Var hos jenny igår

Och andades in hennes härliga aromer..mmmmm hon är för go tjejen..
Här har jag pysslat hela dagen, tomatar och stjärnor, gardiner och annat smått har kommit upp. ut och plocka mossa, hitta ingen vit så de blev grö mossa. de vart helt oki, men ljusen vart inge bra, ett ljus är korttare än de andra och ett är redan lite tänt på sedan förra¨året..inte klokt..nåväl de blir bra.mitt i allt lagas det mat--fiskpinanr och hemmagjord mos.. Ikväll ska jag bara sova och tade lungt kanske äta nå gott, vi får väl se..imorgon är de första december. lEO SKA KOLLA UPP SINA ÖRON OCH SEDAN FÅR VI SE VAD SOM HÄNDER

Jobbet

skasnart åkta till jobbet...hela dagen är borta.men men

Sandra som skriver vem är du? Jag skrev av mig inte svarta ner någon jag skrev inte om någon speciell person bara bloggar i allmenhet...suck.....attt allabloggar handlar om typ samma sak

Trött på vana bee bloggare!!

. Jag brukar läsa en del bloggar, en del gillar jag, en del hatar jag och en del läser jag bara för att människan är så korkad och LOST.. Många verkar skriva så mycket skit  och ska tycka att de är något. Saker som lixom inte ens behöver skrivas.. Det ska låta så pedagogiskt, bra och moget, men i själva verket så är människan bakom en stor tönt, tycker jag, Ställer man den sedan i vardagen så kan den inte alls ta ansvar för sina handlingar eller sitt liv.. Många skriver bloggar för att svarta ner andra, skriva kryptiska handlingar som man inte kan stå för, för man skriver ju inga namn..Man törs inte för att man inte kan stå för det sedan. Andra har sina bloggar för att göra andra avundsjuka och svrtsjuka..också moget..lovar jag har mött många bloggar, en del har jag i favoriter bara för att ha något att le åt..
Men allra mest blir jag sne på bloggar som handlar om mode och sex...Alla flickor har rätt till en dildo,, va fan!! Inte klokt va fan är det för citat?? De som låter som om de kan allt om sex , va fan sätt dem framför ett redigt S***D och de tuppar av, Jag tror inte ett smak på sådant, och kollar man på de många som bloggar om mode, så lägger de in en bild på senaste snyggaste blonda bimbon med en snygg klänning under står det "vill ha" "måste ha" 2ska köpa den"...suck dra åt skogen alla små tönbloggare, Nu kommer småbloggare att ta åt sig, men gör de de så vet man ju själv att de bloggar om något som de inte vet ett skit om själva!!

Så vad handlar min blogg om då?? inte ett skit, jag antar att jag bloggar om dynga som jag inte alls vet nått om!!!Rutten på engelska är jag också och ja jag stvar som en kratta!! =)

Hälsat på tönten!

Ja jag o Leo åkte förbi en sväng.. Drack kaffe och skratta åt jenny som höll på att kräkas över bordet.. Nää då min  lilla gumma, de blir bra snart ska du se, jag kommer väl att få igen sedan antar jag någon gång om de blir så..

Nu sitter jag här väntar på fredrik som är ute, när han kommer in så väntar en sak, lussebullar glögg och pepparkakor, köppte en ny gkögg med choklad smak?? humm funderar va de är för skit

Älskar dig med tönten!

Ville bara säga det och jag ska fan övertala Crille att köpa ett förbannade hus här i Heby!! ja de ska jag, jag ska få den lilla ökenråttan att fixa ett hus här hos mig =) puss


Ont i huvve

Idag så sa de bara pang elelr jag kände hur de kom smygande..så lite ljög jag nu. Arg som ett bi är jag också. men va 17. En sak glädjer mig massor iallafall!! Jag ska berätta en sak för er, men inte riktigt än,


Nu tänker jag inte bry mig om vissa!

Jag tänker ta mig i kragen nu och göra slut med vänner!!! Jag tänker inte acceptera hur vissa sviker mig.. Sedan får de tycka som de vill, de får tycka att jag beter mig konstigt, men jag tänker inte ta imot saker som sårar mig..Så är det. Så är det.

Nu har jag äntligen ett fungerande tangentbord.. Nu kan jag börja blogga igen, har vart lite tomt utan att kunna skriva något.

Var och hälsa på Fredrik Sofie och lilla Ebba i Söndags (tror jag de var) åhh att jag glömmde min mobil hemma, annars hade jag fotat sötisen..så söt..

Tangent bödet ä sönde

ja d ä ej många bökstave sm fnka ha ha n se va knstgt d ä...blä

Kallt

Vad kallt de är ute nu. Leo vill gå ut och åka pulka jag tror jag ska frysa häcken av mig...burrr burrr..Men jag får väl ta och gå ut en sväng och dra Leo i pulkan. Sedan åka ner och handla lite mjölk... Och cola vansinigt sugen på cola

Idag ska jag få Fredrik och åka till Emil och Sofie och se deras lilla Ebba..Längtar..

Jag tittar INTE på idol!

Jag vill inte se skiten inte vet jag varför jag har följt det förr om åren, men inte nu. Jag vet inte varför.. fixar inte med att se det bara..Jag vet inte vilka som är vilka och jag bryr mig inte ett skit om vem som åker ut eller in eller va de nu gör där borta. Årets vinnare kommer inte att bli en IDOL Ingen av idolvinnarna någonsin är min idol.. Suck vilket skit..
Vilket skit program!!!!

Var på securitas igår

Vi hade en kurs. Hjälp vad ycket det är man måste kunna, oj oj oj...Jag vill gå brevid en dag till tror jag.. Annars va de skoj, förutom att de kommer att bli svårt.

Det här är jag

Det här är jag, jag tänkte visa mig för en del som inte vet hur jag ser ut, (för de som kommer från blöjsidan) =) om de nu är någon ha ha
Men detta är jag


Jasså vad har vi här då?

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag har jobbat i två dagar nu. Och i torsdags var jag och handla med Tönten i V'sterås. Men lill tönten ville inte komma med han ville vara hemma med karltönten så de blev bara jag Tönten och minitönten som följde med och lillfjanten då..Inte för att minitönten har så stora val, H*n får ju följa med på Töntens alla äventyr i minst 7 månader till.. så är det..

Som sgat har jag jobbat i två dagar nu..Långa pass är det, men de gör ju inget jag trivs med de mupparna *L* sorry Linda men din mor är cool ha ha..
Imorgon ska jag åka till AVesta jag ska gå en kurs i securitas, får se hur de går. Måste prata med Ola och Sara igen om de är oki att jag sover hos dem.
Det har ju börjat snöa och jag har inte bytt däck ännu =( vi får väl se jag får krypa fram eller om frerik vill byta däck till mig. Ska  annars bli skoj att sova hos bror och svägerska!! De är roliga nissar ha ha..

Nehe  ni få ha de så bra alla slampor

Ps Jag har tappat räkningen Crille, förbannat också.. Men jag tror nog du håller räkningen själv!!

Älskar mina inderbara vänner!!

Min humor!!!

HA ha vad jag skrattar åt denna isbjörn.. så söt och så klumpig!!
Love it!

Vad har hänt med min sambo??

Han måste ha slagit i huvudet!! Vet inte om han snubblat på något skit ute och slagit i pannloben i någon sten. Här om dagen kom han hem med 2 liter mjölk 1 liter yoggi och blåbärsoppa..Och lite annat. Jag hade inte ens bett han att handla! Första gången på de här 7 åren, de är ju nästan magiskt..
Så idag när jag lämnat Leo på dagis satt vi och drack kaffe, då söger karln att han ville köpa något speciellt till sin bror. Jaha sa jag kanske nå kläder då? Nej säger han något de kan ställa i hyllan. Du ska veta sa han de är speciellt att få barn så de ska vara något bra. Jaha säger jag och börjar läsa en dikt. Nää säger han inget från dig, de ska vara något rån mig, något från mitt hjärta, de är ju min bror.. Mehhh Tönt, va är detta. Vart är min sambo? De här är någon annan =) Han skulle fundera ut något bra. Ja jag håller med de är speciellt att få barn så något fint måste de fy nu när lilla tösen kommit =)


Så var det bara en sak till =)

45 dagar kvar?? Eller vad säger du Crille pille??

JAG utmanar!!!

Nu ska jag utmana lite folk, JAG ska börja med en ny sak!!

Så skriv 3 saker som är bra med dig och tre dåliga!! Förklara gärna varför du valt de du valt

Bra.

Intensiv (kan vara både bra och dålig) Bra att vara intensiv så man får nått gjort annars blir de att man planerar så händer inget

Omtänksam Tycker att jag är de, bryr mig ganska bra om folk

Rolig tror jag att jag är iallfall.

Dåliga

Intensiv som sagt de kan vara dåligt då folk inte hinner andas ibland för jag ska göra saker med en gång

LAT ja jag är en latmask

Känslig Tyvärr är jag FÖR känslig


Jag utmanar Thessan Jenny Karin Linda P Åsa

Sjärtvärme!

Ja jag kom på d et efter att ha bilen över en månad så ser jag att jag har sjärtvärme..helt otroligt! Underbart! Jag ahr det redan inställt på högsta värmen.. Så när jag startar bilen så värms rumpan upp och de sträcker sig över ryggen en bit!! Otroligt skönt!! ahhh finns det någon härliagre känsla än värmen??? no no he he

Advokaten!

Idag var vi till Rikard och prata. allt kommer nog gå vägen, vi har både en advokat och revisor med oss, en revisor som jobba dmed löner över 30 år med oss, de känns ju bra.. Mer tänker jag inte berätta faktiskt. Men som vanligt kommer de frågor!! Folk är ju så förbenat nyfikna av sig, oftast får man inte ha något för sig själv..Men varför skriver du om det då?? När man sagt A får man säga B..men vad i helsike de är MIN blogg och jag skriver VAD jag vill. OM vad jag vill HUR MYCKET  jag vill...Där med basta =) Sedan läser du om du vill...Så är det och så komemr det alltid att bli...

Så sedan då. vad händer annars här på bloggen? jag får flera besökare och jag har kärt mig vad jag ska kolla på,
kan ni inte bara skriva vad ni heter som läser denna? jag behöver inte godkännaert namn om ni inte vill i kommentarerna!!! Vill ni sedan stå ed på länkar så hör av er=)


kram!!

Fint besök!

Idag kom Crille, Jenny karin , Nea och Johanna på besök, vi drack kaffe och åt bullar och prata om Jennys bebis i magen. Stackars Crille som får dras med en tjurkärring hela dagarna =) oj oj oj he he, Men jag är så glad för dem..Åhh vad glad jag är. De komemr att bli super..

Sedan åt Leo och jag pizza mde Johanna och så tog vi oss en biltur till gåvan och handla lite godis. mummmus
Vi tog även en sväng förbi där jag och Leo voltade med bilen. Jag gick ur och gick ner i diket. Leo ville också se hur de såg ut. Såg att en stor sten åkt en bra bit och en gran var av=( Syntes fortfarande spår efter, Johanna fick se bilen idag och nu fatta även hon vilkeb jävla tur vi haft. Kanske kan få lite medhåll därifrån nu....

Dagen bilder idag då..


Bild 1

Jenny Crille Johanna och Karin

Här var detLeo flyger flygplan i godisaffren!!Fasiken vad dutti jag är att sätta in bilder nu!!!

Snart är de 48 dagar kvar!!!


En liten tjej!

Emils bror och hans tjej Sofie fick en liten tjej i morse 6.50!! Helt otroligt, så underbart!! Grattis till dem. åhh vad jag vill se den lilla NU!!! Hi hi men nu får jag v'nta *S* Åhh de är helt fantastiskt hur de kan växa en liten plutt i en mgae, fattar inte.. Grattis till er två mina vänner =)!!!!

Fars dag!

Ja de finns ju en dag för oss mammor och pappor.. Idag var det pappas dag. Jag gick in på ICA och köppte lite snask till pappa. Godis är Guds gåva till min pappa! Aldrig fick man ha sitt lördagsgodis ifred när vi var små *L* men de gör inget ha ha..

Vi åt smörgåstårta och vanlig tårta..mumms..

Jag har nyss sett sanningens ögonblick. Skit program kan man tycka. Pinsamt. Skönt att inte Jenny kom med ändå, då hade jag dött ha ha..Men en shoping runda med henne hade inte vart fel *S*
Ska anmäla henne igen kanske..
Nåväl Fredrik försöker få leo att sova sedan ska vi se en film o mysa..
puss puss

Pappa i sin nya cowboy hatt!!

Visst är han fin =)Bilder!


Leo och Vera åker moped

Leo och hans "tjej" åker moped . klart som tusan att Leo bjudit på en klubba och kör henne.
Pär och Hans sambo Camilla!!


Jag och Pontus myser

Vera och Leo ser på film!

Leo fick mycket skoj!!!

som tex

Pussel
Pangare
Verktyg
Lysande svärd
Pangare 2
Lakan med spiderman
Pilbåge
Tröja o byxa med mössa
Bil
Lastbil med vagnar och tillhörande bilar
microfon som gör olika ljud
cola och godis
Fem myror spel
målarbok med färgpennor
Penställ med olika sakerOj oj oj...

Vi har ätit smörgåstårta och vanligtårta, druckit bål och ätit godis, nu är vi trötta och goa

Gäster idag var

Emil och Tomas
Mormor o morfar o Pontus
Camilla och Pär
Ola och Sara
Vera och hennes mamma!!

Sedan kom de en tjej och en kille med sin 4 veckors bebis och köppte en bil av oss =)

5 år idag!!

Idag blir Leo 5 år! Han vaknade tidigt som vanligt..Eller tidigt och tidigt vill jag inte säga, hade det vart en annan barnfamilj så hade de tyckt att de var rena drömmen, SOVMORGON hade de kallat det. Han vaknade nämligen halv åtta. vilket jag tycker är tidigt. Ha ha..nåväl så låg Fredrik kvar uppe med lilla plutten en stund och jag gick ner och fixa lite. Tog fram paket och fixa frukost. Sedan gick jag upp och Fredrik och jag sjöng så vackert för Leo, Han blev så glad och rev upp paketen =)

Nu sitter vi o myser lite.. Eller Leo springer rumt o leker och jag ska snart sätta fart här hemma..
Ikväll ska jag uppdatera för foton kommer att tas under denna dag!!

Ps ska försöka uppdater nya inlägg ha ha

Var hos Jenny

Mamma och jag åkte förbi Jenny när vi änd¨var i Sala. Drack kaffe och prata lite.. Vi prata barn och andra saker. Skoj.

Har nyss gjort smörgåstårta nyss som jag ska fixa klart imorgon innan alla gäster kommer. Leo fyller ju år imorgon.. 5 år. Min lilla stora kille =)

Nu ska jag hämta in ved så vi får värme i huset =)

Dagens låt från mig!

Är denna!!!Ahh vad underbar låt

Så måste jag lägga in Jennys och min låt för att jag är så kär i henne just nu!!! Hon är helt underbar tjej som verkligen kan ta hand om sina vänner!!!Till Jenny och Crille!!!


BYE!!!

Hon är gravid!!

Min underbara vän Jenny är gravid.. Helt underbart! Åhh vad lycklig jag är! Men antar att föräldrarna är mer lycliga!!  Nu kommer jag att sitta och kika på bilder och läsa och ha mig..Gumman älskar dig!! Ärså glad att jag va den första av dina tjejvänner som fick veta..Älskar dig!!

Jag stava illa!!

Ju just så blir mina meningar..suck mycket är slarv och jag gör många härliga särskrivningar..Jag och Jenny är enormt bra på särskrivningar ha ha,Du o jag gumman..du och jag,
Jag har nyss sett en helt underbar film..Jag skratta så de kom tårar.. Det blev en del pauser i filmen för folk ringde till mig,

En kul sak är att jag antagligen sålt mitt första larm, fast jag ine ens gått min kurs eller börjat sälja..helt sjukt men skoj!! Folk tror på mig, vilket känns skönt..
Ska gå kurs om ett par veckor två dagar i Avesta..får väl sova hos bror min då..

På lördag fyller Leo 5 år, min underbara unge! Älskar han så mycket..Han är mitt allt!!!

Nähe jag uppdaterar senare..kanske bäst att skirva det. de brukar ju aldrig bli så fast jag skriver att jag ska det..

Men ha de bra vänner

Vattnet är borta!

Igår fick jag veta att de skulle stänga av vattnet idag från kl 8-16..kul!! *NOT* Slutade kl sent igår. eller jaf kom hem kl sex..Nåväl jag klev upp kl 7.45 satte på kaffe och hällde upp en kastrull med vatten som jag har i kylen..Säkert så kommer jag att vara helt beroende av vatten nu. Och vara törstig som en kamel..suck..Bajsa då..Jag kan ju inte spola..underbart!!! Tur att jag är ensam hemma.
Leo är på dagis. Han ahr grupper idag så han ska vara där mellan 9-13..Jag ska dricka kaffe och mysa för mig själv..

Skulle behöva ta kort också.Måste skicka till Kurt för de ska göra legg på mig inom securitas..blä jag som ser drogad ut på alla kort!!

Ha de bra vänner

Utmanad!!!

Jaha tack för den Karin!!! www.dingo.blogg.se Vilak ska jag välja....
Thessan utmanar jag, kan inte ge ut bloggen (vet inte om jag får )

1.jag är hissdörr rädd
2.Jag älskar att sova
3.Jag stavar som en kratta
4. Jag är rädd för konflikter
5.Jag är har en chips gömma
6.Jag kolla på top modell
7.Jag är en jättekänslig tjej

Detta skulle vart med tidigare vet ej hur jag lyckas trolla bort det

Smarta jag

Jag utmanade bara folk men sa aldrig va de skulle göra..tyåiskt mig..sucka..

Therese så här gör du

Länka den som har utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg
Berätta 7 saker om dig själv både alldagliga och knäppa
Utmana 7 stycken i slutet av detta inlägg genom att nämna deras namn och länka till dem.
Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar hos dem.

Mina 7 saker har jag för mig finns i tidigare inlägg


Idag har jag städat lite och mublerat om de vart ganska så bra..
Jag har tvättat idag, letade fram varenda jävla strumpa..ett jäkla gnäll har de vart för fredriks alla strumpor har vart borta..men nu så.. satte på skiten i 95 grader..satan så varmt de blev, tror inte de ska vara så, brände ju mig nästan när jag tog ut allt och de rykte, undra vad jag gjort nu ha ha.. Mysko..de luktade bränt också *S*  får ta de lungt nu ett tag med mina utsvävningar!!

RSS 2.0