Jaha ja ja

Hmmm jag vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyårsafton. Jag jobbar till fem, sedan tänkte jag åka hem och laga mat. Fredrik har planerat vad han ska göra.  Han sticker i väg med sina bröder och gör nått.. Hmm ja jag vet inte.. Leo och jag sitter nog hemma och myser lite med chips och så. Tänkte kanske åka ner till sportringen och köpa nå smällare.. Får se..skittrist, stackars Leo och fira en nyår så.. Men men jag jobbar dagen efter och antar att jag får åka och hämta fredrik mitt i natten så inte blir de nå vin heller, han måste ju hem eftersom att jag ska jobba dagen efter. Leo somnar väl före tolv också..så ja jag får väl sova in nya året jag med...Sämsta jävla nyår någonsin..tur man har Sin älskade lilla skitunge iallfall..stackars barn  =(

Ska städa lite nu så de blir lite nyårsfint..


Bio idag

Leo och jag ska på bio idag..Alvin och gänget 2..ska bli skoj att se den..
Förresten så har leo tappa tand nu =) en tia kom tandfen med =) han får väl handla nått för den idag *S*

Jul jul strålande jul

Julen va bra, leo fick mycket skoj =) Vi "vuxna" gav inte varandra något, de känndes bra.. Då slipper man all stress och skit..

Men Leo fick som sagt en massa skoj

Doktorsväska
Startreak klädel
Superdäckarnas spel (vanligt familjespel)
Skridskor
ishockeklubba med boll
Legopolisbil
Legoflygmaskin
Skidor
Lastbil cars med bilar
larvspel
piratersaker
pysselbok

har säkrt glömmt saker nu =)

Men iallfall så måste jag berätta att Leo har en lös tand !! =) i överkäken så skoj!

Ville bara visa en söt bild




Burk urk blä grymt och grin

Kvällen igår var trevlig helt oki, Katti hämta mig efter sitt jobb och vi åkte hem till henne, sminkades oss och så hämtade jennys fredrik mig och körde mig hem till jenny vi snacka och greja innan  vi gick till lindströms i sala och åt. Jag jenny sussie katti och bergitta.. Jag åt Biff och ett glas rött, satt dar och myste i 2 timmar inna n vi gick till sventas där blev det yttligare ett glas rött..Eb trubbadur spelade vi gick vidare till lilla gömman och kolla läget. Ganska så trevlig kväll..Jag sov hos jenny men vaknade kl 4 och mådde piss huvudet sprängdes och mådde så illa...Jennys toa var min bästa vän då!!  fy 197 va länge sedan jag mådde så illa!!! Vill inte gå in på detaljer men fy fan.. .

Fredrik hämta mig kl 11 kanske gick hem duscha sov leo tog hand om mig *S*
Nu sitter jag här piggare men fy!! Var säkert maten för så mycket drack jag inte

Åhh suck och stön

Att handla med mamma kan ta tid...de är inte att leka med. Vi var inne på willys säkert en timme..De är svinkallt ute..18 minus, det var 13 grader inne när vi kom hem. fredrik hade inte heller vart hemma..så de var bara att börja elda !! Hatar den där kaminen de kan vara trist att tända i den..
Men så kom jag på den bästa iden någonsin..

Tidigare på jobbet hade en jobbarkompis tänt ett ljus  i persnalrummet..Ett värmeljus i en liten skål..jag skulle sprita händerna och de råkade droppa lite sprit i ljust..det smattrade lite fint...de kliade i fingrarna och jag råkade droppa lite mera i ljust WOFF sa de och de brann lite..

Så nu började tankeverksamheten snurra i mig..Jag hade ju för bövulen handsprit i bilen...grrrr...
Sagt och gjort.....Spruta på utav helvete och tände på..

Vad tror ni hände??

Fortsättning följer ;)

imorgon blir de utgång vi ska äta middag på nån resturang..ehh de var jag som boka bord och tid i mitt namn men jag minns inte va det heter ha ha nåt på L?? Lindströms tror jag det var

Onsdag


Har semesterdag idag. Skönt jobbar annars 4 dagar på raken så jag tog ut en idag..

Idag fick jag psyk bryt på de dör förbannade enarna eller va de är för skit vi har på gården..varje gång man går ner till garaget så måste man gå under dem, snön har tyngt ner grenarna till marken och man får flera kg snö över sig när man försöker dansa limbo under dem..När Eva får psykbryt åp sådant skit så får hon magiska krafter..de slutade med 14 avbrytna grenar...Så nu kan man iallfall gå under träden och behöver inte få ryggskador..Hur träden ser ut i sommar behöver vi ju inte fundera på nu...eller hur!

Annars så har jag och Leo gjort ett lamt försök att åka pulka i hebys värsting backe...gick ju inte så bra..5 dm puder snö och 18 kg barn på en bob går inte bra.. Att sedan gå upp för monster backen i 5 dm snö är inte heller kul..inte heller när barnet är en tvärhand lång och har gallon i overallen..Jag skratta och Leo skrek...Ingen snäll mamma..men han såg ut som en liten bagge som hade lyckas sno runt och hamnat lite fel...

Nu ska jag försöka städa lite...kram


Burr

börjar bli lite kallare ute nu.. Idag har Leo och jag haft fullt upp.. Vi åt frukost, gick ut och lekte kurra gömma..Tog en promenad til grannens hönor och kika på dem. In och gjorde eget godis. Vi målade och spelade scooby doo...Nu sitter vi och glor på tv =)



Puss på er sötisar

BLÄÄÄ

Jag hittade ingen jacka...suck och stn och blä..men de blir nog västerås på onsdag och då ska jag kika på lindex om de har min strl... hmpf mamma sa att jag blivit magrare...magare ha ha de enda som har minskat på mig de är mellanrummet mellan hakan och halsen..inget annat...huugha...idag är jag på gnäll humör så de bara skriker av det, är så less på en sak så jag bara vill gråta, så trist och skit jag blir så förbannad och besviken..men men vad ska man göra??


 

så känner jag mig idag..kaffest smakar vatten..bara för fredrik har kokat det..jag är trött och sur och besviken och less...hade de inte vart för jackan och lite småsaker så hade de vart bättre =)


Stek i ugn och potatis på

jo jag började laga mat tidigt, för sedan tänkte jag dra till sala och kolla på en ny jacka.. ska bli skoj med nå nyy..höga rav har jag med...den ska vara snygg BILLIG och varm..hmmm ja jag vet inte om jag kommer lyckas hitta något sådant..

Natten va skittrist...skjusade in fredrik till sala kom hem till 21.30...Satt och såg de sista på idol, tog med mig sömntutan upp som lyckats somna i soffan halv ett ringer fredrik och vill hem...jaha väcka barn och klä barn...somna runt två...7.30 piiiip vaknar lillkids och är piggelin..hur lyckas man med det??? Åhhh förstår inte hur barn kan vara så pigga han fick ju lika mycket sömn som mig.. ner äta frukost tända spisen och på med svamp bob...


Nehe solen skiner lite blir nog en fin dag...

Ha de bra vänner

Nej nej nej

Åhhh nej säger jag...barn



grr ta undan rakapparaten karlskrälle

vad gör man nu då? ska ungen gå med mössa tills de växer ut eller ska man raka av allt??


Snygga vinterjackor

Fredrik gav mig 500 kr att köpa ny vinterjacka...tänkte kika runt på lite vinterjackor på nätet...googlade på snygga vinterjackor..Kom in på en sida.. Ganska snygga jackor men inget märke jag känner igen precis..

Så såg jag den perfekta jackan/kappan priset var "bara" 6649 kr...men bra vi tar 2 med en gång..märket var WOOLRICH W'S ARTIC PARKA inget jag känner igen.. de har nog inte kommit hit till landet ännu..dyraste kappan jag någonsin köppt kosta de nästan 800..då bodde jag hemma och arbetatde på timme...Nu skulle jag bli glad om jag hitta en för 199 på karlssons =/  men men...


Uppsala

Idag var vi till Leos läkare i uppsala, han fick göra tester som vanligt, kolla blodtryck och så. han har ju en tumör på synnärven, en godartad. I februari ska han göra en ny MRT för att se om den förändrats, har den inte de så är de ju super men kommer ändå att få göra MRT 4 gånger om året, men mindre och mindre gånger varje år..Har den förändrats får de ta ställning till det då och börja med cellgifter....suck vad jobbigt......
Det blev mackan på vägen hem..Leo fick happy meal..

Nu har jag ringt och bokat bord för jobbet, de blev den 19 de på Lindströms =) tänkte först dagen innan men de är några som jobbar dagen efter och vill ta nått antar jag..


SKa åka och handla lite mjölk tänkte jag...

Ha de så gött alla sötnosar

väntar på klockan

väntar på att klockan ska bli halv sex så jag och leo kan åka till sala och hälsa på jenny, vi ska äta tacos...mumms, hon har dessvärre inget köksbord då hon nyligen flyttat..men de blir bra.. Leo ska få leka med cebbe de har skoj ihop..

ha de

En tisdagsmorgon

sitter jag här, Leo är i skolan jag har fixat lite med disk och tvätt.

Har inte hunnit blogga på någon dag tror jag, kikade inte när jag senast uppdaterade.
Igår var jag jenny kikki och jasmine på healing, de var trevligt, men denna kvinna var inte lika bra som de förra veckan. Nu är jag medlem där så nu är de bara te och åka någon gång i veckan.. inte alls fel, känns bra att få komma i väg lite ibland.

När Leo slutar ska jag ta med han till gåvan och handla tomtekläder, han ville vara de i luciatåget..Kanske äta nått. vi får se.  Eller bara fika lite..

Imorgon ska fredrik och jag till uppsala. ha de bra

Äntligen

äntligen har vi fått viasatt insatt. vi skulle ju få gratis installation, men när killen va här så satt träden i vägen så vi fick göra de själva eller att de gjorde det mot en kostnad över 1000 kr..så vi fick göra det själva...suck men min underbara sambo fixa det själv, han kan otroligt mycket! jag är så stolt över han...laga bilar med alla de problem...chipa bilar xboxar och en massa, han kan MASSA med datorer och mycket annat...Men inte laga mat ha ha....Han kan allt min sambo ;) inte tummen mitt i handen som vissa andras karlar ;)

Jaha i morgon ska jag jenny och kiki på healing, har blivit medlem nu. De är bra för då kostar healing 30 kr..just de ja han kan punga ut pengar till mig med de är ju bra *S*

Nej de ska bli skönt att åka imorgon..någon som vill följa med någon gåg så hojta man får prova på en gång...Jag vet att en viss person tycker de är tönt när hon läser det, men du har ju inte provat så du vet ju inte gumman eller hur, tror de skulle vara bra för dig du som säger att allt går åt skogen för dig =)


söndag

söndag igen då. andra ljuset tänt i staken.. Idag ska vi ha en fixar dag.. Greja ute innan snön kommer. Lite snorig i snoken men de går väl över,

I går när jag va på väg till jobbet ringer fredrik och berättar att Leo gjort en sak. Fredrik skulle precis stiga upp när Leo kommer upp med frukost på sängen, Leo hade vart nere med mig och jag hade väckt fredrik innan jag åkte till jobbet..Men fredrik hade somnat om 5 min.. Leo hade fixat smörgås..EN stor klick smör på mackan och en kilformad gurkbit ovan på...massor med mjölk yogge och en sked hade han burit upp till fredrik och väckt han--underbara sötnos!! Han är så hmla go lillgrisen =)

Imorgon ska jag på healing igen med Jenny Fredrik ska brtala in idag medlemsavgiften =) sedan så blir de healing några gånger i månaden. så skoj..

BATMAN i nalle phu tofflor

Tidigare ikväll hade vi batman på besök, han slogs för de svaga..Han hindrade de elaka att komma in...i tv rummet, den elaka var Sigge.. Den svaga fick jag aldrig något hum om..Batman hade 2 nr förstor dräkt, han snubblade fram inte flög som superhjältar oftast gör..Han hade nalle phu tofflor också...tuffing. Batman får vara vaken en stund ikväll, de är ju fredag..uppesittar kväll...Med uppesittar kväll tänker ju de flesta på att man sitter hela familjen och äter lite chips godis och cola. Man ser en film och slappar.. Här så är de inte uppesittarkväll i den betydelsen, inte för mig iallfall. mini batman har en förmåga att vilja se film på sitt rum..En liten frukost tv, med inbyggd VHS han har 5 eller 6 filmer, han har dvd med kanske 10 filmer samt en xbox med runt 100 filmer..Att han sedan ser 20 min av varje film är skoj. och att han oftast vill se 20 min av Bernad på dvd 32 min av alfons på xbox och 29 min på anki och pytte på VHS..Där i mellan måste man byta scarten i mellan åt ligga på knä och svära...man hinner ner se 13 min av idol och sedan är de den där förbannade uppstoppade ankan igen som har en hand uppstoppad i röven ehhh sjärten......

Är man inte filmtekniker så är man kypare..tycker gott att barnet kan häla upp lite cola själv i glaset, han är ju sex år! det ångrar jag när jag är filmtekniker..spåren börar nartuligtvis i köket..brevid kylen.där är det lite cola..spåren fortsätter i hallen och i trappen och i övre hallen och inne i barnrummet..hur mycket tog han för glaset är fortfarande fullt.. Colan i trappan upptäckte som sagt på vägen ner i trappen, de gjorde min hälsena med, den fick sig en smäll när jag halkade...jag bet mig i tungan också.. Jag fuskar faktiskt, jag torkar upp colan med strumpan, den ska ju tvättas.

När jag kommer ner hinner jag se lite av idol, en sådär 4 min sedan kommer batman igen..hur i helsike har han hunnit!!



Nu börjar idol igen
ha de sötisar

08.00

08.00 slog jag upp mina ögonen till en ljus stämma av Robbie williams angel...Tog tag i mobilen och ska snoza...DÅ ser jag att kl verkligen är är åtta...Åtta Ungen börjar ju tio över åtta, vid denna tid sitter vi i bilen och sjunger!

Morgonens äventyr eller menar jag morgonens, de utspelar sig på 20 min..


Jag springer in på toa och försker samtidigt väcka lillgrisen

JAG--Leo, leo vi måste upp!!

Leo--Nej mamma jag vill sova

Försöker tänka fort

Jag--Men Leo du ska ju öppna paketalmenacka

Leo--mamma du måste hitta mig först

jag vet precis vad barnet gömmer sig, under täcket förståss vart annars? Hur långt skulle han hinna på 30 s? Förmodligen en halv kilometer om vi bufunnit oss på kolmården, men nu är vi inte i en djurpark så förmodligen ligger ungen under täcket..
Då ska man skratta och säga vart är leo och så ska man skratta och dra av täcket..

Det blir

VART ÄR LEO::DÄR KOM NU

Jag fixar lite frukost som han kan ta med till skolan..annars vill han gärna vänta 20 min innan han äter frukost, de hinns inte med..Barnet springer fortfarande runt i sina blåa karlsonger..jag irrar runt och försöker klä mig jag med....i mina tanttrosor...


Efter 12 minuter är barnet påklätt i bilen..Jag är frustrerad över hur hårt isen sitter på bilens ruta..jag svär lite barnet vill hjälpa till att skrapa..jag tycker de är en dålig ide..barnet VILL hjälpa till...jag åker i väg och hoppas på att isen ska lätta,
framme har leos dörr hunnit frysa fast...på 2 minuter!! Jag sliter och drar,,men nej, han får gå ut på min sida...men vad gör han?? han försöker undvika gå på mitt säte...Han försöker slingra sig så han ska slippa sätta sin sko där jag sedan ska sitta...de är ju bra, men de har han aldrig försökt undvika förut..

In  i skolan..han vill inte sätta sig i samligen..fröken kommer inte heller ut inte någon av  dem..Hallå skriker Leo..Jag försöker få han att gå in, men han vill inte, han börjar nästan gråta..
efter fem minuter står jag och vinkar utanför och en glad leo där inne....



IDAG ska vi storhandla...kUL NOT

Nya bilder

jag har faktiskt lite bilder som jag inte visat, jag lägger och förklarar lite =) De är bilder som betyder nått speciellet

Leos juliga fönster

Jag fixa och trixa när han var i skolan, när fredrik hämta på fritids var det mörkt ute=) Leo gick upp och blev surpriced =)







Leos egengjorda pepparhus =)
Jag limma ihop det, fan så snett det blev ha ha



Leo och scooby doo

leos nya spel






BAMSE

Ett halvt öga och ett halvt öra saknas..våran lilla bråkstake! Men en helt underbar kisse




SOVER





Helenas kärlek 30 år!





De var det

Här har ni vänner!!!

http://www.tackfilm.se/?id=1259699006703RA14

Anonym!!

jag vill gärna träffa din vän hon får gärna prova healing på mig!! =)

RSS 2.0