Down down down

ett av mina mål är nått! Iallafall om man går efter min våg hemma =) lycklig nu är de bara ett par till kg tills nästa delmål eller mål..jag har inte bestämmt mig ännu.. men de blir nog bra. idag blev de stekt kassler med paprika lök och tomat med en rucola..med creme frech gottigt..har inte ätit mycket kolhydrater..
Igår när jenny och jag var på ikea åt jag bara bea-sås grönsaker och hönan inga pommes!! tog extra grönsaker istället..STOLT!!! sallad till lunch med vatten..nu jädrar..gissa va då..jag har budat på försmå brallor ha ha..då får jag ett litet mål där med =)

ha re gött

Mary kay

ja Cissi ringde och funderade om jag kan ha ett party, ha ha..blev lite poppis där när jag fick så bra kunder till henne förra gången då hon sålde för över 6000 på en kväll hos mig =) Jaha ja jag får försöka samla ihop lite folk då..någon som vill komma på smink eller hudvård eller va de va?
Nu ska jag snart åka på massage..fy fan så skönt!!! imorgon ska jag åka med finaste och goaste Jenny till västerås, jenny ska få behandling och jag ska ha en sittning..sedan ska vi äta god mat och sedan på healing Cebbe och Leo stuvar vi av hos Jennys mamma så de får leka gärnet =) Så nu blir de lite ta hand om kropen dag..Psst har gått ner över 2 kg på några få dagar..fy vad underbart!!

snö? nej inte mera

Åhh de kommer mera snö =( så trist..Skulle vara kul om den var borta till sista april iallfall..men ska de hålla på s här så lär inte det ske.
Nu ska jag jobba 3 dagar.. 3 Västerås 3 dgar denna vecka tror jag..omde blir som jag tycker. Torsdag fredag och lördag ha ha..Torsdag är de stor seans, skulle vara kul att gå på den och se vad som kommer upp denna gång. På fredag ska mamma och jag åka dit och handla lite och lördag blir de nog utgång på Harrys..
Köppte mig en ny jacka igår också elelr jag hade ju tillgodogrejs..


Städa

Fredrik har vart en dutti ponke idag..Han är verkligen super bra att städa om han verkligen vill..Mycket bättre än mig.. Han 'är en fena på det

Hemma

Gäääsp har kommit från jobbet, murrat ner mig i soffan ocha tänkte blogga lite, uppdatera vad som hänt. Har jobbat 4 dagar gick så fort, dessa  dagar har gått med rasande fart!! skoj. Man får alltid skratta och ha skoj på jobbet..helt sjukt va grymma skämt man kan dra till varandra LOVE IT!! idag till ex sa jag till en arbetskompis..eller jag frågade varför hon halvlåg..om hon blit tagen bakifrån så jäkla hårt så hon inte kunnde sitta ordentligt...Vissa skulle ju bli skitsura men denna sa bara om de vore så väl ha ha--så är de alltid och sådan humor älskar jag...
Kan man inte vara sådan så är de nog inte så stor ide att ens lära känna mig ;)

Ha de sött sötisar

FY FAN!

Kikade på tv 4 nyheter nyss. EN tant och en farbror har inte fått duscha på månader och deras mediciner har uteblivit av hemtjänsten, FY fan säger jag fy fan!! Hur 17 kan man behandla människor på det viset?? En gammal människa som kämpat hela livet och ska få ta de lugnt sista tiden i livet. Så behandlas de sådär!! Va är de för anställda!!???
Uch jag mår illa och jag blir så grymt ledsen...Är de en viss grupp av vårat folk som ligger varmt om mitt hjärta så är de våra gamla och sjuka här i vårt land och i övrigt!!!

FY

Onsdag

Onsdag idag då..ska snart till jobbet. börjar kl 11-20..4 dagar jobbar jag nu.. Imorgon börjar jag 6.15 gäääsp =) men man blir ju van oatt börja då..Åhh vad jag vill ha sommar nu..fy vad härligt, då kan jag börja gå till jobbet...De är underbart..

Måste bara lägga in en mysig bild på Leo och Bamse kikar man så ser man att Bamse öär rakad han är såå söt =)




Eller här syns de bättre



Sötis

Ute halva dagen

Leo och jag har vart ute nästan hela dagen. Solen sken så starkt att de sved i ögonen så de fula solbrillorna åkte på. Vi harhaft snöbollskrig, kika på hönor lrkt grävt och skidor och solat, druckit kaffe och bara töntat oss


Dricker kaffe och njuter




Tuffa Maja



Leker i snön





Ikväll blir det melodifestivalen

tror jag iallfall..är trött, inte ett dugg piggare, var ute och gick i de fina vädret men de sved i ögonen av solen. jag frös och gnällde som fan.. Fredrik ska åka till Uppsala och festa, jag har noll lust till något sådant, vill nog bara vara hemma och mysa och kurera mig..
Leo har skit trit..jag med..


Snorig skallebang trött och skit

Ja jag är allmänt trött och så..Tror jag kommer bli sängläge för mig... Ucha..Men nu är jag iallfall ledig tills på onsdag tror jag det var. Idag va en seg dag..alla var trötta..

Sigge är som vanligt kelig och söt, men utan pungisar, stackarn
Stackars Bamse han har ju verkligen rangat upp sig..spöat upp alla hankatter här omkring, även de som vart kastrerade..alla har han fajtas mot, han har förlorat öron och fått rivet skinn, han har haltat och hållt på..När han kommer till toppen då de är läge att spänna på alla honor i "hans" område så tar jag in han till doktorn och knäcker hans nötter..aj aj aj..Rackar av han pälsen så han ser ut som en fjant...

Ja så kan de gå om man heter Bamse..

Annars då? Nej inte så mycket. ska bli kul att se Katti..hon botoxa lite idag och greja.
Har inget inplanerat förutom utgång den 27 de..ska bli skönt att komma ut lite då..blir nog uppsala på flustret..får se

Fin dag

Solen lyser ute. Jag har städat lite.. Ska till Sala snart, mamma ska handla lite grejer till en smörgåstårta. Bror fyllde år igår..35 år..oj oj de är ju jämt eller inte jämt de är ju inte delbart men ha ha ändå..
Jag ska försöka kika på nå kläder på H&M fick ju jacka där som inte passa, så jag fick återkort ka kika om jag hittar nått jag vill ha. Ville ju ha jackan.. men men
Ha de bra vänner

Trött slut och grinig

Jag idag är jag trött..tror allt går åt helvete..eller nej. men äch jag vet inte..
Hade en kort dag på jobbet 11-20 skönt de är skönt med jobbarkompisar som man kan driva med, ingen är normal..alla är totalt rubbade INKL jag =)
Ganska tråkig blogg va? har inte så mycket att skriava, tänker så mycket. Läser tillbaka i min blogg, tänker på allt jobbigt man gått igenom = Hmm
Funderar starkt på att fortsätta på min bok, den måste bli klar snart..Bokens slut vilar i min framtid, och de måste bli ett bra slut i den, Jag vet hur jag vill ha slutet i min bok, men då måste också mitt liv sluta så eller sluta? livet ska inte sluta bara boken..så jag får väl vänta ett tag till...
See you

Lilla krake

Imorse kom Bamse hem, han haltade slggasmål han är lite riven i skinnet...Vi har fått tid hos vet den 10 de, då ska han raka bort tovor och knäcka nötter...lilla krake..får ångest av att se han =( han tror säkert att jag inte bryr mig om kisse, men de gör jag....ska bli skönt att få nötterna knäckta på dem..sigge och han..
Vilket trams inlägg, men jag har märkt att de går lättare att skriva om ångesten än att låta mig ha den i mig...

RSS 2.0