Bröllop

Imorgon ska jag på bröllop..min finaste och sötaste Helena ska gifta sig!! Oj oj oj =) vi har vart vänner sedan 1 på OP va de 1999 ? ja de var det nog..Och mycket skumt har vi gjort ha ha, mycket har vi tillsammans gått igenom. Minns vissa saker, jobbiga aker, men idag  ler vi åt det för de blev som jag ville och som jag andade för att man förlorar på att slita och dra, men men. 
De blir de 4 de bröllopet jag går på nu de förra va heltsjukt bara en surprice när veronica gifte sig..=) 
 
så va de malins och emmas (som jag inte alls känner) just de jag morbros också,,,men då bar jag liten knatte..
 
Ja ja slut snackat..=) Längtar iallfall tills i morgon. hon kommer att vara en sådan vacker brud min finaste och sötaste Helena. 

Sophie the giraffe

Ja det blev en sådan till Tilde..får se om hon gillar den..Leo ville aldrig stoppa saker i munnen.. men tilde oj oj oj.. hon ligger ofta och suger på händerna försöker snutta på mina händer eller om jag sms med henne i knät så försöker hon dra mobilen till sig..omg he he så har jag lääänge kikat på giraffen sophie den ska vara omtyckt av massor med bebisar (ifors så sa folk så om bärsjal med och den hatar hon) men men så har jag som sagt kollat runt och idag slog jag till med den gula vännen =)

Oj oj oj

Ja jag skulle åkt in till Sala idag och handla, hade massor med ärenden idag...neb Tilde dyngde ner sig på väg in och va  så arg, åkte in på en stor parkering vid en bygdegård och bytte, men nej nej de gick inte damen va otröstlig =( satt med henne en stund i knär och så fort jag lade henne i bilstolen blev hon så arg =( så vi vände hem väl hemma somnade hon i vagnen...ett alternativ va ju att forstätta och låta henne somna i vagnen i sala. men jag har aldrig sett henne så ledsen så jag var inte 100 va de var hon ville..
 
 Nåja jag får ta det imorgon.. allt 
 
 
 
---
 
Får man le? idag upptäckte jag en rolig sak. jag vet inte vem jag ska dela det med tyvärr..

så ung så gammal

ja ja nu vet jag inte är så ung och att jag inte var skitung när jag fick leo. men jag måste berätta att jag har aldrig kännt mig så ung och så gammal någon gång, vi var på läkarkontroll med TIlde några dagar efter hennes födelse. Där inne satt också 2 andra kvinnor. Vi började prata om våra barn, vi kom fram till att alla vi tre fick barn samma dag!  men de två fick kl två och fyra på natten och den ena hade hört den andra skrika ha ha..nåja vi pratade om våra barn och den första kvinnan som var 35 plus berättar att de var hennes tredje barn att den äldsta var 5 år och den mellersta var 3 år och nu den nyfödde. Den andra kvinnan var runt 40 berättade att de var hennes andra barn att den andra var 2 år...så kolla de på mig, mitt andra barn säger jag den andra blir 9. De häpnar..ok 21 var jag inte alls ungt ju, tycker jag,,men många tycker att jag nu ser ung ut, för ett par år sedan fanns de somlga som trodde inte jag var över 25 =O Ja ja..men jag sa aldrig hur gamal jag var till kvninnorna de frågade ju inte =)  och jag vet att många "äldre" mammor har fördommar mot yngre mammor, de kan man ju för 17 se mycket av..men jag anser så länge barnen får mat kärlek rena kläder och ett tryggt hem så är man en bra mamma eller pappa.Men också att de finns tid och energi för barnet. Vet minnsan föräldrar som är av de äldre slaget som inte alls var bra för barnet och tvärt om...ja ja skit samma...tror jag mummlat klart om de nu...ha ha som sagt jag bara skriver smörja. 
 
 
Jag blev nöjd med min tattoo..men de blev inte stanly som gjorde den, robbin hette han, hade gärna haft den andra men denna kille va också bra, 
 
nehe mina söta hönor ha de bäst..GÄÄÄÄÄSP trött nu
 
ha ha förresten jag är slut i huvudet (som vissa vet ) =) men jag vågar inte låta tilde sova hela nätter =) ha ha jag är rädd att hon inte ska få i sig mat ordentligt =O så några gånger har jag väckt henne för mat då är hon nartuligtvis hungrig. en natt sov hon mellan 22-5.30 söndag till månda nu denna vecka men då vakna jag =) DÅ fick hon sova..men förut har jag väckt henne.. Hon kanske skulle fixa att sova utan mat? ofta äter hon innan hon somnar i vagnen runt 19.30 sedan bär jag upp henne fyller på i magen, hon vill alltid ha lite kvällsfika innan vi lägger oss. men inte alls så mycket lite fylla på bara..sedan vaknar hon runt två och fyra sedan halv sju eller halv åtta, men som sagt ibland hoppar hon två målet och sist vakna hon 5.30 men jag tycker de blir så lång mellan =( hon är ju bara 11 veckor. 
 
 
Nu ska jag avslute detta skit hur kul är de att öäsa lixom ??? =) 
 
 
 
 
 
 
 
just de vet ni vad jag blir grinig på??? LEO vill vara på fritids efter skolan ibland för han älskade att vara där. Han fick vara där när jag var gravid för personalen sa att de kan va skön för MIG att han är där..ehh ok ja ja han ville ju va där också så--
 
Nu vill han va där igen men nu är jag mammaledig då kanske han inte får vara där..men ja ska betala avgiften på över 500 kr ändå annars ska jag säga upp platsen...konstigt de där ju,,,betala 500 för en plats han inte får ha, jag kommer ju behöva ha den när jag jobbar igen, ja ja

Skallebang

ja uch idag nu på kvällen kom det =( på väg från Avesta. Idah gjorde ja min Tilde tatuering DE TOG TID!! skulle va där 10 då skulle han vänta på att bordet skulle bli ledigt så att han kunde börja skissa,, strax efter 11 fick jag sätta mig och 12.20 blev de klart, sedan skulle Bill tatuera sig ( min jobbarkompis son) jag hämtade upp honom i sala, hans va mycket större!!! kl 18.00 åkte vi från avesta!! trött trött!!

RSS 2.0