Måste säga

att produkterna från cliniderm känns härliga, huden blir lixom mysig =)) len och de känns inte alls fett eller påklistrat.

Nu snart mina vänner

Den 1 Januari 2011 så kommer de en tävling där du kan vinna produkter från CLINIDERM!

TÄVLING!!

Hej hallå mina vänner!

Jag tycker ni ska hålla koll på min blogg.. För snart här kommer en tävling där ni kan vinna lite roligt =) Ja jag vet att jag är dålig att skriva, men de blir roligare nu när jag har en liten tävling. Produkterna är från Cliniderm 

Ha de bäst vänner

Ta mig till Sala

Ja när Leo slutar ska jag hämta upp honom (så klart ) =) sedan hämta mor min och åka till sala för att fixa tomteläder till leo och lämna igen en bilbana som vi inte är nöjda med. En fika kanske de blir. Har försökt ringa min gumma men hon svarar ju inte mobilen är avstängd också. vet att något hänt men vet inte vad =( blir lite orolig för min gumman...  Tänkte ju besöka henne och ha lite mys men men.
Annars då? jo ja ha ha
Jag har börjat försöka logga igen lite smått.
Sitter och väntar på en sak eller väntar gör jag ju inte jo på sätt och vis....men de är en sak som kan förändra min framtid eller fleras framtid..

Våra vänners liv

ja så var de avsnittet. Men de hade gjort en liten film miss...men men.. Leo syntes ett par ggr. Först när de stod och öva inför luciatåget då ser man honom tydligt..lite sur ser han ut =) sedan så ser man honom när de står i kyrkan...Där är även min feta rygg med en stund samt den söta killen jag högg med gaffel på lunchen..
Först nu vet jag hur dyrt de är och vilken tid de tar att spela in filmer och serier...Bara våran lilla snutt där de övar går in i kyrkan med tåget och alla applåderar.. De tog oss en hel dag att spela in, i serien nu så utspelar det sig kanske 2 min!! Och alla barn ni ser fick 300 kr och alla vuxna 500 kr och mat då! en dag för 2 minuter!!! Bara när barnen går in i kyrkan är kanske 6 olika tagningar på 5 min åt gången...ja jag säger då det...nu är de bara te och vänta tills fredrik och jag är med i en känd kvinnotidning =)
Har anmält till lite olika inspelningar också. får se hur de går...
Nehhhe ha de bra vänner
Inspelning är kul =)
Fika är gott när de är gratis =)
Ombyte
Lunch
Nu är jag trött efter en hel dags inspelning

RSS 2.0