nu börjar de bli tråkigt att blogga igen

ja de börjar det ha ha.. man gör ju inget annat än att jobba känns de som. jag vet jag vet jag ska vara glad att jag ahr jobb de finns de som inte har det...men att få 96 timmar på en vecka är tungt..nu blev de interiktigt så men de var bra nära om de inte var så att en vikarie tog ett pass..men fett vad extra de blitt =)
i morra blir de after work efter jobbet..jag tog ut ett halvt dygn för att få lite party de komemr att ta ett tag innan jag får dricka lite vin annars och jag saknar mina fjantar som är lediga..
så räknade jag fel till semestern...jag har ju för fasiken vecka 29 blä

Dag 5 – Vad är kärlek

ja de är va de är..alla känner kärlekens värde olika...för mg är leo min största kärlek.. Ja de är han  END

Nej ärligt kärlek är skittrist att skriva om ju..blä. ha ha

Jaha

Idag är det midsommardagen. Jag har sådan lust att gå till parken på dansen, men fredrik ville gå...blä ja ja
Jag ska ta en after work på onsdag ist.. 4 dygn kvar till semester,,härligt, även om jag trivs på jobbet så ska de bli skönt med semester..

Ska snart handla och sedan träna lite och städa. fredrik ska ha en liten minifest ikväll

Tränat, ja igen

Leo följde med till gym idag, de är nästan aldrig någon där alla är ju så slöa i Heby ;) Han gjorde några crunch på typ 0 kg ha ha. han tar efter fredrik och mig =) hellre att han tar efter sådant än dåliga saker = ). MEN INGEN FARA MINA VÄNNER JAG VET VAD NI TÄNKER.. Nåväl efter de så tog jag 45 min promenix utan barn, fredrik gick in och tog fika med sin väninna Kent =) han är här från Flen och hjälper Fredrik med en bil..
Nu ska jag och leo snart ner och äta mysmat på pizzerian, leo ska få barnkebab ooch jag tar en sallad.
Ha de gött mina vänner 

Dag 4 – Det här åt jag idag.

Ja men hur intressant är de på en skala? jag har ju inte hunnit äta så mycket idag så då tar jag väl gårdagen
Frukost

Två finncrisp med lite mjukost med kaffe och en proteindrink Whey-80
Lunch

stekt kött med grönsaker och lite fetaost
Middag

Lax och feta med romsås
På kvällen några vanliga mandlar
Drack också en del kaffe
de var väl det, intressant va?
Kan säga att jag var på jobbet det dygnet också men vi har sådan tur att vi kan laga maten så vi slipper ha med oss färdiglagade matlådor.. =)Trött

Hjälp vad trött jag blev nu på kvällen, jag är nästan alltid trött, har alltid vart en trött människa =) Men jag är trött på ett annat sätt nu för tiden än förr..ett bättre trött. Trött vilket konstigt ord de låter konstigt om man säger de flera gånger..ha ha nu vet ni hur trött jag är =)
Jag blev sjukt sugen på chips! Ja något kryddigt och sallt! Men nej jag ska inte. Jag handla mandlar och nå andra nötter i sala 5 kolhydrater/100 g så de är ok.. Stekte de i smör och krydda dem med nå smaksalt.. gott =) så nu är de borta.. Dessutom salta och peppra jag mina hamburgare förmycke så de blev ganska starka.. Snart så säger väl mina njurar upp sig =D
Jobbar i morra sedan jobabr jag inte förrens på onsdag men på tisdag ska jag ta en timma på ett annat ställe..suck men men..och på TISDAG ska jag träffa en brutta som jag vart vän med i 22 år..ska bli kul tänkte bjuda henne på middag här hemma men jag vet inte vad.
Veckan efter blir bra jobbig då jobbar jag onsdag fredag söndag alltså tänk på att de är dygn då..onsdag kl 8 till torsdag kl 8 fredag kl 8 ja ni fattar och på lördag drar fredrik till fjällen så leo får vara hos mommo o moffa.. Jag blir solo =)) Leo jag cebbe och jenny tar en kryss då, ska bli kul om vi kommer i hamn så klart, ja ni vet hur barn kan vara de gör väl sjögång av allt.
nehe söta vänner
väntar på mommo

Dag 3 – Mina föräldrar.

Mamma och pappa ja =) ja dem har jag stor respekt för. De fylle båda 70 år i år, inte klokt ju=) De bästa med dem är att de är otroligt kärleksfulla och glada määiskor. Pappa har alltid humor på topp och mamma säge aldrig ett ont ord om någon!! Hon älskar alla människor, i varjefall alla som inte gör dumma saker. ja ni vet mord och skit. Hon skulle aldrig säga ett ont ord om en människa som väger 200 kg hon tycker alla människor är vackra och skulle aldrig säga att någon är ful eller liknanade. Pappa har alltid humor man får akta sig när han är i farten...
De sämsta med dem är att de aldrig tar sin hälsa på allvar! Skulle ett ben lossna på dem och blodet sprutar och du är på väg att ringa ambulans så skulle de säga Nej de är ingen fara med mig..
jag blir riktigt förbannad på dem- Jag ka nfråga hur de mår och de säger att de mår kanon. lite svårt att andas ibland bara eller att de hugger i sidan men de är ingen fara..Senare blir de ambulanser med svåra lunginflammationer gallsten och magcancer istället...ja de är det sämsta med dem, de är inte rädda om sin hälsa..
Jag har aldrig någonsin kallat mina föräldrar för jävla kärring ller jävla gubbe, jag har aldrig sagt att jag hatar dem. Jag har aldrig brytit med deras  "regler" eller för de har aldrig gett mig några regler, jag har aldrig gjort dumma grejer (innan jag fyllde 18;) ) Jag söp aldrig innan 18 och jg ljög aldrig för dem.. Jag har aldrig ens provrökt för att de bad mig att inte göra det..Börja aldrig röka sa de.
kalla mig tramsig men så är jag, jag är ganska hälsosam att jag funderar på att inte ens dricka alkohol de gör jag inte ofta kanske 1-2 ggr halvåret i snitt..
Kalla mig fjant, men alla väljer sin väg och min väg är inte att förstöra min kropp med en massa skit..cigg alkohol fel mat godis glass bakelser..Så som du väljer din väg med en massa skit så väljer också jag min väg till ett nyttigare liv..

http://www.supergratis.se

de har jag börjat använda mig av, jag regga migg nyss=) nu ska jag bara börja samla poäng så jag får biobiljetter!! Leo och jag ska på bio =)) Det verkar enkelt. jag är helt ny ´, men upplägget och allt på sidan ser så enkelt och roligt ut. Nu ska vi se om jag sitter uppe hela natten och grejar med sidan!Så jag tycker du ska in på sidan du med och kika http://www.supergratis.se

Dag 2 – Min första kärlek.

Ja vad ska jag skriva där? Tycker inte att de räknas riktigt om man är 7 år? Gör det de? Är de kärlek då? Jag minns inte, men de är något jag vill berätta om iallfall =) Han hette Peter =) vi var som sagt 7 år och gick i ettan, de var då man frågade changs och allt sådant =) Elle de var inte jag som frågade de var min bror, han fick fråga om jag fick changs på Peter och tänk han sa ja ha ha. Men jag var inte nr 1 för honom. Han hade 4 tjejer till. Men de gör ju inget tänkte jag ha ha.. Ett minne från honom är att han hade frågat sin mamma vart hans föräldrar skulle bo när de blev stora, men vi ska ju bo här i vårat hus sa mamma Ulla..Nej de går ju inte för här ska ju jag och Eva bo..ha ha sötnöten.. Kan de vara annat än kärlek när en 7 åring tänker på framtiden med sin älskade? fina fina Peter =)

Dag 1 – Presentera mig själv

ja de flesta som läser min blogg vet ju vem jag är, Men för de som missat de så kommer en snabb uppdatering.
Jag heter då rå Eva 29 år bor i Heby med min sambo och min son 4 katter. Arbetar som personlig assistet och trivs bra med det.
Tycker om att
*Laga mat: Ja jag älskar det. Jag slänger gärna ihop en 3 rätters utan att klaga. Sambon har gått upp i vikt sedan vi träffades ;)
*Umgås med mina vänner: ja de gör jag gärna. Vad gör vi då? Snackar skit, dricker kaffe ibland lite vin
* Festa (ibland,) Ja de hör ju ihop med vänner så klart, en kryssning eller bara sitta och prata på en pub med mat och vin..Älskar öl och vin gärna en fin kyld champagne går bra. Förr va de mycket drinkar men sedan jag började med LCHF så tycker jag att de är för sött.
Tatueringar: ja då de älskar jag, har 4 st och ska göra en till nu i slutet av sommaren. De är ett mål med min viktnedgång de med. att kunna göra den på sidan av magen.
och gamla bilar: en cadillac från 58 eller en olds ja ni fattar!!
Träning  är något som också tar lite av migMen jag överdoserar inte av det precis. Inte på länga vägar, jag är en slökorv!!! Jag är INTE nöjd med min kropp, men jag har aldrig någonsin vart så nöjd med den som jag är nu...jag har gått ner snart 8 kg sedan februari och mitt mål är 7 kg till..
Men allt harsin tid..

Hej alla glada..och sura

Jag var så trött igår efter att vi kommit hem från uppsala.. De var full gång hela dagen. Heja på olika städer =) helena och jag hamnade båda omgångarna med ungar som var så dryga. Ja de var så dryga att Helena tillslut sa "men håll käften ungjävlar och sitt ner!" ja hon sa de, Hon är bra skön Helena alltid kommer hon med någon sjuk kommentar..Som på en båtresa när ett par tjejer höll på att flamsa omkring-- Och de där jävla flatlössen som bara stimmar omkring...ha ha jag har sjuk humor
Idag har jag...tränat ja just de.
Leo hade min uppvärmning idag. vi kastade frisbee. Efter de gick jag ner till gymmet tränade och avslutade som vanligt med 45 min powerwalk.
hemma igen så blev de fotboll och frisbee tills jag fick en liten överraskning! Jag satt halvnaken då jag ser en budbil stanna. Jag förstod att de antagligen var något paket till fredrik.. Men de var inget paket till Fredrik..elelr de beror ju på hur man ser det, de var till Fredrik men inget paket, de var Fredriks bror Patrik =) Kul att se honom synd bara att inte Fredrik var hemma.
Nu har jag utfodrat vilddjuret jag känner mig inte så hungrig. Men ska försöka få i mig lite rester.

Är detta nått kul?

Hittade den på denna sida
http://lottielicious.blogg.se/2010/november/30-dagar-30-fragor.html
Dag 1 – Presentera mig själv. 
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
Dag 7 – Min bästa vän.
Dag 8 – Ett ögonblick.
Dag 9 – Min tro.
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
Dag 11 – Mina syskon.
Dag 12 – I min handväska.
Dag 13 – Den här veckan.
Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
Dag 15 – Mina drömmar.
Dag 16 – Min första kyss.
Dag 17 – Mitt favoritminne.
Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
Dag 19 – Detta ångrar jag.
Dag 20 – Den här månaden.
Dag 21 – Ett annat ögonblick.
Dag 22 – Det här upprör mig.
Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
Dag 24 – Det här får mig att gråta.
Dag 25 – En första. 
Dag 26 – Mina rädslor.
Dag 27 – Min favoritplats. 
Dag 28 – Det här saknar jag.
Dag 29 – Mina ambitioner.
Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Mamma får jag följa med?

Mamma får jag följa med och gå, jag springer mycket snabbare än dig..
De orden är ett minne blått, iallfall ur motionssynpunkt.. =)
Jag valde att ta en promenad idag. ca 5 km är den på. Leo ville följa med, han har länge gnatat och tjatat på att få följa med de första 500 m sprang han en bra bit före med sin lilla vattenflaska men brallorna var lite stora så stackarn fick lov att hålla i dem med. Vem fick sedan bra brallorna då? och vem sprang i kalsigarna?...sedan ja då fick jag lov att ringa fredrik. vi var vid skylten orvenbo, han hade traskat på bra. Men fredrik tyckte att jag sa att vi var hos orvendal..ha ha alltså inte lilla minibyn orvenbo utan vid några som heter orvendal. Vi hade väntat ett par min när vi beslöt oss för att gå igen- leo halvsprang vivilade efter någon km igen och jag fick ta han på ryggen några hundra meter.Hoppla mamma hoppla..där fick jag halvjogga med 22 kg på ryggen..tillbaka till militära stunder =) sedan jogga han yttligare en bra bit och tillslut fick han hoppla på min rygg en bra bit...hem kom jag VÄLDIGT slut och svettig...ha ha VÄLDIGT bra motion för mig med i mellanåt annrs var de lungt tempo..så vill ni ha bra motion? ge er ut på 5 km med 22 kg barn de kan bara sluta på ett sätt =)  och fixar barnet att gå de där 5 km då har du drivit på barnet och dig själv för slött =)
Du blir va du äter brukar Leo säga ha ha sötkorven och de stämmer ju =)

Härligt med åska

Ja jag vaknade av åska i natt, långt där borta i mitt i mitt sovande och vakna hörde jag både regn och åska, men somnade snabbt om. När jag vaknade så var de sol, funderade först om de var en dröm. men nu börjar de mulna på igen. de haed vart skönt att träna eller gå, vi får se. MÅSTE städa idag, jag har faktiskt gort andra saker när de vart varmt, roligare saker.. men nu som sagt så får vi besök snart så ha ha jag måste städa.

Tack Jenny

Jag fick ett linne av Jenny Idag, de tackar vi får, vi tackar också för att du sytt om det till mig..Jaför det måste du ha gjort för jag kan inte ha strl 36..nej så mycket har jag INTE gått ner, de går inte..Det står i linnet iallfall 36 men de kanske är någon japansk strl? eller nått ?? Eller så är de urtvättat, ja e kan de vara. För jag tycker att de sitter bra

Lördag

Ja idag är det lördag.. Fredrik var till en kompis igår hansov nog kvar de blev nog lite öl =)
Jag vägde mig imorse jag är glad...2,5 kg till delmålet som var frånbörjan mitt mål..men jag tror att jag ska flytta upp målet till delmålet av 2 orsaker, jag bygger muskler och muskler väger mer än fett.. och att den vikten är nog lite lite för mig som jagtänkt, jag vill se normal ut inte för skinny..
tjo och hej

Vilken underbar värme!

Ja tänk att solen är här!! Sommaren värmen underbart!!! De värsta är ju myggen blä blä...
Jag har inte kunnat träna något alls för jag har haft halsont och vart förkyld då har jag inte tränat för då kan de gå illa ha ha och jag fixar inte att träna heller när jag är sjuk blir så trött och slapp..
Nu ska jag duscha sminka mig ochdra till sala med leo o mamma.. handla och gå på gröna apoteket till fredrik OM han skulle vilja gå ut ikväll...
Jobbar inte förrens på torsdag så nu är jag låååång ledig =) och på måndag ska jag och helnea till uppsala för tv inspelning ska bli kul =)

Förkyld

fan fan fan...igår hade jag så ont i halsen,,nu är jag förkyld och varm och äcklig...törs fan träna när jag har ont i halsen,,sist jag gjordede så trodde jag att mina lungor skulle gå åt helvete... Bättre att ta det lugnt och bli frisk ev minska på kolhydraterna ännu mera.
Igår gjorde jag ett tappert försök att smörja med brun utan sol..Eva är smart som ni vet så jag tog stöd mot trappen och la därför tuben i trappen med korken öppen...sedan hände något om eva skulle tvätta händerna och sedan glömmde eva tuben i trappen...utan kork...Sedan springer de två vilda ungar i trappen...ja ni kan ju bara tänka er vad som händer då? två barn på 22 kg styck? ja precis...den vita väggen har en vacker skimmer av gyllenbruna inslag.. trappen hade lite också..men de försökte jag få upp och kladda in på kroppen...väggen är vackrare än jag idag. jag är lixom flammig... ja ja så kan det gå

Tack

Tack Malin för att kommenterade min vikt på FB TACk, jag blir så glad. =) Det är ofta man får höra tråksaker, men nästan aldrig bra feedback..De är konstigt. Folk är tydligen avis.. En hel del läser min blogg, vill se efter och före bilder, men skriver aldrig något, syns det verkligen inte något? Men så fort de handlar om någon annan att de gynnar någon annan DÅ är det tvärtom..Typiskt svenskar..Är lite glad att jag har annat blod i mig.. Inte bara svenskt
Ha ha på tal om annat blod =) på kryssningen fick jag höra att jag såg ut som en indian Hugha ha ha och som en afrikan En annan sa till katti att jag var den vackraste han sett...ha ha kul att höra, men så fort de kommer till människor in på mig så hör man ju nästan aldrig något, förutom katti då, men hon är snart 50 och har lite vett i sig. ja hon säger de dåliga sakerna med så klart...
I turkiet när jag var solad och brun sa de att jag såg ut som en äkta turkisk flicka ha ha
Hmm funderar på hur detta inlägg blev ha ha jag började skriva och sedan hoppa jag tillbaka mitt i texten och fyllde i mera
Nu kommer Jenny snart med pizza..ja jag äter det men inte brödet bara pålägget =) Ja leo får äta allt han vill först sedan äter jag resten av pålägget och nej de är inte slöseri skulle jag och leo dela en pizza utan LCHF så skulle vi inte klara en hel iallfall..då hade jag lämnat en hel del MED pålägg så varför inte bara att pålägget =)
Inte blev de träning heller..ont i halsen får ta igen det senare...bara det blir 3 gånger i veckan så...
Puss

Kryssningen

Ja det var riktigt trevligt. Kom dit och åt god mat drack lite vin till det, vin är fruktansvärt gott faktiskt. Bara det gjorde mig lite yr i bollen, de var varmt och jag hade ätit lite dåligt, vin innehåller också mindre kolhydrater ha ha
Nå väl efter det så skålade vi i hytten med skumpa, pimpade oss och ägade ehhh båten ;) ha ha måste säga att det är fruktansvärt lättraggat på båtresor ;) eller så är de sö mörkt att de inte ser hur jag ser ut ha ha... Tyvärr så tröttnade mitt sällskap på mig då jag aldris slutade prata med karlar på väg till dansgolvet.. nåväl vi somnade tidigt redan kl 3 och upp kl 10 för att sola på soldäck. kattifestade lite men jag skulle jobba på kvällen så de blev bara att ligga och gassa.. Idag har jag...
ja just de tränat ha ha..höll på blåsa bort på vägen hem, nu har jag sett kvällen är din med snyggaste martin stenmark =)
ska snart lägga mig för att sova dax att jobba imorgon igen =) pussas

Kryssning

Jaha idag hade jag tänkt dra på kryssning. De ska bli treligt hoppas jag =) MEn de blir så stressigt..Suck bussen kommer hem runt 18 i morgon kl 19 ska jag vara på jobbet för att sova natten..Hemma lördag och jobbar dygn igen på söndag. =) men men...
Hade tänkt att träna på morgonen, men med stor sorg inser jag det, att jag inte hinner...ja ja de kan var skönt att gå på lördag med då när man kommer hem med ångest ha ha
Ha de sött mina goa

RSS 2.0