att nu är jag trött på att vissa vänner tar mig i andra hand..sjukt less på det.

 Jag har en annnan blogg faktiskt eller jag har två till en som är hemlig ett tag till och en annan som är helt öppen för ALLA MEN den ger jag inte ut än, men där är jag verkligen öppen om allt vad jag tycker om saker och ting =)

Nu ska jag ta det i min takt

I över en vecka nu har allt vart pang pang pang...Igår så va de en skitdag..
Fredrik skulle ha iväg garageportar som väger ja några kg mer än vad jag fixar..Han med sina muskler och jag med mina fettoarmar, men vi lyckades.. ha ha nu är skiteb väck..Sedan hitta jag inte bilnyckeln när jag skulle till jobbet. så stackars fredrik fick skjusa mig..Jag hade rensat i kylen och kom på tänk om de ligger i tunnan,,he he fredrik fick hämta soporna och japp där låg den... ha ha han fick rota bland en massa äckligt mo ha ha ha

Fick jobba ensam igår =( tråkigt men jag hade ju min gubbe att ta hand om så de var iallfall rart som vanligt..slutade 23.00 kom hem med sprängande skallebang och var yr som en turist i maldiverna..Sega in och spola av mig svalde  alvedon och somna med en gång, sjukt de där..


Åhh vad gott med mat!!

Alla som är mina vänner vet att jag älskar mat!!! på jobbet idag så skulle vi gå iväg till min brukares en vän, där skulle vi äta. Mannen i huset där grillade fläskfile och till det potatissallad. Anneli hade även gjort sallad på isbergs, gurka paprika och fetaost som hade legat i nån örtmarinad..åhh så gott de var åt tills jag drodde jag skulle dö av överbelastning i tuggkammaren...efter det var det min hallonpaj som alla tydligen älskar,,jag tycker de är jobbigt när folk säger att de gillar de jag gör, en snubbe sa att han hade besökt min brukare när jag laga mat och de hade luktat så gott. och de sa att pajen var underbar, någon har sagt att jag ska vidre utbilda mig till kock och öppna eget...Någon har sagt att jag ska göra chokladpraliner och sälja, folk som är dubellt så gammla frågar om mattips. ha ha..skkoj men jag skämms, fråga inte varför.jag tycker de är jobbigt att få beröm...

Det igen annan lyckas med, det lyckas jag med!

Ja heter man mitt namn (Eva) och bor på min adress (någonstans i Heby) så är det inte så lätt..Man är ganska snurrig i roten. Man kan tex sätta på potatis som man sedan glömmer..När man sedan kommer på det så är det ganska så mörkt i kastrullen och luktar lite otäckt
Dessutom kommer den förbannade glassbilen och gör mig fattig..Alla barn känner ju till den där hemska melodin och så ska man välja de minsta glassarna som är de dyraste glassarna bara för att glassarna heter nalle phu.. De är 8 glassar för 359 kr Oki jag överdriver en aning (försöker vara lite rolig) ..lägger man dem dessutom i solen i 50 min så har det fortfarande inte smält ner för att hela glassen är så  impregnerad och kan överleva både istid och öken..Och det låter man sonen äta? Det är ju inte klokt!!! Förlåt hemglass men ni är underbara som kör runt med glass i alla väder, sonen avgudar er och vill så gärna börja köra glassbil..
jehopp min sköna hönor,,nu ska jag ta och kliva in i duschen och spola av mig lite,,
Bakfyllefrisyr!

Ja detta är jag, lite eller ja mycket bakis med en fin fin frisyr...Tyvärr ser jag nästan lika dan ut som nykter..suck helst när jag jobabr, fy 17 vad hemskt'
Varför detta är värst?? ja det ser man ju! Trött på mitt hår 27 år och vita strån här och där. ruffsig och tuffsig att inte ens skatorna vill boa i skiten!!!
Jag tror inte jag klippt mig på 4 år, ibland tar jag fram en vanlig kökssax och klipper lite själv...luggen brukar bli rak och fin...Hmmm ja någorlunda rak, ser ut som en a lagare hjälp mig att klippa håret..

Tror ni mina vänner att proffset Bobby skulle välja mig?? Hjälpa mig med mitt barr?? Ja vi får se om han vart in i min blogg och kikat..här är hans blogg iallfall där jag försöker vinna en date med honom

http://blogg.bobbysharstudio.se/tavlingen-igen-nu-galler-det/

Tror inte ens man kan kalla detta för frisyr!!!

Hemma

Åhh vilken jädra dag!!! I possitiv form alltså! De är så skoj på jobbet just nu =) helt otroligt *S*
Skratta tills jag fick ont i magen och tårarna rann..Trivs bra med jobbet.


Ska snart åka

och jobba...imorgon jobbar jag från 6.15-16.. så en time mindre i morgon än idag...fredag 9-17..tror jag minns inte sedan är de bara lördag ich söndag..ledig en dag och jobbar 11 timmar sedan är jag ledig lite...skönt =)
Ögonen åker snart igen

ha en bra dag alla sötisar

Grannen!

Har precis vart hos grannen och pratat. Är det någon man ska få råd angående barn så är det hon! Hon har två barn och har jobbat med kidz i flera år.. Så nu har jag fått ny packning i ryggsäcken =) Härligt..Drack en kopp kaffe och snacka om annat smått o gott, hon kommer med bra råd om det mesta faktiskt.. En psykolog nr 2 hi hi--

Sista april vad 17 ska man göra då? Ja jag vet inte, får se, inte så sugen på att åka till sala precis, de blir lååååånga köer med raggarbilar..visst jag älskar bilarna men de känns lite träligt ändå..

Nu ska jag snart natta Leo..jajja men nu ska han få in bra rutiner. pysen börjar ju förskoleklass snart =)

Igår Sala

Idag Uppsala, imorgon Uppsala Måndag Uppsala shit vad mycket Uppsala hela tiden..helt slut man blir!! gäsp gäsp!!

Grattis!!


Grilla!!

Ja idag/ikväll grilla vi för första gången i år. Grillskivor mummms, är de något man ska grilla så är det de kött. Lax är också gott grilla och melon..Mmmmm saknar annas grillkvällar!!! Åhh vad underbara de är, de är bland de roligaste tjejkvällar jag vart med om.

Sittre och väntar på att TOVE ska logga in så jag kan fixa en sak, hi hi
Imorgon är de uppsala som gäller sedan börjar min arbetsvecka på onsdag...suck då är de jobb hela veckan  ledig måndag jobbar tisdag och sedan är jag ledig en vecka har jag för mig =)

Invigning fför svensk den första och sedan ska jag försöka få iväg sambon på nått, han har slitit så länge med allt.
Jag älskar han så mycket idag sa han en sak till mig som fick mig och inse hur mycket jag betyder för han, och hur mycket jag är värld...Folk har sagt att jag borde lämna han, vet inte hur många, men de som säger det vet inget om han, man får faktiskt leta efter finare..Han sliter och arbetar för oss.. och vi har stöttat varandra i allt..Äslkar dig fin


Jag lyssnade på P3 idag i bilen, de hade ett ämne idag som jag råkar vara helt inne på, finns nog ingen som kan så mycket om det bland mina nära och kära..Så jag skicka ett sms till P3 och de läste upp det i radion hi hi, de tyckte väl att det var ett bra tips kan tänka


Nehe nu ska jag rota lite i min dator efter en hemlis, som bara tove och jag vet om, nyfis ???? :)

Gratis kaffe är aldrig fel!

Mamma och jag var in till Sala idag. Vi fikade på Gretas brevid Willys, en ung kille stod i kassan, vi snacka lite.. mamma leo och jag satte oss ner med cola och go bitar, sedan kom han fram till mig och sa att vi skulle ta kaffe efter, det bjöd han på sa han..Så log han..HI hi sötisen *S* Tackar..

Idag har de vart ganska så lungt..Lite stress och så, men försökte varva ner..


A var nyss här, hon skulle låna våran GPS men skiten  vägrade ju hitta dit hon skulle, BLÄ..Växhuset i västerås och så va det ett post nr men det fanns inget sådant i min GPS ja ja hoppas hon hittar ändå..
Linda jag skulle knappat in din adress så hade mor kört ner till dig istället ;) hi hi

Sala

idag ska vi åka och handla i Sala mamma jag o Leo. kanske äta nå gott. och så. Ta det lungt bara. Inta hasat. För jag ahr ingen lust att kratta löv ;) hi hi
Ska ta tag i det med. Ha det gott

Vart kan man åka?

En vän och jag funderade på att åka till borgvattnet..Hmm dra ihop ett gäng och åka,,Men vi får se..Har ju vart där en gång förut så de kanske inte är så skoj? Finns det något annat kul man kan göra? Vill gärna ha tips på vad man kan göra...Jag och två andra ska ifors på De där Laydies night, Men jag vill gärna göra något med denna brud också.. 
Så är jag sugen på kryssning också, såg en buss idag och kännde hur jag gärna ville åka. Skulle kunna åka ensam..Bara för att få göra som jag vill..Inte behöver ta hänsyn till någon annan..EGO jag vet.
Men jag vill gärna åka med någon också..

Tove? 
Helena? 
Liza?
Sara kanske? vill NÅGON åka med mig ha ha 

Aj aj aj

Har ont idag, måste ta en alvedon,

snodd

1. Fullständigt namn? - HEMLIGT, vill inte skriva ut hela namnet
2. Exakt ålder? - 27
3. Vart bor du? - I ett hus
4. Bor tillsammans med? - Sambo och son
5. Husdjur? - 3 katter
6. Färg på ditt hus? - rött
7. När är du född? -22/2
8. Klass? - Medel
9. Vilket år tog du studenten? - Borde gjort det 2001 men de blev 2002
10. Något jobb? - jopp
11. När gick du upp i morse? -sent!!! 11.00
12. När ska du sova ikväll? - de vet jag inte nu
13. Duschat idag? - ikväll blir det
14. Kramat någon idag? -Ja sambon och sonen
15. Pussat någon idag? - sambon
16. Vad har du ätit idag? - smörgås, fiskpinnar o potatis
17. Dagens klädsel? -mjukisar o linne
18. Dagens smink? - inget
19. Dagens sötnos? -sambon som gjorde en sak för mig idag
20. Dagens roligaste? - hmm ja du Fredrik är ALLTID rolig
21. Har du många vänner? - många?? Jag har många vänner men kanske ingen som står mig supernära
22. Hur många har du kysst? -de vet jag inte
23. Hur många har varit otrogna med dig? -vad är de för skitfråga
24. Vem pratade du med i telefon senast? -mamma
25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - Jenny L och jag tänker inte skriva va det stod

FAVORIT:
26. Film? - Jag älskar beck
27. Låt? -åhh just nu Lady gaga pockerface
28. Mat? - Äslakr mat
29. Dryck? -Cola tyvärr, men också ett gott vin
30. Färg? - blå
31. Stad? - hmm ja du
32. Land? - Italien är så fint, men också  schweiz
33. Ämne? urk
SENASTE
34.
Personen du tänkte på? - Ont eller gott ?
35. Gången du spydde? - minns ej
36. Gången du grät? -idag
37. Pizzan du åt? - ehh de minns jag 17 inte de var länge sedan
38. Gången du var i Göteborg? -LÄNGE sedan
39. Gången du var i Stockholm? -ja det var ett tag sedan, hmm ja vänta de var ju för någon månad sedan
40. Gången du var full? - oj före jul nån gång
41. Gången du var hög? -Aldrig vart
42. Personen som såg dig gråta? -Fredrik

ANTINGEN ELLER
43. Svart eller vitt? - svart
44. Hund eller katt? - båda
45. Ut och festa eller hemma och mysa? - Hemmamys
46. Tv-spel eller datorspel? - TV-spel...
47. Hångla eller ha sex? sex
48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - inget
49. Ragga eller bli uppraggad? - he he
50. Big Brother eller Paradise Hotel? -nej tack
51. Har du svart hår eller blont? - Svart
52. Har du blåa ögon eller bruna? - inget av de
53. Choklad eller lakrits? - Choklad .
54. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg
55. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger
56. Coca cola eller fanta? - Coca cola
57. Pizza eller kebab? - mest pizza
58. Randigt eller prickigt? - Randigt,
59. Älska eller älskas? - Både och?
60. Leva eller dö? - LEVA!

ANTAL:
61. Personer du älskar? - alla i familjen. då menar jag också mammsen pappsen och runt om
62. Personer du hatar? - Hatar är ett starkt ord.
63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? he he
64. Glassar du ätit på en dag? -7 när jag var liten, gillar inte glass nu.
65. Gånger du ätit kött? - ja de vet jag inte
66. Gånger du haft minnesluckor? - Några gånger har det väl hänt?
67. Gånger du varit hög? - Aldrig!
68. Gånger ditt hjärta brustit? - Det har väl hänt!

VEM
69. Ska du träffa imorgon? - utanför familjen så kommer jag nog träffa en hel del =)
70. sjöng du senast för? - nån på jobbet blev de nog ha ha
71. hade du senast en msn konversation med ? - therese i stockholm
72. Vill du kasta en sten i huvudet på? - just nu en person som är jädrig trög och som inte vill ta råd av mig fast man bara menar väl
73. Förtjänar att dö? - ja jag vet inte
74. Gör dig glad? - Min familj mina vänner

Ikväll blir de 6 ;)

L var hos mormor och morfar idag.. Jag jobba och Fredrik hade fullt upp med firman tills Svensk flyttar in hos han.. Jag tänkte hämta L när jag slutat jobba och hade duschat. Men så ringer tele och de är mamma, hon säger att L vill sova kvar hos dem..Jag blev så paff..Så nu sitter fredrik och jag här ensama. Känns så tyst och fattigt..Den lilla plutten, vad vi sakanr han.. men vi får rå om varndra ikväll mysa och gosa. Så vänner om ni vill fortsätta vara min vän så ring inte mellan 22 ikväll och 12 imorgon, för nu jädrar nu ska vi...........
SOVA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

morrn på er läsare

ja... hoppas ni sovit gott.ska snart iväg till jobbet. Jobbar till 18.

Nattligt besök

Dagen lång...började kl 6.15 imorse..gnäll och stön för morgontrötta jag =) men jag har ett jobb och de är jag glad för,, Har verkligen KÄMPAT för fast jobb..Så nu ska man inte gnälla..Undra sa flundra hur många jobb jag sökt? Tycker en del unga är slöa nuförtiden..Jag fick krypa runt i ett jordgubbsland kl 4.30 som ung ;)  hi hi men många vill verkligen också..men de som vill vara hemma och gnöla och inte ens söka ett jobb ska inte heller ha pengar, man måste våga prova på MÅNGA yrken inte bara linda in sig på samma, skakar på skallen... Jag sökte allt från städjobb, till vården till securitas..Jag kan tänka mig borsta toastolar med tandborste bara jag fick ett jobb, och de sa jag till dem jag sökte.. ja ja nog tjatat


nattligt besök va rubriken ja..Vi har besök här i natt =) En trevlig prick...Skulle ju skriva det att de vart en lång dag, när jag kom hem så var det bara till att bädda gästsägen med rena fina lakan.. Så åt vi tacos och snacka lite..Nu ska jag snart lägga mig själv är trött och har ont i ryggen..har mått mysko hela dagen lite konstigt har jag mått...trodde jag skulle spy på willys...

kramen

Ormar, spindlar och ödlor

De har blivit husdjur hos min tvillingbror. Hans sambo är nämligen en sådan tjej som älskar allt som min bror ät rädd för! Jag trodde aldrig att bror skulle gå med på en orm. Ödlor och spindel gick bra, men en orm? Jag tänkte ge C en orm när hon fyller nu i maj,, Men jag min bror menade på att de ALDRIG kommer in en orm i deras lägenhet..Idag när vi hälsade på dem i Sala så vad var inte där, en liten söt majsorm som blir 2 meter som vuxen  Ha ha, Frågade bror vad jag nu skulle hitta på för djur (allt för att vara elak mot bror ) Så kom jag på det. en skorpinjon ..Nä nä..de ville C inte ha menade bror, men jo då..det var hon pigg på ha ha..få se nu om jag hittar någon...hi hi


Ormen
Ödla
Spindel ville inte alls vara med på bild

Fredag

Oj vad dagarna går, inte klokt.. Ska snart i väg till jobbet..GÄSP..tröttis...

Dom tar min bil =(

Nu ska vi bli av med våra bilar, den jag volta med och en annan..Jag var ute och kika nu de försöker få upp min fina bil, de varvar den för fullt, han läcker ur kylaren, de rinner olja =( Min fina bil...Den kämpar för fullt för att komma upp på kärran. men han vill inte, kan inte min fina bil få vara kvar här? Oj vad avgaser...
De är tre st här nu.. En äldre man sitter i min bil, de är glas överallt, han säger att vi  hade en jädra tur..att vi klara oss så bra..Jag har inte fattat det...Va då tur? Jag skrattar åt det idag säger jag, han kolla på mig som om jag vore dum..han sa åter igen att vi hade jädrans tur att allt gick så bra. Alla säger det som sett bilen (de som fattar sig på olycksbilar)  En av dem är jag..Jag fattar inte, nu skrattar jag åt det, men vi kanske hade kunnat dö? Ja de hade ni sa fredrik..vi hade änglavakt...Tack fina änglar..
Men ändå, denna bilen skydda mig från döden, den är värd något för mig...När jag ser bilen får jag flach backs, jag får nästan panikångest, ser allt iegn framför mig hur jag tappar kontrollen, hur allt snurrar hur jag tänker att nu förlorar jag Leo..glaset krossas och allt blir stilla. de ömmar i axlar och nacke, de rinner blod från knät..Leo gråter men han mår bra, paniken kommer, de går inte att ringa 112, de går inte ska det inte alltid gå?..ingen mottagning..de ska ju gå!!! =( Vevar ner rutan och lyfter ut Leo kravlar ut själv, bär leooch börjar klättra upp för den branta backen..de gör ont i kroppen...
Vi hade ängla vakt..Tack fina underbara bil och Änglar...
uch vilekn känslor jag får av allt igen =(

Varför???

Nu ska de bli andra bullar de ska bli vidbrända hårda skorpor =) Nu ska muren upp, den ska vara högra än Berlinmuren och den sak aldrig rasa..Nu ska jag tänka på mig..


Du har blivit så smal! DU är väl inte sjuk?

Det ringde på mobilen, ett samtal som jag inte trodde jag skulle få, Blev lite överraskad faktiskt. Kvinnan sa att hon sett mig på heby, Och hon tyckte att jag blivit så smal, hon art orolig att jag var sjuk, he he...jag tycker ju själv att jag är ganska fett *ASG* ja ja där ser man, ställde mig på vågen och ja denpekade lite neråt...Man kanske har mask? ha ha
det vore ganska bra att lida av mask nån vecka så man går ner lite..Elle vinterkräksjukan skulle sitta fint så här inför beatch 2009 ;) hö hö

obs detta är skämt .. lika bra man skriver det så man inte blir anmäld till soc av en "vän"

Till 23

Jobbar jag ikväll..tröttis jag kommer att vara, har jädrans svårt att varva ner när jag slutar så sent..=( Men de är ju bara att röre på påkarna och sätta fart nu jag börjar kl 12.. Ska ner med en stege till fredrik han renoverar för fullt nu..Det är invigning för Svenskfastighetsförmeling den 1 maj och allt ska vara klart någon vecka innan så de hinner få in sitt..Ha de

Trist

Känns trist med lilla Laban, väntade på att hon skulle komma springandes och vela ha mat när jag öppna burken.. =(

Nåväl jag har tvättat igårkväll, gick upp mitt i natten och slängde i en till...Har masor med tvätt av en anledning..Tänkte hänga allt idag ute, men nu ser det ut att börja regna snart...suck...


Förlåt Laban

Lilla fina kisse förlåt att det blev så här, man vi vet inte vad vi skulle göra när du bet oss morra och var arg..VI hade keliga stunder med, men vi våga inte när du bet oss..

Vi ska ta hand om dina barn, du har gett fina ungar som många är nöjda med, vi har två fina barn efter dig, 2 bor i Sala och lever ett perfekt liv, en bebis bor i huddunge och en i runhällen.Alla är nöjda med dina barn Alla med personligheter...Fina fina Laban förlåt

Vår

Underbart väder, sommaren kommer snart man kan inte vara annat än glad !! =)
Igår drack jag lite vin ute i Vittinge, skoj skoj..Sara och jag o Liza körde någora konstiga frågor ha ha..Åkte hem ganska tidigt..Jädra gott vin de var..Hade inte det vart som de varit hade jag köppt hem en hel bag in box, men det känns ganska så onödigt... Ja hopp ja hopp

Idag har vi vart hos grannen lite..Drack kaffe. eller fredrik gjorde jag drack ramlösa, Efter ett glas vin får jag ont i huvve, men vin är ju så gott =) Jag har inte druckit en droppe alkohol sedan före jul, så nu tog jag lite vin =)

Pratat lite med Jenny på tele..Trevligt, ska snart ringa Helena tänkte jag..Jenny har alltid skojsiga saker att berätta ha ha..Första fästingen plockad

Bhuhuhu uch vad jag hatar de djuren, katten hade en nu, den kräla runt i pälsen =(...Jag har haft 2 st på mig...uchaBIlden tagen från www.ebc.uu.se

2 kg godis!

Sov hos Jenny natten till idag. Vi hade skoj, hon var barnvakt medans fredrik och jag åkte på inflyttningsfest.
Fredrik släppte jag av hos sin bror hans tjej fyllde år..Åkte och handla chips o cola som Leo Jag Jenny och alexander åt. mummms
På åkrahallen så köppte jag ett påskägg med godis till Leo..
Han fick de imorse..

Sedan efter allt strul (berättar mer senare) så åkte vi till mamma o pappa där fick Leo ett stort ägg med godis av Pär och Camilla!! Och en gottipåse av Ola och Sara..oj oj..sedan då? dåfick Han ägg av mormor och morfar..Vägade allt när jag kom hem, de var uppe i 2 kg!!! oj oj, det stora ägget tappa Leo ut över golvet hos mormor o morfar, hunden blev glad ha ha, me nhan åt bara några som tur var..


Det som hände var att när vi kom hem så hade någon kört på våran bil den va sönder väldigt sönder..Såg ut som en fyrhjuling kört in i den. man kunnde se det på såren =( ringde polisen och anmälde...Men när fredrik kom hem från påskmiddan (han åkte tidigare för att träna och möta upp polis) så satt de en lapp på dörren med nr och allt, han hade erkänt som tur va!!


Det stora va så stort att Leo knappt kunde bära det =)


Satt ute i solen idah hos mamma o pappa, minndes att mamma la ett päskägg i detta trädets krona, men nu är den så stor, tallen har vuxit flera meter, sa till mamma, tänk m du laggt Leos ägg där iår=)
Det var säkert 20 år sedan hi hi


bilden under var också söt, Gissa vem som är gravid min sambo eller Jenny=)
Fredrik spänner ut magen VÄLDIGT mycket, ha ah

Jag är bra

Varför lyssnar man på skit? Varför låter man andra trycka ner mig med elaka kommentarer? Varför lyssnar man inte på underbara människor som Jenny J Helena Och Ella? Att man är en fin människa som et inte finns nå ont i? jag vet inte, de är svårt de där...

Imorgon kommer jenny och vi ska göra nytta

Säger då det

Vet inte riktigt hur jag ska skriva, men barn måste få vara barn så länge de kan.....

Extra

Idag hoppar jag on hos L och jobbar, de har inte så mycket folk..Så då blir de lite extra där..bra bra, försöker jobba så in i vassen så Leo kan åka många karuseller i sommar ha ha..eller ja han skulle vara hemma med Sigge sa han, han skulle inte iväg på semester, ja ja 


Ha de bra friends

Besök

Jaha då har Jenny nyss åkt hem, jag hämta henne i Sala med en gång mamma och jag var där.. Mysig dag..Alltid kul att träffa min gumma, hon är en gullig och rolig tjej.. Och jag är så nyfiken vad de är för krabat som vilar där inne i hennes mage..Hi hi Att två människor kan bidra till ett liv..lite mys mys i sängen kan skapa liv ;) Jag tror de är en tjej där i för har man vilt sexliv så blir det en tösabit, kanske därför jag har en son mo ha ha nej då *ASG* Skoja bara..
Sedan kom yttligare en kaffegäst trevligt, tycker de är skoj när folk kommer och fikar..Leo är helt slut nu när Alex åkt..han grina och gnugga ögonen när Alex jenny och * åkte...


KRAM

Spruta

idag ska Leo få 6 års sprutan..aj aj hoppas det  går bra..
 
Sedan har jag lovat att plocka upp mamma och åka till sala, ska försöka få tag på jenny så jag kan ta hem henne och alex..

kram

Uppsala

Först på morgonen hade jag en sak, det slutade halv 12..hem hämta Leo, wroma i väg hämta mamma, vi skulle vara i Uppsala på öron näsa hals kl 13..Tio i ett satt vi där 115 kr för att han sög lite i öronen 10 min och ett klisermärke...Nåväl..vi åkte till IKEA,vi åt och leo lekte med alla saker i resturagen..vidare i butiken så kommer vi fram till lekrummet första gången Leo ville leka i deras lekrum..och mamma och jag fick gå själva..De va en prosedur att få in Leo där..de skulle skrivas under visa kökort få stemplar mm..Nästa var biltema, fredrik skulle ha en grej,,och JA det var slut alla andra modeller på hans sak fanns men på hans pinne va det helt slut mo ha ha, han brukar ha sådan tur..Sista anhalten var Willys, sedan hem,, oj vad tröttis vi var

Imorgon är det 6 års sprutan för plutten =)

Så sant så

SNodd från en annan sida, tyckte att det var så bra citat..

Den som inte har behövt gå igenom skit har blivit förskonad från mycket men har också många läxor kvar att lära. Livserfarenhet är en bra sak att ha men jobbigt att skaffa sig.

Paj

Eftersom att kladdisen blev som en sockerkaka så är det inget att bjuda på, så jag slår till på stort med en tacopaj och bjuder på ikväll med sallad och sås...
Kladdisen skyller jag enbart på Thessan ;) ha ha...nää då..Jag skämms faktiskt att jag misslyckades med den, när man har vänner som vinner kladdkake sm och själv inte ens kan göra en vanlig en då är det nått som är fel..ha ha Man skämms nästan av att skicka ett sms och fråga vad man gjort för fel..Nåväl Leo älskade kladdisen öhh skiten han tog hela två bitar

Kladdkaka

Nu står det en sådan i min ugn..De är gott att ha i kokos, men de hade jag inte hemma nu,,synd..Ikväll blir det tacopaj med sallad och sås..Lite karaoke och mysig film. Längtar

Imorgon ska Leo på kalas i badhuset, han fick själv välja vad han skulle köpa  till sin kompis Felix, Han tog rätt så bra sak, lite billigt kanske men vi tog ett kort också, ett tigerkort =) Som leo också valde,,
Synd att man jobbar annars kunnde man stanna där och fota allt, de hade vart mysigt.

Idag har vi vart ute med Leos plutt cyckel och trampat en bit, inte långt men en snutt, Så har vi suttit ute i det vackra vädret, jag drck kaffe och Leo automat läsk!

Kram

Lördag idag...näää fredag eller?

Idag vakna jag, visste inte vilken dag de var, va helt inne på att de var lördag...är ledig idag, måste vara ledig, nej jag ska ju jobba på lördag, vad är klockan? har jag försovit mig idag?? Men va fan vilken jädra dag är det?? Men å kom jag fram till att de är fredag idag..pust vad skönt..

Fint väder är de också har hängt ut tvätt..

Igår var johanna och jag i badhuset, sönt v bubbla massor och snacka, de var skönt att snacka.. Det var länge sedan och jag har faktiskt sakant henne och jag har erkännt lixom hon hur elaka vi vart och pratat om varandra..bakom varandras rygg när vi inte umgicks..Det är något som jag vill berätta. skulle aldrig klara av det. att hålla tyst för sanningen kommer alltid fram

Nu ska jag plocka lite hemma..göra gryta med potatis och sedan ikväöll kanske j kommer och ser film elelr så sjunger vi karaoke, vi får se,,och J dumpa karlskrället...Han behöver en fjortis ingen 26 åring som vill se framåt och ta steg 2...

Nu är vi tillbaka på samma ställe

ja nu är vi tillbaka på ruta ett igen, precis samma som förut, men denna gång tänker inte jag vara den som springer som en tiger efter ett byte, no no nio babe,
jag är skapligt trött på det.

Så hur är det annars då? här är de bra, jag sprudlar av energi att fortsätta skriva på min bok, men jag måste vänta ett tag till, någon månad iallfall, vill se hur det går på vissa saker. Det som kommer att bli kul är att skriva om pappas cancer hur bra han mår..de kommer också bli skoj att skriva om hur jag själv mår nu,

Idag på jobbet så hade jag ett väldigt givande samtal med en arbetskompis..tack till dig, jag vet att du får reda på det genom en brutta ha ha ibland är det så skönt att prata om hur man känner.


Jag har tänkt mycket på sabina idag, de är konstigt en tjej som jag inte ens känner! HUR hon påverkat mig..kan bara inte sluta tänka på det..

Ha de bra vänner...
och kom i håg

What goes around comes back around


Fina fina Sabina!

Jag har följt hennes blogg ett tag. 34 årig 2 barna mamma som led av obotlig cancer, i hennes blogg kunnde man följa henne hur hon trotts allt kämbade för livet, för hennes barn ochalla runt omkring. Hon kämpade långt in i det sista och hade hundratals läsare !! En sådan stark människa med en enorm vilja.

Fina, fina Sabina vila med änglarna!

http://www.mittlivsabina74.blogspot.com/


RSS 2.0