Idag var jag elak

Ja idag gjorde jag en elak sak.. Eller inte elak, jag var inte elak sa inget dumt, sårade ingen, jah gjorde någon lycklig! Någon som blev sjukt glad för min skull..i slutet hoppas jag på en sak...ha ha ha
Nehe nehe..tack för julkortet vännen. =) sött
Nu ska jag ta någon frukt..ha re sött alla

sala idag

måste ta mig och handla lite idag,sugen på nått också ha ha som alltid, får se. Idag har jag inte så mycket att skriva,

klotade

ja jag klotade nere på heby, pinsamt så jag skratta bort det.
Annars då? ja du jag har plockat bort en viss miss på FB totalt trött på människan!! sist vi träfades va när leo fyllde 6 år.. 2 år sedan. har träffat henne utanför apoteket men UCH..tror denna person sprider skit om mig md och fredrik..dra åt skogen..

3 dagar sedan jag skrev förra

sjukt fort det går, hinner ju inte med, har precis klampat in i v 14...sjukt kul..går fram!!! längtar till  20, varför vet jag inte kanske för att det är ett delmål? hmmm..
Men jag sörjer för en vän som inte fick ha sin glädje kvar, en liten krabat orkade inte hela vägen =( jag blir så ledsen, min största oro har komit så nära mig, en söt vän =( massor med kramar vännen

jag har funderat på min 30 årsdag och jag kommer nog ha en liten mysig tjejkväll med tacos eller en paj, paj tror jag då jag tar in3-4 tjejer och myser!! vad sägs om de? en tacopaj med sallad god drink (alkofri) såser sedan chips läsk och kanske en film eller så klart en massa surr =) love!!!!!
när fredrik hade 40 års fest så planerade jag att min 30 års fest skulle bli lika, fredrik skulle fixa gratis öl vin sprit till alla mina gäster jag hade börjat bjuda in folk ha ha...men men jag fick nått mycket bättre än en vild 30 års fest!!

Hjälp hjälp hjälp

Ja jag vet de är sjukt...men jag börjar nästan gråta..känslig som jag är ..
Så är det jag ska snart tala om varför he he, jag kommer att tala om varför men inte gå in på detalj, jag skulle ju kunna men då får jag höra en massa skit. Kanske är jag extra känslig för att jag är på smällen...jag vet inte..
Men jag var inne på FM och läste, spånar efter olika namn som jag tycker om.. Jag har ju ett namn på tjej som jag gillar, men de är alltid kul att se fler nam, oki nu var de ju inte SÅ kul denna gång då jag läste en massa namn, de var nämligen sjukt fula namn!! Förstår inte hur de kan en del...jag kan ju inte säga att arnen kommer bli mobbade för namnen heller efterom att varenda UNGE kommer att heta de namnen..ja ja så är de..
Men tänk jag började nästan bla pga av namnen..nå väl jag ska ge en liten bokstav.. MITT favvo namn börjar iallfall på N
Ha re puss

RSS 2.0