Dagarna dom går och går efter varandra,,,

mamma muuuu är de du!! he he.
Ja dagarna går fort som 17 man hinner inte med, jag tänkte börja jobba 50 när tilde blir 7 månader eller samma månad i februari alltså, men idag träffade jag min chef, Tilde var med mig och chefen frågade när jag tänkte börja jobba,,men åhh de slog stop i mig, jag vill inte!! jag vill inte börja jobba!!!! VILL INTE VILL INTE VILL INTE!!!!!!! satte 173 ist jag  kommer nog att ändra mig igen, jag är itne redo att börja jobba, jag vill inte de, jag vill vara he,,a hela livet och snusa bebis. blläää =( tänk om man kunnde vinna 15 000  i månaden i 15 år då skulle jag vara hemma tills Tilde  fyllde 15 ha ha..
 
 

Syskonkärlek

Jag trodde att Leo skulle vilja lämna tillbaka sin syster till storken efter några veckor. Men han älskar sin syster. han är som en liten spyfluga på henne. Blir både glad och rörd när jag tänker på mina två små underbara ungar <3<3<3<3<3<3<3

Morrn morrn

Lite dålig jag är på att skriva, men de känns som om jag har fullt upp, de är ju inte så att jag prioriterar bloggen, de vill jag inte heller =) jag har så fullt upp med Tilde och Leo, ja de är ju klart att Tilde tar mer tid. 
Idag ska jag ta mig i kragen och hämta semesterpapper på jobbet, jo ja jag måste ju det =( Jag har 3 dygn att ta ut och jag förlorar ca 9000 om jag inte tar ut dem, så jag ska ringa fk och ta bort dagar där med så att jag inte lurar er skttebetalare ha ha, ska försöka få de pengarna innan jul =) 
 
Sitter och palnerar dop. ja de blir ett, svårt bara vilka man ska bjuda, fredrik vil inte bjuda en del som jag tycker att vi ska bjuda, Men han bestämmer ju också, de är ju hans lilla flicka med. Jag ska ha RÖTT som "tecken" Ska försöka få in så mycket rött som möjligt i den dagen,, 
 

=)

Jag blev inbjuden till 50 års fest av en jobbarkompis och vän. Hon kännernkillarna som öppnat värdshus i östervåla. så vi var där. När vi kom dit så fick vi bubbel som välkomstdrink Vi satte oss till bords och fick förrätten som var tre olika små grejor. Oxfille i nån sås. gravad röding (som var sjukt god!! jag har ätit gravad lax från ica, men de mina damer och herrar är som att äta snor!! Tycker ni om den så är ni äckliga, tycker ni inte om den så ska ni smaka gravad röding!! Och den ska inte vara köpt på ica,,,Nå väl sedan den sista tredje rätten va mandelpotatis chips..nää inte den heller köpt på ica utan gjord  där, med frech och löjrom..till de vitt vin--Huvudrätt var HJORTFILE med potatis och palsternackgratäng. och lingonmosse...till de rött lent vin åhh så sjukt gott..sedan blev de kaffe och tårta, till de fick man en elelr flera smådrinkar beaylis el whiskey rom el nått... (orkar inte kolla hur de stavas) Vi fick dricka bubbel och vin när vi ville vi dansade..dock så var inte kafde och tårta i värdhuset, vi var inne hos dem som ägde det för man får inte dansa i värdshuset, men kvällen va underbar, jag ahde så kul och värdarna va så fina och snälla...Vaknade kl 10..när jag kom ner efter duschen så fick jag världens underbaraste leende av min prinsessa!!

Tilde

Idag är hon fem månader..går så fort. två små risgryn har kommit fram nu och den lilla krabaten skrattar ibland så jag blir varm i hjärtat. det är nästan så att jag gråter. tänk så mycket känslor!!

Så var det nog

Tror att det var tanden som strulade för Tilde, Det har vart kämpigt länge för oss, från att sova hela nätter vid två månader, vid tre fram till nu så vaknade hon 1-2 ggr om natten för mat. Bajset va mysko också. Nu när tanden kommit fram så har hon i natt. (peppar peppar ) sovit från 19.00-6.30. vaknade bara kl 12 men sov sedan fram till 6-30 =)
 
Leo stackarn fick magsjuka på sin 9 årsdag =( plutten, 

Tand!

Jaaa !! Tilde har fått en tand =) eller den syns lite lite men den har ju lixom kommit fram =)) Hon gillar att bita på saker, idag tog hon mitt fingrer och körde in i sin mun och bet. Jag va ju inte alls berädd så de gjorde lite ont ha ha..mamams tjej!! 4 månader och tre veckor =) När brukar bebisar få tänder? 

snart 9 år

inte klokt ju.!!!.för nio år sedan hade jag lite ont.. visste inte att i andra morgon (som Leo säger ) så skulle jag få en underbar grabb. härliga lilla kille

sover dåligt

Tålde har börjat sova taskigt ...förut sov hon hela nätter men den senaste månaden vaknar hon vill äta och sova på mig. men de går nog över senare

RSS 2.0